Buna ziua,
As avea si eu o mare rugaminte la voi. Daca puteti sa-mi spuneti si mie cum e procedeaza cand mergi sa te inscrii la cresa? Trebuie sa ai ceva mici atentii pentru doamnele educatoare, directoare? Cam in ce constau aceste atentii? Voi cum ati procedat, urmeaza sa-mi incriu baiatul si nu stiu cum si cat sa dau sau cum se procedeaza. am gasit o cresa la iancului-ciobanasul? am mai citi despre ea dar totusi voi ce ziceti este o cresa buna? Astept raspunsuri
multumesc
eu am vrut sa imi inscriu fetita la aceasta cresa pentru ian-fen 2007.
auzisem fel de fel de povesti despre spagi, atentii, liste de asteptare, etc. sa zic cum a fost la noi:
M-am dus inca din octombrie sa vad la fata locului cum sta treaba, sa vorbesc si sa vad ce este de facut. am vorbit cu asistenta sefa/asistenta directoarei, care a fost faorte draguta, mi-a zis ca momentan nu sint locuri dar ma trece pe o lista de asteptare si ma suna cu prima ocazie. Ok, am plecat de acolo zicind "da, da...", cu ideea de a reveni peste ceva timp cu atentii. Nu a fost nevoie, am avut placuta supriza sa ma sune prin noiembrie ca s-a eliberat loc,, sa ma duc sa fac cererea chiar pentru decembrie. abia atunci m-am dus cu o cafea si o ciocolata, dar putea la fel de bine sa nu ma duc cu nimic.
totul a fost ok. am inceput inca de pe 3 ian (ca nu am vrut in demcembrie), doamnele sint f dragute, comunicative, am avut o tentativa sa ii dau niste bani unei doamne de grupa si m-a refuzat categoric (a primit in cele din urma o cafea si o cutie bomboane)si pina in prezent ma declar multumita.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
ce ma bucur sa aud si vesti bune. chiar mai astept sfaturi referitoare la aceasta problema . multumesc. chiar o sa incer si eu si poate v-om fi colegi de grupa cine stie, noi ar trebui sa mergem din mai iunie anul acesta.
Pip, da o cautare pe forum dupa cuvintele "cresa ciobanasul", iti apare o lista impresionante de subiecte, in care cu siguranta gasesti o groaza de info. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze