La ce varsta aflam sexul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

In Canada nu-ti zice nimeni pana la 18 saptamani ce sex are bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

eu am aflat la 20 de sapatamani cand am facut eco morfologic. asta pt ca nu am fost mai inainte. mai facusem unul pe la 8 saptamani, dar atunci a fost mai mult de control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am aflat la 12 saptamani si mi-a confirmat la 18 ca e baiat.

PS: am sapat pana la capitolul 13 sa dau de datele tale, esti in listuta, te asteptam sa ne scrii la capitolul 16 din iulaug2007 .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

eu am aflat sexul bebelinei la 14 sapt si s-a tot confirmat pe parcurs.avem o fetita.sunt sanse mari sa afli sexul bebeului.

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

La 12 sapt. mi-a spus si mie medicul ca este baiat bebe... si asa a fost. Ecograful era performant iar medicul avea specializare ca ecografist. Sotul a fost ffff incantat cand a auzit cele spuse de dr.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Teoretic, cu un echograf si un echografist bun se poate afla sexul la 12 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

la 11.4 saptamani ne-a zis ca e baietel. De atunci am mai facut 3 echo si a ramas tot baietel.

gabi

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

La noi la braila, la tanti elvira sexul nu se vede decat la 30 de sapt...:))...eu am 28 si nici acum nu stiu sigur ce este...mi s-a spus "se pare k e baiat",dar knd mi-a zis bebe nici macar nu statea cuminte se tot misca...cred ca nu ii place de d-na doctor :))!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am nascut cu dr herghelegiu, care mi-a spus ca din sapt 14 stie cu certitudine. eu m-am programat insa in sapt 12, asa s-a nimerit, si nu a bagat mana in foc. negru pe alb mi-a scris de abia la urmatorul control, in sapt 22

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_Marina spune:

Fetele si mie mi-a zis la 4d la 14 sapt + 2zile ca e baiat. Dra dupa ce ma vazut pe linkul asta numai cred. http://health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html
Am intrbat-o dupa si pe ecografa unde merg eu si mi-a zis ca cine se arunca sa spuna sexul lui bb pana la 4 luni si se nimereste e pura coincidenta. Ca nici la eco performante nu prea au cum sa isi dea seama. Asa ca daca vreti intrati si uitati-va la luna a 4 a, o sa ramaneti un pic asa si sa imi spuneti si mie ce parere aveti. Pupici pe burtici si la bbi

Mergi la inceput