Am si eu o intrebare pt cunoscatori.
Un prieten mi-a zis ca in curand toate tranzactiile imobiliare nu se vor mai putea face direct (intre cumparator-vanzator), ci neaparat prin agentia imobiliare. E adevarat acest lucru? Ma refer la tranzactiile pt persoane fizice.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 21s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
cum adica sa fie obbligatoriuNu pot sa cred ca este adevarat, adica nu te poate obliga nimeni sa vinzi casa cui vrei si cu cat vrei.Ata ar mai trebui sa te oblige la un animit pret la casa ta.Eu cred ca sunt povesti lbelciug, poti sa stai linistita ca nu prea au cum sa oblige, si de fapt, cine sa te oblige.
O zi frumoasa tuturor
Si mie mi se pare o tampenie, dar in Ro orice e posibil. Sunt speriata de faptul ca vreau sa-mi cumpar un ap de 4 camere rapidel si m-au ingrozit comisioanele de la agentii: 3%+TVA pt vanzator si cumparator. Pai va dati seama ca la o tranzactie de 100.000 agentia isi ia o portie babana de min 6000euro??? E ingrozitor de mult.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 21s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
asta asa e si la noi, sau 5% si de la cumparator.Asta e politica agentiilor imobiliare.Eu am luat in Romania un apartament la care am dat 2% si am fost foarte multumita, ei s-au ocupat de toate actele, de tot ce aveam nevoie.M-au scutit de drumuri aiurea si bani cheltuiti.
Multa bafta sa ai