Mamici de ianuarie - februarie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 17
mariana_1976 spune:
Felicitari pentru povestioara Rudy! Sa va creasca mare, sa fie sanatos si sa va bucure intotdeauna familia!Transmite-i lui Eli ca ne gindim toate la ea si ii dorim refacere cit mai rapida!
Poze pui in felul urmator:
1.Le uploadezi undeva intr-un album pe net
2.Ne dai si noua linkul cu locatia pozelor ca sa stim unde le gasim cind dam clik pe linkul indicat de tine
SAU
1.Le uploadezi in albumul mamicilor de ian-feb 2007 dar pt. asta trebuie sa-ti dea Eli parola
Marybell eu credeam ca suedezii fac economie ca aici la cezariana NU se folosesc fire resorbabile.
Cnd i-am intrebat,mi-am dat seama adevaratul motiv.Firele alea resorbabile sunt tolerate mai prost de unele tesuturi si desi lasa un aspect mai placut dupa operatie, pot crea ceva mai multe probleme decit firele clasice.
In Suedia inainte de a iesi din spital ne umplu astia cu pliante informative despre cum sa ne ingrijim operatia, ce avem voie sa facem si ce nu, cind e de rau si trebuie sa ne prezentam la urgenta...(Doamne fereste)
-6 sapt. dupa ceza nu avem voie sa ridicam decit greutatea copilului( acum asta e partea mai confuza, fiindca de ex. la soacra-mea al 5 lea copil a avut aproape 5 kg!!
)
-nu aplecat, nu intins dupa cite ceva, nu spalat podele, nu dat cu aspiratorul...
Ma intreb cine si-o permite sa se menajeze ca la carte ca cel putin eu cu 3 copii, nu.
Mariana
35+
mama de Monica, Matei si Markus
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Habar n-am, e vreun maxim la mancare???? Ca minim am citit ca este .. .
Cata
Formula de calcul pt cat sa manance:
150ml-200ml/kg corp/zi, unde 150 este min si 200 este max.
ex. bb are 4 kg, tre sa ia total pe zi minim 4kgx150ml=600ml sau maxim 4kgx200ml=800ml;
daca bb are sa zicem 6 mese/zi inseamna ca are un min de 600ml/6=100ml/masa si un max de 800ml/6=130ml/masa
Asta mi-a zis-o padiatra. Sunt 100% sigura ca NU este o regula generala. Daca mananca mai mult decat max conform formulei dar se simte bine, ragaie ok, doarme bine si nu are crampe, etc mi se pare normal sa nu-l limitezi. Eu am vrut doar niste repere pt ca la primul copil am fost mereu obsedata ca mananca putin.
Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
wannajo spune:
ralu74, ai fost cu bebe la medic? Nu e de stat in situatii ca asta! Sa ne dai de veste ce a zis dr.
pupici si sanatate la bebit
wanna &
bebe din burtika_37w & 5 days
monykk spune:
mariana1976 nu stiu ce sa mai cred cu greutatea asta estimata de eco
tot ce stiu este ca vreau sa nasc odata , ca nu mai pot ....

40+ si astept
mony
wannajo spune:
maria72, fetelor...nu dati cu rosii in mine...
DAR cine v-a recomandat asemenea tratament la hemoroizi?
Galkbenele..aloe?!?! Cel mai bun mediu de infectii...daca urmati acest tip de tratament. Va dati seama ca e vorba de o rana deschisa intretinuta cu ceva "umed" carew impiedica vindecarea? Incercati proctolog - e din plante si e cicatrizant.
pupici,
wanna & bebe din burtika_ 37 w & 5 days
Biribu spune:
FELICITARI ELI si RUDY, sa va traiasca si sa fie sanatos!!!
RALU, nu astepta si mergi la urgente, daca pediatrul vostru nu e de gasit, copiii asa de mici se deshidrteaza foarte usor si mai ales daca mai si varsa, va avea nevoie de hidratare posibil intravenos. nu conteaza daca nu are febra, uneori nu urca temperatura pina tirziu.
fetele de februarie, cum sunteti, cine se inscrie prima la nascut? eu as cam vrea....
38+
ylilimic spune:
alydumy - mai intai activeaza din stanga sus a paginii, optiunea PM de la profil personal. Asa iti vom putea trimite usor instructiunile si mai ales parolele de accesare a albumului.
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
aiska spune:
Biribu stai nitel ca mai sintem citeva cu DPNul la sfirsitul lui ianuarie.![]()
Oana iar esti cu mindrul sau te pomenesti ca...

Valabil si pentru Monyyk 

Sabina
39+
mamica lui Aleksi Joel 
Daconst spune:
Felicitari,Elli.

Multumim,Rudy!
Catalina,sa-ti traiasca puisorul...parca-l vad pe al meu cum se stramba,cind ma uit la poze.Cred ca toti bb-ii au anumite trasaturi comune.
In legatura cu colicii,vreau sa va spun ca in seara asta i-am dat ceva picaturi la bb in genul la Sab Simplex si acum stau cu voi pe net.![]()
Eu zic sa treceti pe la farmacie ca sigur veti primi un sfat sa fiti linistite si voi si bb.
Cleopiciu,cind mai plinge bb noaptea incearca varianta cu feonul.Functioneaza la toti bb-ii,crede-ma.Il pui in in priza si bb se calmeaza de la zgomotul lui.
Ralu,nu am idee ce ar putea fi cu bb-le tau,dar poate o moasa te-ar putea ajuta...daca e mai greu sa ajungi la dr.
Liudo,soro,cum te mai simti?Mai da un semn sa stim ca esti bine.
Oana,pun majoretele la treaba sau esti cu sotiunea in we?![]()
Anis,eu stiam ca e bine sa pui comprese calde pe sani inainte de alaptat si apoi reci dupa.Esti de admirat ca nu te lasi!
Gabriela,mi-ai dat o idee cu data botezului ca si al meu e conceput tot pe 14.
Alinuk,bravo pentru ambitia de a-ti da examenele.Esti o supermami!
Aelita,pe unde mai esti iubita?Nu ne mai scrii nimic?
Dana