Mamici de iulie-august 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

nici eu nu pot manca la program. mananc cand mi-e foame si ce am porta. mai rau ca nu pot manca decat odata, maxim de doua ori o chestie, dupa aia parca as vrea altceva, diversificare. si musai un bors sau o supa la amiaza. in rest fructe si legume cat incape. mancarea gatita intra mai greu.

PRIVILEGE 12+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Eu nu mananc regulat, numai cand mi se face foame sau rau, insa am observat ca seara mananc mult mai mult decat in timpul zile, si mancare gatita, dar nu carne. Oricum, mananc foarte multe prostii de cand am ramas insarcinata, junk-food, pentru ca sunt putine lucruri pe care le suport. De miros nu mai zic, nu suport deloc, e jale si cu frigiderul iar...

Acum tocmai am terminat de mancat si simt ca plesnesc, fiindca am exagerat cam tare.

Carla, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Apropo de mancare, eu cum mananc ceva indiferent cat de putin, am senzatia ca ma umflu ca un balon, ma balonez ceva de speriat. Cand merg prin magazin sa cumpar una alta, sunt de groaza, as manca de toate, apoi ajunsa acasa cu produsele poftite nici nu ma ating de ele. Si exact cum ziceti mananc selectiv, si mereu altceva.
Abea astept sa vina primavara sa apara legumele adevarate de gradina sa trantesc niste salate imense si gustoase.
Multumesc lui Dumnezeu ca macar am scapat de constipatie. Nu stiu prin ce minune dar mi se intampla fericitul eveniment zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Nikole, cam ca tine mananc si eu. Carnea nu pre imi mai place. Am insa o problema , cred ca m-am ingrast de la inceputul sarcinii doar cu vreo 200 grame nu mai mult. Incerc de o sapt . sa ma supraalimentez cu ce imi place si nu se depune nici un gram.Eu am avut greturi ,dar mi s-au schimbat gusturile alimentare.Nu mai pot manca nimic dulce, poate m-ar tenta inghetata dar avand in vedere ca nu scrie pe nici o cutie ca e facuta cu lapte pasteurizat nu ma ating de ea.
Acum mi s-a facut o poftaaaa de ceva suculent de pe jos!!!!Mama...

MEDA 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor, poate e urat din partea mea, dar ma bucur pe de o parte ca nu sunt eu cea anormala, se pare ca sarcina is ipune amprenta asupra petitului, si gusturilor culinare.
Meda sa stii ca eu nu am pus nicimacar un gram pana in momentul de fata, ba almeu zice ca am mai slabit, m-am cam tras la fata,si parca si picioarele mi s-au subtiat...numai in talie m-am mai ingrosat, intr-un cuvant, arat usor deformata, dar nu-mi fac probleme,ma modelez eu dupa.
Jeni te rog eu lamureste-ma si pe mine intr-o privinta.Tu ti-ai testat glicemia la inceputul sarcinii parca, nu? Cat ti-aiesit valoarea?daca poti sa-mi spui....
aici nu se face analiza asta, poate doar la cerere, nu stiu, maine ajung la medic si voi solicita de la mine putere sa-mi faca analiza, insa eu stiindu-ma hipoglicemica, ma gandesc ca apartin acelei categorii care ar trebui sa-si testeze periodic nivelul zah. din sange.
Ori cu cretinii de aici tre sa te certi , altfel nu-ti fac nimic.
Imi amintesc ca dr. din Brasil mi-a spus ca la o asa valoare de mica, risc un diabet gesational...poti sa ma lamuresti un pic daca stii?
Stiu ca tu te-ai intersectat cu o astfel de problema, dar nu mai retin amanunte...pls!
Apropo:care e numele tau adevarat?daca nu e un secret!!!
Sa-ti spun si de ce...am la munca o colega, filipineza pe care o cheama Jeni.Eu nu am nimic cu nimeni in general, numai ca atunci cand nu ma lasa lumea sa-mi fac munca devin cam irascibila si in ultimul timp i-am explicat cum sta in conceptia mea treaba cu sclavagismul,(asta din zilele noastre , gratuit, fara pic de demnitate si sens, doar asa din placerea de a te umili) lucru ce a deranjat-o , evident.Asa ca de cate ori pronunt numele, mi se cam improspateaza memoria...PLS iarta-ma,dar fara sa vreau fac asociatia, offfffff

Samadhi, uita cuvantul plictiseala cand e vb de mine, ca eu in orice gasesc ceva frumos/interesant, nu ma plictiseste nimic pe mine.Merg sa-ti raspuns acum, ma gandeam ca esti in dus sau ai plecat la somn.

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Nikole, scuze ca ma bag dar sunt aparate mici de testat glicemia acasa care nu costa o avere.Nu trebuie decat sa te intepi in deget si cu o picatura de sange ai facut testul. Cred ca sunt utile in orice casa.Asa nu mai depinzi de nimeni.

MEDA 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mama cat ati mai scris... nu v-ati incurcat in weekendul asta.
Eu am avut un sfarsit de saptamana plin si sunt obosita asa ca voi incerca sa ma retrag la culcare dar nu am rezistat sa trec sa va salut.

O saptamana buna,

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna seara burticilor!
V-am vazut pozele, sunteti toate foarte frumoase, ma bucur ca pot sa asociez acum id-ul cu o imagine, parca va cunos mai bine, o sa incerc si eu sa va trimit cateva !
Simo de kko faza cu asistenta, ma scot din sarite prejudecatile astea de doi lei dar asta e traim intr_o lume de !
Cat despre faza cu "domnu'" de la farmacie...no comment !!
O sa va spun ceva apropo de mancare mestecata! Eu nu am cunoscut-o pe bunica_mea din partea lui taica-miu pentru ca a murit la cateva luni dupa ce m_am nascut, DD sa o ierte! Dar diferite rude au obiceiul sa imi povesteasca cum imi dadea ea sa mananc nuci mestecate cand aveam 3-4 luni yeakkkkk....mi se ridica parul in cap si acum cand ma gandesc!!!!!! ORIBIL!!!!
So....faceti-mi o placere...feriti-va bebelusi de asa ceva!!!!!!

MADA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ati venit oanaa si madalina_s si sarcini usoare!
Oanaa, nu uita sa ne dai mai multe detalii sa le trecem in listuta.
Chiar ma indrept spre pat,

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Meda, nu ma supar, sa stii ca ma gandesc si la investitia asta, stiu ca nu sunt f scumpe, habar nu am insa aici pe unde trebuie sa merg sa caut un astfel de aparat.
Insa e o idee buna, stiu, sa vb cu al meu, sa vad de unde colectionam unul.

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
14+

Mergi la inceput