Mamici de ianuarie - februarie 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

loremunteanu, adinush pentru hemoroizi va sfatuisc sa folositi en-gross unguentul de galbenele, igiena maxima cu sapun care nu irita (de bebelusi, sau sapun moale de la Hofigal)dupa fiecare kk si un alt remediu este aloe. Iei frunza de aloe, sa aiba planta mai mult de trei ani (eu am facut si cu planta mai mica de 3 ani si a mers). Cureti frunza cu cutitul de coaja aia verde si ramana o gelatina mucilaginoasa transparenta pe care o pui pe o compresa sterila, o zdrobesti putin si o pui exact unde te doare, ustura putin la inceput. Peste ea mai pui un tampon ceva ca sa stea si stai asa cateva ore dupa care dai iar cu galbenele. Alternezi aceste aplicatii pe zona afectata. Mie mi-au trecut in 3 ore si erau destul de imflamati. Crede-ma ca am experienta in acesti nenorociti de hemoroizi cu care m-am pricopsit de la prima nastere. Apropo, mie nu mi-au disparut, iar acum ma astept la si mai multi.
Va spuneam ca vreau sa nasc si o sa fac smotru. Am facut si smotru, am fost azi la o plimbare, nu mai iesisem de o luna si ceva. Si nu se anunta nimic.
39 fixxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Buna seara fetelor. nu este Eli, este Rudy, sotul. M-a rugat sa intru sa va scriu cate ceva despre cele intamplate astazi. Sincer nu am avut rabdare sa ma uit pe forum pana acum, nici nu mai aveam loc de Elis la calculator. Pana sa descopere forum asta aveam viata linistita la calc, puteam sa lucrez linistit, acum trebuie sa me programez daca am ceva de lucru, iar daca am vreo urgenta, se lasa cu cerinte. Oricum ma bucur ca sta la calc pe forum si nu se plictiseste.
Revenim: am cititi toate paginile si am aflat destule lucruri pe care nu le stiam. pentru mamica cu bebele cu temperatura: daca se ia temperatura anal, ea va fi cu cateva unitati mai mare decat o are in momentul respectiv.
Dar acum gata. Sa va povestesc despre pisi a mea. Pe la 5 dimineata sare ca arsa din pat ca i s-a rupt apa. ne-am echipat ca la armata in 5 min si am plecat la spital. bineinteles ca ne-a oprit politia pe drum, nu pentru viteza, vroia sa ne faca alcool testul. (va dati seama ca nici nu am coborat din masina). am ajuns si la spital ne-am internat si dupa aia gata. Pa si la revedere. Spitalul Polizu este in Carantina pentru epidemia de viroza respiratorie si nu e voie decat la parter in sala de asteptare. Numai acolo sa nu stai si sa nu stii nimic. Noroc ca a avut telefonul la ea si am vorbit tot timpul. Au dus-o in sala de nasteri si au lasat-o acolo sa se intample ce trebuie. pe la 10 i-au facut o injectie ("Sa va scriu mesajul iei: A facut injectie in cur!!!!!"). pe la 12 ma suna si imi spune ca daca nu se dilata pana la 15.00 trece pe cezariana. trece timpul atat de incet de o iei razna. te uiti la ceas din 5 in 5 min crezand ca a trecut o ora si cand colo in loc de 13.01 este doar 13.03. {Am uitat sa va spun: Smile asta de aici sunt foarte dragutzi}.
ma suna pe la 14.30 ca intra la cezariana. ea sus la etajul 2 eu la parter, faci clabuci la gura nu alta. ii spun Elisei sa vb cu doctorul sa ma lase sa vin sus pe etaj. (Daca da domnul doctor un telefon mai au putin aia si te urca cu elicopterul la etaj). Ajung pana la usile de la sala de operatii. mai aveam putin si intram in sala, dar m-a oprit o asistenta. oricum iese o alta asistenta si imi spune ca in 5 min o sa treaca cu bebe si pe urma o sa iasa si mami. Stau , stau si stau si dintr-o data apare. "Sa va traiasca. aveti un baietel de 3.850 grame" ma uit la el, el la mine cu o fata mirata, oare intrebandu-se Asta cine mai e? mai aveti multa lume sa imi prezentati? ii fac repede o poza, pe care daca gasesc de unde o sa o pun aici pe forum. si asta a fost tot. nici nu am avut timp sa reactionez. si pe urma iar stai, stai si iar stai si dupa 30 min iese si Elisuca. mergem la terapie, ca asa este dupa ceza. am uitat sa va spun ceva. inainte sa iasa cu bebele a iesit o asistenta si imi spune ca va iesi cu bebe asistenta sefa, care "a s-a ocupat in mod deosebit de doamna". la terapie a venit si anestezistul. hopa si pe el.
dupa ce am ramas eu cu ea la terapie s-au perindat vreo trei patru asistente. Intelegeti voi. dar dupa ce am "vorbit cu toate" cred ca daca cerea Elis icre negre din acelea ii aduceau. Am facut paranteza asta mai mare, deoarece din ce am citit am vazut ca este un subiect pe care intereseaza pe toata lumea, dar se vb cam ambigu despre el.
Cam asta este. Mama ce mult am scris, dar mi-a facut placere sa "discut" cu voi fetelor. V-am pupat pe toate si multa bafta. Hai sa mai pun niste Smile ca imi plac tare mult.
- asta poate se va intampla cand o sa fie toata lumea acasa.

Bai de unde pun poza pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

ralu-imi pare tare rau! Cred ca trebuie sa te calmezi, sa iti impui asta, caci bb simte starea ta si nu il ajuti cu nimic plangand langa el. Ia legatura cu un doctor, chiar si la urgenta, la camera de garda...
adela - eu am in casa doar suzeta termometru si sunt foarte multumita de ea. Sper la Matei sa nu fie nevoie prea curand, ca abia s-a dezvatat copilul de narav
Ai dreptate in ce priveste vizitele! Doar ce au plecat primii vizitatori oficiali ai lui bb. El a fost super agitat, a plans mult, am reusit in sfarsit sa ii dam suzeta (initial nici noi nu voiam, dar...poate scapam de ea dupa colici, zic si eu) si acum e mai bine.

In schimb sunt tare suparata, caci firma de furnizare a agentului termic mereu are probleme, mai bine zis in iarna asta si-au gasit cand am eu bb mic, si s-a lasat iar frigul in casa. In plus bunul sot a uitat sa bage boilerul in priza si nu avem apa calda, caci de la stat nu sper prea curand. Asadar nici in seara asta baie si mor de ciuda, cred ca si de aia plange. Intentionez sa ii fac baita in baie, si apoi sa-l transfer in dormitor, unde cu chiu cu vai voi ajunge la 22 de grade. Mi-e cam frica, dar nu cred ca pot altfel...Voi ce spuneti?

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Super tare Rudy!!!

Te primim in gashca noastra!!!

Multumim de vesti sa va traiasca puiul de omuletz si sa va lumineze viatza!!!

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

felicitari Eli si Rudy pentru bebelus, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce poate fi mai frumos in viata alaturi de el, asteptam poze si revenirea mamici cu bebe acasa.

va pup Mary
poze Erik (23 dec 2006)
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762382274358

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Lily mai asteapta pana maine poate se mai schimba ceva in bine, daca nu si vrei neaparat sa ii faci in seara asta baie incearca sa incalzesti cu ceva la curent (calorifer electric, reseu)ceva de genul asta daca ai, si infofolestel bine in prosop cat il transferi din baie in dormitor, nu-ti fie frica ca de miscat repede sunt convinsa ca te misti, doar ai experienta deja, nu?

te pup Mary
poze Erik (23 dec 2006)
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762382274358

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Gata am vorbit cu Messa...ii era somn,e unul de simptomele de proaspata mamica
Se simte bine,o ustura inca operatia,sper sa ii treaca repede.Bebelina a facut putin icter dar au pus-o la lampa si acum e bine.
Pe net bineinteles ca nu a mai ajuns din lipsa de timp si poze i-a lasat instructiuni lui tati sa ne trimita numai ca tati se pare ca are prioritati asa ca trebuie sa mai avem putintica rabdare pana luni cand vin acasa

Adinush de Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

rudy- felicitari! esti de-al nostru!
sa ne tii la curent pana vin intaririle.
mary-in seara asta am renuntat. nici cu convectorul electric nu reusesc mai mult de 22 de grade.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

buna fetelor,
la mine mai greu cu scrisul chiar si cu cititul sunt ff
in urma
fetele mele au implinit azi 1 luna, sunt f bine au ajuns amandoua la 3,900Kg dar avem mari probleme cu colicii sunt peste tot pe pat , in fotoliu oriunde nu le convine lor
ma ajuta parintii mei dar este mai greu ca in armata totul este planificat cand dorm eu cu sotul , cand parintii avem un program infernal
nu am avut parte de acest forum (adica sa pot intra frecvent) nici in timpul sarcinii (din cauza imobilizarii la pat) si nici acum din cauza fetelor
este foarte greu 20 de ore nu ies din camaera lor, uit si la toaleta sa ma duc , dar nu trebuie sa va spun cat de frumos este si ce multa bucurie ne-au adus .
vreau sa-mi pun sotul sa puna poze la semnatura dar am nevoie de ajutor, daca are cineva timp sa-mi spuna cum.....
va pup

aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Rudy te primim in gashka .Esti de comitet!SA VA TRAIASCA BUBULINUL ,SA SE FACA MARE SI SA ASCULTE PE MAMI SI PE TATI!!!!

37+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput