Mamici de ianuarie - februarie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
cleopiciu spune:
CATA ,IN MOMENTUL IN CARE O APASA PE URECHIUSE INCEPEA SA PLINGA ,DAR MAI BINE ZIS URLA SI DUPAIA SE OPREA SI A RPETAT ASA DE VREO 4 ORI SI EA LA FEL URLA...,MI-A SPUS SA MAI APAS EU SA VAD ,NU APASA TARE...
DARIA papa c-am 90 de 7 mese pe zi ,dr. a spus sa nu ma stresez ca nu este ca la matematica ,vai daca nu maninca 90 nu e bine ,a spus cit timp are pofta de mancare si ia in greutate pe putin 750 g pe luna e foarte bine,a luat 920g ,deci e bine...
Catalina spune:
Mercic Cleo de lamuriri. Sa fie sanatoasa micuta!
Gabi, bravo nene! Sunteti tari! Ce tare as vrea sa ies si eu ... . Dar ... nu prea avem cu cine sa il lasam pe bebe. Venea mama dar acum nepoata mea (de care mama are grija) e racita asa ca s-a carantinat si mama ... . Cu soacra nu prea am tupeu ... . Asa ca ... .
C
danni spune:
A NASCUT ELI1977!la ora 14,55 a nascut un baiat de 3950 kg , scor 10.ne-a promis detalii la intoarcere!
ALINATXA spune:
FELICITARI ELI DRAGA.SA TE BUCURI DE MICUL PRINT
Fetelor care mai aveti vesti de la messa?Am cautat in contul de mail comun nr ei si nu am gasit nimic.Adinush am vazut ca tu mai te sms-uiesti cu ea.Ce mai stii de nebunica noastra?
37+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
aiska spune:
Eli multe felicitari!

Tot aici sint si am implinit 39+6.
Sotul a plecat de la 6 dimineata si nu va veni decit maine seara.Trebuie sa ne tinem tari pina atunci desi prevad ca nu se va intimpla nimic si vom depasi cu brio DPNul.
Oana numai noi am ramas la rind cu DPNul la sfirsitul lui ianuarie?
Presupun ca tu vei fi prima mamica dintre noi doua dupa cite semne clare ai avut.
De luni incep sa fac 3 km pe jos in fiecare seara.N-am curaj pina nu se intoarce sotul.
Mariana
esti tare de tot cu incercarea de nastere vaginala dupa cezariana.Sa dea DD sa reusesti si sa ne scrii povestea.
Cind era bebe,Joel dormea cu ochii usor intredeschisi, era oarecum nelinistit, scotea niste sunete slabe si ma speriasem de nu mai puteam ca are ceva copilul.Da de unde:vine cumnata-mea si imi spune ca si fetita ei mijlocie dormise la fel.
Sabina
39+
mamica lui Aleksi Joel 
aiska spune:
Pentru cine doreste sa asculte limba finlandeza, iata niste melodii foarte cunoscute in aceasta tara:
www.youtube.com/watch?v=4x7bCVeMghY" target="_blank">Ultra Bra - Sina lahdet pois ( Ai plecat)
www.youtube.com/watch?v=W7E3jsATXO4" target="_blank">PMMP- Pikkuveli (Fratele mic)
www.youtube.com/watch?v=59dHuyB2UwQ" target="_blank">Nylon Beat- Syyton(Nevinovat)
Si hit-ul de ultima ora facut de finlandezi
www.youtube.com/watch?v=KaoOlSPiAWQ" target="_blank">Bleak feat. Ana Johnsson FATE(Destin)
Sabina
39+
mamica lui Aleksi Joel 
ylilimic spune:
durerile de urechi - stiu ca pot aparea din cauze previzibile: nu lasati sa se deschida usa camerei in timpul baitei, nu permiteti apei sa intre in urechiuse, si in general bb sa nu stea in curent. De apasat o puteti face si voi acasa, apasand cu aratatorul la baza urechii langa lob, langa lcoul unde se pun cercelusii la fetitze.
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
rali spune:
Felicitari Criss si Eli! Recuperare rapida si bebei cuminti si mancaciosi! 
Iar pentru fetele care se pregatesc de marea intalnire- nastere usoara!

O seara placuta!
Raluca 39+
ralu74 spune:
Am mare nevoie de un sfat

copilul meu nu stiu ce are.....ee plang intr-una si incerc sa rezolv problema......vomita tot ce mananca si nu vrea altceva decat lapte de la san....il vomita...cred ca am mancat eu ceva ce nu trebuia, nu stiu......este deshidratat.....am incercat sa ii dau apa, ceai de musetel, forluma nu stiu cate feluri nu ii place nimic din astea....numai lapte de la san pe care dupa ce il mananca, nu imediat , il vomita......
CE SA FAAAACCCC?????
Ralu + SERBAN
adela2006 spune:
felicitari eli
pako mult curaj si nastere usoara 

mi se pare mie sau nu a intrat oana ?nu azi trebuia sa mearga la doctorelu ei ? punem majoretele si ptr ea 

eu sunt in pauza acum cica vor veni musafiri e cam aiurea sa ai prieteni care nu au copii habar nu au ca la ora 9 e ora de baita si dureaza pregatirile si nu am chef de fata lor la baie prefer sa fiu eu si tati si bebe normal
am observat ca niciunul nu se spala pe maini bine ca nu au cerut sa o ia in brate de obicei doarme cand vine cineva
nu inteleg de ce se vorbeste in soapta si noi ziceam ca vom urla langa copil sa se obisnuiasca cu galagia a tinut o zi dupa venirea acasa de la spital apoi dupa ce am vazut ce greu adoarme nu ne mai vine sa urlam langa copil ![]()
avem probleme cu cachiti nu vrea nicicum sa faca se screme mult dar nimic in pampi acum ii pun supozitoare cu glicerina nu as vrea sa o invat asa ( cred ca ar trebui sa ma apuc de mancat miere ); nu mai stiu ce sa fac cu ea voi ati avut problema asta cum ati rezolvat ? bea si ceai babycalm cu forta normal dar il bea
aseara mi-a vomitat tot lapticul in jet numai ce am schimbat-o dupa baita ca s-a umplut toata cu lapte din cap pana in picioare ; am schimbat-o si a adormit asa saracuta
bine ca stiam de la voi sa o intorc pe o parte si sa nu ma panichez ( nu stiu ce m-as face fara voi
serios vorbesc )
maryela ce ai facut pana la urma ai sunat la dr ? si mie mi-a curs la un moment dat un lichid de la operatie ceva galben amestecat cu sange eram inca in spital dar era ceva normal din cauza slaninutei mele
va pupaceste adela
de
alexia maria