Mamici de ianuarie - februarie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 29
loremunteanu spune:
Anca, nu mi-a mai zis Tutu nimic de col, placenta si alte alea... De masurat le-a masurat... Am bagat de seama ca dupa femur, bebitul avea 39s+ vreo doua zile... In timp ce ma masura pe mine, ii dicta Ramonei o "plangere"catre unii de la o firma de service pt ecograf (i s-a stricat ecograful ala vechi si cat am stat acolo, a venit un tip de la firma respectiva si desi a stat o ora in cabinet, dand peste cap toate programarile, nu a rezolvat nimic)... Faza e ca n-am apucat sa discutam prea multe, ca a poftit pe altii in cabinet, iar eu nu apucasem sa ma termin de imbracat... Cand mi-a masurat colul eu n-am mai vazut nimic clar (ca alta data), apoi m-a pus sa ma dezbrac, mi-a masurat bazinul.... mi-a zis ca o sa nasc usor si ca ne vedem la nastere... Si apoi, ca daca nu nasc pana pe 6, ne vedem pe 3 si ca vb la telefon... n-am prea inteles, dar... Oricum daca nu se intampla nimic pana pe 6 cand se incheie cele 40 saptamani, il sun... Eu astept... Am o problema cu ziua de miercuri, 31 ianuarie... am senzatia ca o sa se nasca in jurul zilei mele de nastere (2februarie)...
Desi se zicea ca nu mai naste nimeni, iata cum au dat navala bebicii...
Bavo fetelor! Sa va intoarceti repede acasa cu cei mici! 

Loredana
38+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
Helenutza23 spune:
mama miaaaa! se anunta o zi fara evenimente si cand intru, asa ca de final de zi, ce vad ?!
unele ati nascut, altele se pregatesc!
FELICITARI OANA
FELICITARI SIM
FELICITARI LAURA
fetelor, va doresc bebelusi sanatosi, cuminti, mancaciosi. si voi sa va recuperati repede, sa veniti cu povestea si pozele!

HAI MARIAAAAA

megbeng si pe mine ma doare dansa dar nici chiar asa rau ca pe tine...
hai, care deschideti un nou capitol?![]()

37+ 

aiska spune:
N-am deschis forumul citeva ore si iata ca au fost atitea nasteri!
Felicitari Oana, Sim, Laura, Gabi

Bag iar la majorete poate se indura bebe al lui Monyyk si Rali ca al meu e clar nu vrea sa vina asa usor.

Maria72

Sabina
39+
mamica lui Aleksi Joel 
marinar spune:
felicitari oana!!!
felicitari sim!!!
felicitari laura!!!
hai maria!!! nastere usoara
adela nu stiu ce fel de operatie ai tu, dar eu nu am avut pansament nici o clipa, nu a necesitat tratament special, am facut dusi imediat ce am putut sa ma tin pe picioare, iar de cand sunt acasa fac si baie la cada. de durut nu ma mai doare deloc, doar simt locul amortit.
Marina mami de Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
Helenutza23 spune:
aiska hai, pregateste tu urmatorul capitolash...cine stie, poate, poate bb al tau s-o indura ![]()
eu fac galerie pt voi

HAI Monyyk 

HAI Rali 

HAI Aiska

37+ 

aiska spune:
Helenutza23
eu nu mai deschid ca nu a avut efect.
Maine am 40 de saptamini.
Monyyk Adinush are dreptate apa poate sa curga picaturi sau siroaie.Urmareste-o ca s-ar putea sa fie.

Rali tocmai ma uitam pe listuta care mai e la rind cu DPNul la sfirsitul lui ianuarie si m-am gindit la tine.
Asadar

Am ramas pe baricade si sper sa nasc pina in 41 de saptamini ca la mila finlandezilor ar insemna sa stau sa astept pina in saptamina 41+3 sa ma induca.
Sabina
39+
mamica lui Aleksi Joel 
adela2006 spune:
marinar parca mi-e cam frica dar cred ca voi incerca si eu sa fac dus 
monykk pun majoretele poate chiar se indura bebe 

; mie cand mi s-a rupt apa curgea suvoi pe picioare ( chiar inainte sa ma duca la sala sa fac ceza ) dar poate curge si mai putin , de ce nu suni doctoru ?
aiska pun majoretele si ptr tine 

astept sa se trezeasca alexia mea sa facem baita sa papam putin la san si completarea ; azi a stat de la 11 la 17 conform obiceiului s-a smiorcait dormea cate 5 minute la mine in brate cand o puneam in pat urla din nou ; tati s-a suparat pe mine ca nu las copilu sa urle si o invat in brate
dar nu pot sa o aud cum urla ma doare stomacul asta e , "poate la urmatorul" vorba unei prietene
voi lasati copilul sa urle ?
bineinteles ca o iau in ordine schimbat pampi , dat sa pape ; alintat ; dar tot urla uneori si daca o tin in brate ( si nu e de la colici ca nu se strange doar urla de se invineteste toata ca ma si sperie )
catalina nu stiu daca te-am mai intrebat s-ar putea ca stau tot prost cu memoria si am scos copilul
tu ii faci laptele amestecat cu ceai ? ca eu asa am priceput ; si eu ii fac cam o masura amestecat cu ceai baby calm mai nou ; la spital le dadea amestecat cu ceai de musetel dar pediatra de acolo zicea ca e mai bine cu apa fiarte si racita
va pupaceste adela si alexia maria ( 13.01.2007 )
Ivona1977 spune:
Felicitari Oana, Sim, si Laura! Maria fii barbata!
Adela eu am facut dus a treia zi dupa cezariana, nu am avut nimic, si in timpul dusului am scos pansamentul de pe operatie (era lipit cu o banda ca de leucoplast peste tifon). A sasea zi mi-au sos firul. Daca doctorul a zis ca e OK sa faci dus nu iti fie frica.
Anis daca ai bebelusa constipata mi se pare ca Bebe drink nu ii face bine, uita-te pe prospect, daca are mentol sigur ii face rau. Ceai de musetel cat incape, pe a mea o ajuta si apa fiarta si racita intre mese.
Pup,
Ivona si Ella Marie