Mamici de ianuarie - februarie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 15
aventura spune:
Ralu, in primul rand linisteste-te!! In al 2-lea rand, trebuie sa ai un pediatru, o asistenta careia sa-i poti da un telefon sau la care sa mergi in caz de urgenta! Daca nu fuguta cu el in brate la urgenta! Acolo trebuie sa fie un pediatru!
I-ai luat temperatura, cum este?
Aventura
37+ cu
Antonio
adela2006 spune:
ralu dupa ce ii dai sa mance scoateti aerul ? sa faca unraga mic ( asa ii spunem noi ) de fapt e bine sa-l pui de mai multe ori pe umar sa faca raga in timpul unei mese
si a mea manca ca haplea si dupa aia vomita dar acum facem pauze cand manca si scoatem aerul vad ca nici nu mai plange asa
si nu uita sa ramai calma sa-i zambesti cat mai mult conteaza mult si starea ta care de obicei se transmite la bebe
cristiana
draga mea la multi ani tot ce-ti doresti , multa sanatate tie si lui david sa creasca mare si sa te bucuri de el toata viata
iti trimit multi pupici de la mine si de la fica-mia 
va pupaceste adela
de
alexia maria
adela2006 spune:
am si eu o intrebare cum luati voi temperatura lui bebe ? am incercat cu termometru normal bagat in fundulet dar nu stiu cat de adanc sa-l bag si nu am reusit decat sa scoatem un cachiti mare ( si asa era constipata ) si la a doua incercare acelasi rezultat
aveti ceva termometre speciale ?
va pupaceste adela
de alexia maria
aventura spune:
Cristiana70 La multi ani!!!!!!! Sa fii sanatoasa, tu, bebe si tati! Sa te bucuri de viata! 
Happy_girl La multi ani de asemenea! Sa ai parte numai de bucurii si sanatate!
Aventura
37+ cu
Antonio
aventura spune:
Adela:
"Temperatura normala a copilului tau poate varia de la 36 șC pana la 37, 2 șC. La sugari temperatura se va masura rectal, iar dupa varsta de 1-2 ani este de preferat, din punct de vedere psihologic, sa se masoare temperatura la subsioara (in axila). Cand temperatura se masoara rectal se apreciaza dupa ce se scad 3, 4 diviziuni (liniute).
Exemplu: daca pe termometru arata 37, 8 șC atunci temperatura micutului tau va fi de 37, 5 șC."
Noi am mai achizitionat de asemenea o suzeta cu termometru..se pare ca ar fi eficienta si aceasta metoda dar...numai daca ia suzeta in general bebe..
Aventura
37+ cu
Antonio
aventura spune:
Ralu, intra te rog si pune si o intrebare la clubul scutecelor la fetele de noiembrie decembrie 2006..ele au toate bebei si au trecut deja prin mai multe etape!!
Aventura
37+ cu
Antonio
adela2006 spune:
happy girl la multi ani multa sanatate si fericire
aventura
o sa mai incercam ; a mea nu vrea suzeta si nu o fortam ( intai chinui copilul sa accepte suzeta apoi sa o lase
)
va pupaceste adela
de alexia maria
mcbeal spune:
Felicitari Criss si Eli! Sa va traiasca puisorii, iar voi sa va reveniti cat mai repede!
37+ 
marybell spune:
revin fetelor, am fost la municipal la doctora care m-a operat si situatia se prezinta astfel: supuratie postchirurgicala insa fara infectie, spunea ca daca ar fi fost infectata ar fi trebuit sa fie zona rosie, umflata si sa supureze un lichid al-galbui, dar la mine v-am spus problema sta altfel curge sange de acolo, nu e rosie zona, nu e umflata, concluzia: a spus ca s-a desprins din cauza efortului, cert este ca mi-a recomandat 1 saptamana cel putin la pat fara nici un fel de efort, sa dezinfectez tot timpul cu betadine si fara nici un fel de unguent deocamdata asa cum ai spus si tu mariana
problema este cum o sa pot eu sa stau numai in pat cu bebelusul langa mine singura fara nici un ajutor cate 8-10 ore pe zi, sa vedem daca reuseste Alex (sotul) sa isi ia cateva zile libere de la sevici...
mariana firele au fost resorbabile, 6 la numar, nu sunt nici eu prea grasa si cred ca s-a gandit ca ajung atatea doar;
adela si eu am termometru digital si normal si suzeta, dar il folosesc mai des pe cel suzeta, mi se pare mai placut pentru bebe;
catalina abia acum ti-am vazut si eu scumpetea ta, e un bebe dulce, scump si sa stii ca am remarcat ceva din privirea ta in ochisorii lui, ma rog o semana si cu tati dar la ochisori are ceva mai mult de la tine (comparat prima poza din albumul tau unde esti tu la 22 sapt cu a 5a unde te priveste bebe pe tine)...
va pup Mary
poze Erik (23 dec 2006)
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762382274358

Mimishoru'(2 ani si 9 luni)