Aparat de vibromasaj -solutie contra celulitei?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

eu sunt curioasa ca acum e in toate supermarketurile mari de vanzare un gel anticelulitic cu un aparat de masaj anticelulitic, costa vreo 75 de euro si zau mi-as lua daca as sti ca merita. Stie cineva ceva despre el?

Crystina, An-k, Olim si Cookie

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Karfe, nu vreau sa te contrazic, dar nodulii despre care vorbesti sunt de fapt inflamatii ale pielii si straturilor mai profunde, care apar in urma oricarui masaj mai puternic. Sunt sigura ca ai constatat si faptul ca ti-au disparut. Eu fac si vanatai si umflaturi de la bilele de pe banda anticelulitica daca exagerez, dar dispar, ca orice inflamatie a pielii care se vindeca. Practic, ceea ce spui tu, ar insemna o dispersare a grasimii care nu este efectiv posibila, deoarece oricat de violent te-ai masa intr-o zona, pielea, grasimea, muschii, adera si ele la oase, si unele de altele, nu avem margarina acolo ca sa se miste pe sub piele de jos in sus, sa fim seriosi! Ar fi foarte simplu sa ne modelam corpul cum vrem, daca grasimea s-ar plimba asa....

Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Masajul manual e sfant, daca gasesti persoana potrivita, evident.
Or fi bune si astea, nu stiu.
Eu fac masaj cam de sase luni si nu mai am fir de celulita, n-am aratat mai bine nici la 20 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Fetelor: RaluD, Marilena, An-K, Karfe, Mikiriki, Nicoleta, Cristina, Alynutza va multumesc din suflet pentru toate raspunsurile voastre. Sinteti niste adevarate prietene

Mergi la inceput