La ce varsta aflam sexul?
Salut burtici si mamici.
Vreau sa merg sa fac o echografie 3D/4D la Medsana la Bucuresti ca sa vedem evolutia bebitului dar vrem sa-i aflam si sexul.
La ce varsta ar fi cel mai indicat sa mergem?
Multumesc.
Cristina 13+
Raspunsuri
brazuca25 spune:
Depinde f mult de bb cum sta si daca se lasa "ghicit". Eu am facut eco transvaginala la 12 sapt si 4 zile, si dupa 2 minute mi-a spus dr ca 90% e baiat, si cand s-a mai uitat pana la sfarsit, dupa multe tumbe si rasuciri ale lui bb a zis ca sigur 100% e baiat!Nu a fost eco 3D/4D.
14+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
tanima_i2002 spune:
Depinde si de cum sta si de cine face ecografia. Dupa 12 saptamani un eco bun si un ecografist bun vede daca si bebe il lasa. La mine la 14 sapt mi-a spus la eco morfologica ca e baiat si asa a fost. Bafta!!!
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
X-ray spune:
subscriu la ce au spus fetele mai sus,daca ecografistul e bun ,are si un aparat cat de cat performant si bb sta sa se uite putin la el poti afla de la 12 saptamani.au astept confirmarea de la 16 saptamani.iti inteleg curiozitatea eu am fost ffff curioasa!
alina
14+ 
Mihaelutat spune:
Mie dr. Herghelegiu mi-a zis la 12 saptamani ca este baiat, si asa a si fost. Am facut 3D la Sanador.
Pupici
Mihaela
album dn Titi
Chriszta spune:
Si eu am programare la dr. Herghelegiu dar abia pe 12 martie.
Pana atunci vor fi 20 saptamanai sigur imi va putea spune si sexul.
Multumesc pt informatii.
Pupici pe burtici....
tanima_i2002 spune:
La 20 de sapt si la un eco mai putin performant poate sa se vada daca bebe are pozitie corespunzatoare.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
toanca spune:
Eu am vazut sexul copilului la 16 sapt. la eco 3D.
Mi-au spus exact: este baiat si asa a si fost
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
mandyksch spune:
Mie mi s-a spus la 12 saptamani ca va fi baietel. La eco 2D. Asa a fost.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
madau spune:
Mie la 12 sapt mi-a spus dr Iosup ca e fetita, si asa a fost. Echo 3D.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
florina spune:
Si eu tot la Herghelegiu am fost, la 17 saptamani.
Mi-a scris pe foaie "sex foarte probabil feminin".
Ecografie 2 D. Am fost ultima pacienta, era 9 seara iar sexul era chiar ultimul lucru care ma interesa in acel moment, eram ingrijorata de cateva analize care imi iesisera prost...
Dar daca voua v-a spus de la 12 saptamani, probabil ca nu s-a inselat nici la noi. Vom vedea la ecografia tridimensionala din martie...
Atunci probabil ne putem convinge si singuri :)
Eu stiam ca sexul se vede din a patra luna. Dar tine de pozitia copilului, de aparat si mai ales de doctor - inteleg ca doctorii buni vad sexul de la 3 luni...wow.
Florina 18+