Aparat de vibromasaj -solutie contra celulitei?

Din cite v-am auzit pe voi, masajul este o metoda buna de a elimina incet, incet, celulita. De asemenea si Supliformul este laudat de toata lumea, dar trebuie masaj pentru ca sa intre in piele. Ce parere aveti? Credeti ca ar fi eficient sa imi dau cu supliform si apoi sa imi fac masaj cu aparatul de vibromasaj? Intentionez sa cumpar curind un astfel de aparat. Credeti ca se merita?
PS: Mentionez ca singura sa imi fac masaj peste tot nu ma pricep si nici nu am rabdare, iar sa ma duc la salon mi s-ar parea prea scump.
Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
Raspunsuri

cristina22 spune:
Eu am aparat din octombrie anul trecut, dar deocamdata rezultate nu am vazut, ca nu sunt eu consecventa, adica fac pauza de masaj de cate 3 saptamani. Dar masajul e viguros si profund!! Si te simti si foarte bine si usoara dupa!
cristina si nazdravanul Andrei

Alynutza spune:
Sunt si eu curioasa de raspunsuri, pentru ca am primit de Craciun un asemenea aparat. Bine, eu sufar foarte tare de dureri de spate, si mai mult asta e scopul pentru care l-am primit. Sunt curioasa daca functioneaza cu adevarat, pentru ca am de gand sa-mi faci si masaj anticelulitic cu el. Oricum, stiu sigur ca nu va da rezultate spectaculoase fara consecventa si asociere cu miscare si nitzica dieta.

cristina22 spune:
Nicoleta- e vorba de aparatul de vibromasaj cu benzi, care apare tot timpul la Shop TV! Cu sigurnata il stii!!
cristina si nazdravanul Andrei

Nicoleta spune:
Aha, oare este bun? POAte ati auzit la altii...
Multumesc. Eu am vazut in Carrefour.
Nicoleta

printesa_roz spune:
Eu as fi tare curioasa daca cineva a folosit , sa zicem zilnic o perioada cite jumatate de ora acest aparat si daca a vazut rezultate. Eu nu vreau sa slabesc, vreau doar sa scap de celulita si de aspectul pufos. Cit am facut fitness am slabit si eu chiar nu vreau sa slabesc.....ma gindesc ca as putea folosi aparatul si pt a-mi masa muschii spatelui si gitului, caci din cauza tensionarii lor am migrene, voi ce ziceti, ar fi bun?

mikiriki spune:
PRINTESO--- eu nu stiu ce sa zic. eu am o prietena care are un astfel de aparat. ea zice ca e multumita.m-am gandit sa-mi iau, dar deocamdata astept mai multe pareri pro....
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

printesa_roz spune:
Eu mai astept parerile voastre, pentru ca pretul e de 150 de euro si chiar nu as da banii asa degeaba

Marilena12 spune:
Banii ii merita categoric, mai ales ca poate fi folosit de oricine si nu doar pentru slabit. Eu am de doi ani, unul zdravad cumparat de la Metro, care a costat atunci vreo 8 milioane, dar din pacate il folosim mai rar. In schimb, am avut timp sa-mi dau seama ca folosit regulat se tonifiaza foarte bine corpul si dupa ce te obisnuiesti cu vanataile (eu am exagerat la inceput ), poti invata sa-ti faci mai multe feluri de masaj foarte relaxant. Este bun pentru celulita si colaceii de la burtica, dar de scazut in greutate efectiv nu am observat. De altfel, nici nu s-ar explica. Grasimea este usoara, si ca sa ajungi sa imbunatatesti eliminarea apei din organism trebuie sa combini cu ceva diuretic, sau cu geluri anticell foarte bune. Dar cine e perseverent poate avea rezultate frumoase, asa cred eu. Eu am pus multe kg pe sarcina, si nu am slabit spectaculos, dar sunt tonica si nu mai am burta deloc. Plus ca nici celulita nu prea vad, desi la cele 15 kg in plus...m-as cam astepta. Si fac masaj cam o data pe sapt, uneori si mai rar, dar intensiv, cate o jum de ora, o ora.
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

karfe spune:
AM MAI DISCUTAT DESPRE EL PE FORUM.DUPA NASTERE SOTUL MI L-A FACUT CADOU,LA INCEPUT L-AM FOLSIT APROAPE ZILNIC CAND AM OBSERVAT CA IMI DEPLASA GRASIMEA BA JOS BA SUS IN FUNCTIE DE CUM MUTAM BENZILE,IMI APAREAU CA NISTE NODULI.OCOLEGA DE SERVICI MI-A SPUS CA SORA-SA L-A FOLOSIT INTENS CAM UN AN,SI A PATIT LA FEL I-AU APARUT NODULI DE GRASIME.IN CONCLUZIE L-AM DAT CUIVA CADOU.SINCER NU-L RECOMAND LA NIMENI
fab