Mamici de ianuarie - februarie 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Biribu/USA iti multumesc mult pt. info despre prostaglandina din...dotare.
Eu ma gindeam ca din moment ce am avut cezariana poate ca ar fi periculos o partida de pe la sf. sarcinii, sa nu cumva sa-mi produca contractii prea puternice...

Monicutz eu trag destul de des cu ochiul pe la voi mamicile din Canada...

Cred ca depinde de politica de asigurari a spitalului daca te incurajeaza sau nu la VBAC.Mie mi-au zis mereu ca la "repeat c-section" ar fi mai multe riscuri, mai ales daca mai doresc copii.
Pe de alta parte citind si facind sapaturi pe Internet ruptura uterina este intr-adevar rara...Ce sa fac, trebuie sa sper ca n-oi fi eu aia 1 intr-o suta la care se intimpla...

Tie DIN CE MOTIV ti-au facut cezariana de urgenta?
La mine a fost electiva pt.ca baby era "footling breech".(un ghinion de zile mari dupa ce nascusem vaginal fara probleme de 2 ori)

Mariana 35+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

mihacarm m-am plictisit deja si de starea asta de a nu face nimic
ba chiar ma enervez ca nu pot sa fac singura de toate , eu nu am luat mult
in sarcina dar nu eram slaba nicidecum asa ca mi-e greu si cu burta cu tot
sa fac ceva , mi-e dor sa fac baie singura , ca nici asta nu pot sa mai fac
sa intind rufe , daca intelegi in ce stadiu sunt , vreau sa nasc odata ,
si parca numai vine momentul ala
cat despre greutatea lui bebe pe undeva trebui sa-l scot eu ........hihihi

40+

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

mihacarm am uitat sa-ti spun ca ti-am trimis PM

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ne inscriem si noi in "clubul copiilor cu sunete".moamaaa cum face si al meu, nici macar nu pot pune geana pe geana.si primul mai gemea,scancea dar nu chiar ca asta mic.mi-au ajuns cearcanele la gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Monyyk uite vin si eu sa te incurajez ca...la primul copil mi-au aproximat greutatea cu o marja de eroare de numai minus 100g, dar la al treilea au dat-o rau in bara, spunindu-mi cu 7 zile inainte de nastere ca va avea...cu aproape 700g mai putin decit a avut.

Asa ca nu ma bazez nici eu pe masuratorile din ultimile saptamini.
Oricum in general copii urmatori sunt mai maricei decit primul desi nu e o regula, la mine nu a fost asa, primul a avut sub 3 kg,cel mijlociu a avut 3550 iar cel mic 3200...Acum cica nu va fi peste 3400.Ramine de vazut.

Bits ai mei nu s-au linistit din tipat pina pe la vreo 3 luni jumate...(desi nu au avut colici dupa parerea doctorilor suedezi)Asa ca...or avea dreptate chinezii/japonezii cu alea 100 de zile.

Mariana 35+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Anis,

Eu am rezolvat pb constipatiei din timpul sarcinii cu Humana Milckzuker (fara nici un fel de contraind in sarcina si alaptat, ba dimpotriva) - se gaseste in Sensiblu.De asemenea, merge si cu smochine.

Dragelor am gasit resto - chiar sambata, 14 april. Mi se pare si un pret rezon dpdv a ofertei si locatiei - 100 ron/pers (include, patiserii, gustare, peste+garn, fripturi grill+garn, tort, vin la carafa, apa, cafea; cu baut tari mergem noi). Am batut palma!!

pupici, si

hai eli

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

BUNA BURTICI SI MAMICI!!!
SI Daria face zgomote ciudate ,citeodata si ea se sperie de ce zgomote scoate...

Ieri a fost dr. la noi ,a spus ca o dor urechiusele si ne-a dat picaturi ,si paracetaml jumate de supozitr doua zile.... Noaptiile nu doarme pina e la 5 dimineata sta treaza si plinge...cum atipeste un pic cum vrem sa o punem jos cum incepe sa plinga...

ADINUSH parca tu vorbeai de hemoroizi ,eu mi-am cumparat unguent de galbenele pt. epizotomie sa ma dau si pe cutie scrie ca esi pt. hemoroizi ,nu are contraindicatii...,poti intreba la farmacie ...,eu m-am dat si la taietura si la hemoroizi ca am facut la nastere...
v-am pupat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Multumesc fetelor ca mi-ati dat raspunsuri cu sunetele de le fac copiii vostri. Eu incepusem sa ma gandesc ca are ceva, eram gata sa sun la dr (nu spun ca acuma sunt complet convinsa sa nu sun, mai ales ca am primit si bobarnace de la sot ca daca am vazut ca face asa de nu stiu cate zile, de ce nu am sunat la doctor ). M-am gandit sa nu aiba ceva la gat ... sa nu cumva sa respire greu. Dar atuncea ar face tot timpul, nu? Ca are momente cand doarme adanc si nu scoate nici un sunet (azi de ex cand am stat o ora afara).

Lili, multam de mesajul pe PM despre mancare. Vreau sa mai lansez si eu o intrebare: cat mananca ai vostri? Matei baga in medie 150 ml in 5 mese pe zi si vad ca azi s-a trezit mai des (fix 3 ore sau 2 ore jumate) si plange, cred eu, de foame. Sa imi fac si eu o idee, om fi pe alaturi cu cat mananca?

A dvs paranoica de serviciu,

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cleo, din pura curiozitate, cum si-a dat seama ca o dor urechile?

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

alinuk bravo!!!si noi tot pe 14 aprilie vrem sa facem botezul!pe 13 aprilie am conceput-o pe micuta...hihi!eu nu am mai fost azi sa vb ca nu era seful de sala,ma duc candva saptamana viitoare,ca tot o sa tb sa ies la un suc cu fetele de la facultate sa sarbatoresc evenimentul !
in seara asta ma scoate tati in oras,ne aniversam...cu nitica intarziere,ca de ziua noastra pe 13 ,eram la spital...ce chestie cu nr 13 la noi,se pare ca ne poarta noroc.pe 13 ne-am cunoscut,pe 13 am conceput bebe,pe 13 am facut prima ecografie de graviduta...ah si stam la apartamentul nr 13

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput