Mamici de ianuarie - februarie 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

lilisor ti-am trimis PM cu reteta

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

marybell, nu am inca operatie de cezariana dar din ce stiu de la prietene nu trebuie sa dai cu galbenele - unguentele mentin umezeala si nu ajuta la cicatrizare! Eu stiu ca se da cu betadina!
Parerea mea este sa mergi neaparat la un consult la medic.Se poate sa nu ai voie inca sa-l iei pe Erik in brate.
Hai ca o sa fie bine totul!
pupici multi!

wanna& bebe din burtika_37w & 5d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

marybell eu zic sa dai o fuga pana la doctor sa te vada , parerea lor e mai importanta
plus ca te-ai putea infecta , nu sta asa , pot aparea complicatii si nu vei mai putea
face chiar nimic ,asa ca eu zic sa incerci sau macar suna-l si spunei asa vei fi mai linistita

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Marybell, fugi la doctor. Sau macar suna si descrie. Mie nu mi s-a intamplat asa ceva. Cat ai de la operatie. Pe mine doar prin sapt doi ma mai tinea ... . Acum nu o simt deloc si il iau pe Matei in brate zilnic de ma rupe de spate.

Va multumesc de complimente pt bebe, doar ca nu mai e asa cuminte. A inceput sa doarma mai putin ziua, se trezeste cam dupa o ora dupa ce a adormit, adica aprox doua ore jumate de la masa si incepe sa urle, cu pumnii in gura. Stiti voi ce inseamna asta. Bai, nu stiu ce sa ma fac cu el, mananca 150 ml la o masa (Humana), si acuma mai nou la doua ore urla de foame. Aelita nu da cu rosii, am inceput sa ii dau pana in 50 de ml de ceai (Humana cu fenicul) intre mese ca cred ca 2 ore jumate e prea devreme pt inca 150 ml de lapte.
Habar n-am, e vreun maxim la mancare???? Ca minim am citit ca este .. .

Bai, si ma termina cum parca pune frane din gat asa. Ca si cum incearca sa isi dreaga vocea impreuna cu un scremut. Face din 10 in 10 min asa. Si cand doarme.

Mai Anis, jos palaria pt cat te chinuiesti sa alaptezi. Esti campioana.

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Alinuk, vezi ca in perioada de dupa post e cel mai aglomerat cu restaurantele. Din cate stiu sunt rezervate ptr tot anul 2007, dar mai sunt libere cateva duminici. Oricum avantajul e ca in prima duminica de dupa pasti Nu se fac nunti asa ca eu zic ca poti sa gasesti ceva liber. Meniul e in jur de 1 mil-1 mil jumate. Noi facem botezul in martie ca in aprilie naste nasa:D.

Hai Eli!!!

Marybell si eu zic sa mergi la dr sa te vada. Nu e bine sa stai asa. Si ca tot ai amintit, de vreo 2 zile si pe mine ma incearca niste intepaturi naspa in operatie, dar am zis ca sunt normale ca in ultimele 2 zile am cam exagerat cu efortul. Fetele cu ceza, aveti idee care e faza cu intepaturile? Si mai ales cum le facem sa treaca?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Cata, sunetele alea pe care le face sunt normale. Si al meu face asa tot timpul. Eu ii zic ca face precum o caprita. E modul in care comunica el acum. Al meu face asa cand e treaz aproape tot timpul sau cand se trezeste si se intinde.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

monykk, daca ar fi dupa mine, acum as naste. Totusi, a inceput sa imi placa viata de acum (nu tu scoala, nu tu treaba in casa). Cum toata ziua stau (prea putina miscare), slabe sanse sa nasc mai devreme de 40+. Cateodata ma apuca o teama cand ma gandesc ca vom deveni parinti…

Am citit ca dupa sapt. 38 bebele nu mai ia atat de mult in greutate, de aceea gravida nu se mai ingrasa, ba chiar poate sa slabeasca un pic (unde o fi norocul ala?) Asa ca nu te ingrijora ca vei avea un bebe prea mare.

As fi si eu curioasa cum e treaba cu spagetele carbonara.

Mihaela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Maribell du-te neaparat la doctor!poti sa dai cu iod dar in nici un caz cu crema de galbenele.trebuie sa se cicatrizeze asa ca lasa aerul sa-si faca treaba!ti-ar trebui o centura post-natala(nu lasa sa se departeze pielea de la operatie)

eu am 17 zile de la operatie si il iau in brate pe cel mare care are 15 kg,in plus toata sapt am mers cu bicicleta caci trebuia sa-l iau pe fii-miu de la camin si vad ca-s ok din toate punctele de vedere.

Lili cum te descurci cu amandoi?eu nu am timp nici sa mananc klumea,asa pe fuga.

felicitari tuturor celor care au nascut si celor care urmeaza!intram mai rar dar sa stiti ca ne gandim la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Marybell CITE cusaturi ai avut si CIT DE DESE au fost?CE FEL de fire?

De ex. la mine ar fi trebuit sa-mi puna 5 fire si s-au zgarcit pe motiv ca sunt slabanoaga si vor tine foarte bine si 4.
Din cauza asta mi-a ramas un colt mai proeminent si nu s-a inchis la fel de bine ca si restul operatiei.Acolo in primele zile mi-a singerat un pic, dar bineinteles n-au mai avut cum sa-mi mai adauge un fir. Acum nu se mai vede, doar cicatricea in locul ala e un pic "strimba".

Uneori tesutul gravidei nu rezista foarte bine la un anumit tip de fire.Ai luat mult in greutate in timpul sarcinii?Daca nu mai singereaza si rana nu doare, nu se inroseste sau nu este urit mirositoare intreaba doctorul doar la telefon.

Am auzit uneori de posibile infectii la locul cusaturii, insa in primele saptamini.De asemenea stiu pe cineva cu epiziotomie careia i-a...PLESNIT cusatura!!

Mariana 35+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

CATA al meu face ca un soricel in somn.La 10 -15 min mai scoet niste zgomote, se intinde, se screme, chitaie, e o adevarata simfonie.
Asa ca nu te speria.SI mai nou (de sapt asta) dimineata duap ce mananca nu mai doarme, sta treaz se uita in jur, mai plange unpc de plictiseala.
A, ieri am vrut sa incerc sa il las sa planga (ca as aau zis ai mei parinti ca trebuie sa il mai las sa si planga sa nu il invat in brate). Dupa 15 min cand m-am dus sa vad cum arata era fara pantaloni, se sucise pe diagonala, cu fundul catarat pe o perna laterala si jumatate de cap sub perna aparatoare din cap, dezvelit si urla si dadea din craci. Cum l-am luat in brate cum a adormit. L-am instalat in scaunul de masina pe masa din sufragerie si a dormit bine mersi.
Fetelro din buuresti care mai umblati prin magazine caut si eu un bouncer (balansor nu leagan) electric cu vibratii nu din ala simplu. Daca vedeti pe undeva sa imi spuneti si mie sa trimit sa imi cumpere.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput