Mamici de iulie-august 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor o sa ma aveti pe constiinta...
tocmai imi pusesem si eu in farfurie mancare gatita(nu spun ce sa nu fac pofta),si salata langa mine,ei apuc eu sa mananc putin, la care ajung la mesajul cu mancarea mestecata si apoi din ligura la copilm si tot asa....
am zis ca mor...nu mi s-a facut greata, dar mi-a trecut si de foame si de tot, asa ca am mancar un grefruit si ...sanatate sa avem!!!
Aoleoooo, da cum se poate asa ceva?eu nu am vazut pe nimeni pana acum facand asa un schimb inteligent de microbi...poate oamenii aia nu stiu, nu isi dau seama ca fac un rau...eu cred ca sa vad pe cineva i-as spune as mai pe ocolite sa inceteze de dragul bietului copil!
Da nu se poate pasa cu ceva mancarica aia?cu o furculita daca nu au un robot de bucatarie???

Samadhi no ca vazusi eu bine niste infulente in fatzuca ta frumoasa...
si eu am la origine o mixtura, dar care sincer nu prea fascineaza,bunica mea de pe tata e unguroica 100%, bunicul insa roman.

Carla da, al meu asociaza frumusetea cu pletele blonde, pielea usor rozie(eu i-as spune alba, da el zice rozalie), ochii de un albastru clar si limpede, eiiiiiii....
in fine, frumusetea e chestiune de gust.Personal ador brunetii/brunetele, imi place pielea maronie, bronzata, ochii negri adanci, misteriosi,parul negru...
dar ne-am gasit bine zic eu...

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

despre reactii ne-la locul lor, sa va povestesc ce am patit la analize. era la intrare o doamna mai in varsta, f draguta. asta pana am ajuns eu la rand. cand mi-a vazut numele de familie i s-a acrit fata! nu-i nimic, m-am obisnuit cu reactiile astea, si probabil si eu le-am avut inainte sa il cunosc pe sotul meu. trec peste nesimtita, asistenta f draguta. cand ma duc dupa rezultate, ma intampina cu fata ei acra. probabil m-a retinut. ma intreaba cand am facut analizele. era cu vreo trei zile in urma pt ca era si toxoplasma, hepatite...ii zic miercuri. ea, nu ma intereseaza ziua, ci data. avea pe birou un calendar pe care il inmanez cu zambetul pe buze. zi mda...si incepe sa ma caute printre fise. mai si cand incepe sa se scuipe pe degete scurt si concentrat!!!!!! am ramas perpleza! e cadru medical!!!! sotul meu era sa se sufoce tot incercand sa nu rada. am fost atat de tare luata prin surprindere incat nici nu am avut viteza de reactie sa ii spun cam cate catralioane de vietati are in gura aia a ei si cum le pune fain frumos pe toate hartiile si invers.
si ca sa fiu o draguta pana la sfarsit, cand repet toxoplasma tot acolo ma duc pt ca asistenta aia am vrut sa o iau acasa, asa de amabila a fost.

PRIVILEGE 12+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Multumesc mult burtici pentru incurajari! Sper sa se opreasca scurgerile astea maronii, sunt mai sterse acum.....intre timp urmez sfaturile voastre si incerc sa ma odihnesc cat pot mai mult! Ma agat de faptul ca nu am nici un alt simptom ingrijorator (dureri, crampe) si sunt optimista ca pana la urma o sa treaca si asta si bb o sa mai creasca un pic si inca un pic cu fiecare zi si o sa fie mai puternic! O scoatem noi la capat! Multumesc inca o data!
Va doresc multa sanatate si bebei frumosi si vigurosi!

Joujou9 saptamani si crestem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nikole, v-ati gasit bine, sunteti amandoi frumosi si va sta foarte bine impreuna, o sa aveti un copil dulce de tot, indiferent cu cine va semana.

AVERTISMENT: Persoanele sensibile si in lupta cu greturile e mai bine sa evite sa citeasca partea care urmeaza.

Iarta-ma ca ai renuntat la mancare din cauza a ceea ce am povestit , n-ai idee cat de rau imi pare. Si eu mananc in fata calculatorului, pana acum m-a dat pe spate doar o poza cu hemoroizi.
Oamenii aceia care mesteca in locul copilului nu sunt nici pe departe saraci, de obicei nu mesteca tatal ci bunicii , traiesc in Bucuresti si au si furculite si robot de bucatarie. Am mai vazut si pe altii care mananca ceea ce cade pe jos "ca sa-si faca anticorpi", si sunt intelectuali cica. Sau mananca inghetata impreuna cu animalutul din dotare, motan sau catel: o limba pet-ul si o limba omul. Am vazut o faza misto intr-un film: era o tipa care a baut cam 2 litri de lapte pe care apoi l-a regurgitat in sticla, cica l-a incalzit , dar asta era film.

Astept si eu sa se faca mancarea, ca iubitul meu tocmai a pus-o pe foc. Haideti sa ne gandim la lucruri placute si sa mancam cu pofta, iertare inca o data pentru ce am scris.

Carla, 17+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simo_al_jaafari

despre reactii ne-la locul lor, sa va povestesc ce am patit la analize. era la intrare o doamna mai in varsta, f draguta. asta pana am ajuns eu la rand. cand mi-a vazut numele de familie i s-a acrit fata! nu-i nimic, m-am obisnuit cu reactiile astea, si probabil si eu le-am avut inainte sa il cunosc pe sotul meu. trec peste nesimtita, asistenta f draguta. cand ma duc dupa rezultate, ma intampina cu fata ei acra. probabil m-a retinut. ma intreaba cand am facut analizele. era cu vreo trei zile in urma pt ca era si toxoplasma, hepatite...ii zic miercuri. ea, nu ma intereseaza ziua, ci data. avea pe birou un calendar pe care il inmanez cu zambetul pe buze. zi mda...si incepe sa ma caute printre fise. mai si cand incepe sa se scuipe pe degete scurt si concentrat!!!!!! am ramas perpleza! e cadru medical!!!! sotul meu era sa se sufoce tot incercand sa nu rada. am fost atat de tare luata prin surprindere incat nici nu am avut viteza de reactie sa ii spun cam cate catralioane de vietati are in gura aia a ei si cum le pune fain frumos pe toate hartiile si invers.
si ca sa fiu o draguta pana la sfarsit, cand repet toxoplasma tot acolo ma duc pt ca asistenta aia am vrut sa o iau acasa, asa de amabila a fost.

PRIVILEGE 12+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540

Cu un exercitui de imaginatie ,am "trait" si eu experienta ta...dezgustator!
Dar un buretele de ala imbibat in apa intr-un suport,cat o fi in tara?e scump?ca e mai usor sa-si umezeasca degtele decat sa scuipe...
greu se vor schimba lucrurile in tara noastra, pacat!!!
si nu din impedimente financiare, ci din pricina mentalitatii si a nesimtirii( un cadru medical stie cu siguranta ce e si ce nu e igienic)

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fetelor, bebele meu e destept foc, nu stiu cu cine seamana... Stiu ca va parea incredibil, dar jur ca nu exagerez. Tocmai ii povesteam sotului meu ca se poate auzi inimioara bebelul cu stetoscopul, si ca ar fi bine sa facem rost de unul, pentru ca bebelina mea nu a miscat azi deloc si sunt ingrijorata. Eee, nici nu am terminat bine de spus asta si m-am trezit cu un piciorus in burta de mi-au dat lacrimile...de fericire

Carla, 17+

Mergi la inceput

Carlutzo, ia nu-ti mai para tie rau, ca mi-a facut mai bine grefruit-ul si fructele pe care le mananc acum, decat mancarea gatita ce intentionam sa o mananc.
Oricum peste 2 ore jumate apare si al meu acasa si trebuie vreau nu vreau sa mananc cu el, ca altfel nu-i mai tace gura, mai ales ca el a facut mancarea...

Ca veni vorba, stiu ca nu e bine sa vb despre mancaruri, insa nu dau nici un nume, vreau doar sa intreb:voi puteti manca normal?3 mese pe zi plus doua gustari intre????
Eu nu pot manca mancare gatita, prajeli mai ales, nu neaparat ca mi se face rau, nu intra efectiv...si mananc toata ziua numai morcovoi, salate, rosii, varza cruda,iaurt, alune,avocado, si ou.
Cam atat, si fructe pana nu mai pot...
insa parca e prea putin , mai ales in sarcina...abia astept sa-mi aduca socrela vitaminele alea promise!
Sper ca nu v-am facut pofta de ceva...ca nu am amintit mari bunatati...
va pup

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara !
Am ramas in urma ca nu am mai avut cum sa intru si de o ora va tot citesc sa vad ce ati scris cat am lipsit.
De joi m-a durut capul sinistru de tare pana sambata incontinuu, si evident nu am luat nimic. Ma durea asa tare ca nu suportam sa se miste ceva in jurul meu. A fosat migrena in toata regula cu greata si tot tacamul. In weekend am fost la munte la o cabana, foarte frumos totul pana cand a trebuit sa cobor la masina (cam 300m) dar cum ninsese si era gheata fix ca babele am mers tinuta si pazindu-ma sa nu cad. Altfel doar am citit si am dormit.
Bun venit noilor burtici si sarcini usoare. Imi creste inima cand vad ca ne inmultim.
Si de maine o luam de la capat cu servicul-bleah. Maine cred ca anunt si eu la servici ca sunt insarcinata si doar miercuri voi duce adeverinta de la medic ca sunt insarcinata. As fi vrut sa fac invers insa vor sa imi dea o lucrare care cere f multe formulare si acte de facut pt a fi aprobata eu sa indeplinesc sarcinile respective, insa sincer nu are rost sa ii incurc pt cateva luni cu asta. Numai pana imi obtin aprobarile ca sa fac acel lucru dureaza 2-3 saptamani, apoi ma mai duc la servici pana maxim in iunie-iulie, si doar ii incurc. O sa vad maine cum reactioneaza toti. Mi-e cam groaza, dar asta e.
Pupici si saptamana usoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

NIKOLE- si mie mi-a cam sarit apetitul la ce a scris Carla, dar eu nu mancam in acel timp, din fericire.
Incerc cat se poate sa tin mesele si o mancare cald pe zi e obligatorie, nu insa daca imi e rau, dar de obicei la amiaza imi i-au masa. Cred ca noi daca venim in Romania trebuie sa avem grija mai mare, ma refer la igena altora.... ca uite ce se intampla ! Si ma intreb, oamenii astia nu gandesc ? Cum traiesc ei asa facand tot felul de lucruri fara cap. Ce important e sa fi constient de sine.
Ti-am scris si email spers sa nu te fi plictisit.

Pofta buna la toate, eu merg sa fac repede un dus.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Am revenit cu ceva - mi-e pofta sa mananc omleta dar ma termina mirosul de oua. Cand isi face cineva in casa oua in orice fel simt ca innebunesc. Am senzatia ca miros toate apoi inclusiv parul, hainele si ca imi ramane in nari mirosul ore in sir.
Iar, despre nastere, cunosc perfect senzatiile, si eu am nascut tot normal prima data.

Mergi la inceput