Colectia de toamna-iarna 2005(117)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Joy, retetele le gasesti la "Prajituri -Veronica"
Dordia, carliontat? Ce frumios! Lasa-l asa. Nu-l tunde ca e frumos cu carlionti
Ziceai de premolar, nu? Ca noi avem toti premolarii afara.
Anda, frumoasa perla. Am citit-o si sotului

Apropo de dinti, trebuie sa fie 20 in total, nu?

Mey, azi dimineata la trezire mi-a treas Stef un cap, de am vazut stele verzi. M-am spoeriat prima data ca a inceput sa planga dar n-a durat nici un minut plansul....
S-a apropiat de mine...si brusc m-a lovit. Cred ca nu m-a vazut, sau nu stiu ce a fost?
Probabil a fost ceva de genul, "Scola-te mami!"
La 9 Steff a halit ou cu smantana(facut in tigaie), 1 iaut Danonino mare de caise,branza almette, paine. Acum la 10.30 facem nani 40 min cu lapte 120 ml ca la 7 mi-a dat desteptarea.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza si de la noi, ma relaxez nitel ca acusica aterizeaza socrii!

Hilde, mama, dar papa Stefanache al tau, nu gluma!! Io nu am reusit sa vad pozele, sunt in albumul de 2 ani?
Joy, sa stii ca astia mici racesc si fara expunere la alti copii sau persoane bolnave. AM cazul concret al fetitei unei amice care dupa ce nu a scos-o din casa o saptamana, parintii amandoi sanatosi, a racit "din senin". Nu avea tu grija, ca pescuiesc ei chestiile rele de unde nu-ti inchipui. Pupici la burtica, io zic ca va fi fetita, sa o ajute pe mami:)
Cami, bestial filmul, cum D-zeu putea sa doarma copilul ala acolo, nu inteleg. Adica Maria doarme numai in patul ei si f rar afara in carucior.
Meems, sa ne dai numai vesti bune!

gata rasfatul, ma duc sa pregatesc mancarea pt pranz.

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Da Hilde!!! Noi nu ii avem decat pe cei de jos si unul din ei doar ce-a rasarit.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ziua buna!

Voiam sa va spun ca ieri seara am fost in vizita la o fetita de 1 an jumatate, care fetitza manca cremwursti de pui ... nu va spun ca a trebuit sa-idau si Dariei ! Mai fetelor i-au placut atat de mult si manca cu o pofta cum nu a mai mancat vreodata ceva pana acum ! Imi venea sa mor ! Acum nu stiu ce sa fac, ca eu nu prea voiam sa-i dau d-astea sa pape!

Edit : www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128&ctime=013045" target="_blank"> mostra de spiridush mergaretz si putin vorbitor

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ciorba e pe foc, asa ca raspundem:
Cami haios rau filmul!
Pai ce sa faci, mai? Nu-i dai si gata! Crezi ca tine minte? Crenwursti nu mai mananc nici eu, dar sa-i dau Ilincai.
Avem o cunostinta (din Buzau) care a avut o fabrica de mezeluri si povestea cum dintr-o mini-bucata de carne fac ditamai salamul... Ghici ce baga in plus
Anda smecher piticul
Dordia dar ii pui ser in nas inainte sa se culce? Sau poate e aerul din casa prea cald si i se usuca mucoasa. Tinem pumnii sa nu raciti!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felicia74

Ciorba e pe foc, asa ca raspundem:
Cami haios rau filmul!
Pai ce sa faci, mai? Nu-i dai si gata! Crezi ca tine minte? Crenwursti nu mai mananc nici eu, dar sa-i dau Ilincai.
Avem o cunostinta (din Buzau) care a avut o fabrica de mezeluri si povestea cum dintr-o mini-bucata de carne fac ditamai salamul... Ghici ce baga in plus
Anda smecher piticul
Dordia dar ii pui ser in nas inainte sa se culce? Sau poate e aerul din casa prea cald si i se usuca mucoasa. Tinem pumnii sa nu raciti!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Da Feli, ai dreptate ! Asa ma gandeam si eu ! Mai cum le-o fi placand asa ceva !

Cami mami & Daria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Si la Stefan ii plac la nebunie cremvurstii....io ii mai dau. Asta e. Mie aia de Aldis de pui imi plac nu dati cu rosii

Ioana77, da in albumul de 2 ani sunt pozele

de-ale gurii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Hildegard

Si la Stefan ii plac la nebunie cremvurstii....io ii mai dau. Asta e. Mie aia de Aldis de pui imi plac nu dati cu rosii

Ioana77, da in albumul de 2 ani sunt pozele

de-ale gurii

Hilde, si eu mai am pofta cateodata ! Mie imi plac cei de Angst!

Cami mami & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Joy, ma bucur mult de tot ca v-ati hatarat sa pastrezi sarcina!I-ti uram sarcina usoara si nastere si mai usoara.!

Nici eu nu-i dau cremvusti sau mezeluri inca si vreau sa o aman cat mai mult posibil.

Biancai i-a aparut un cos-ceva rosu pe nas, exact in varful nasului de zici ca e Rudolf!Sper sa-i treaca cat mai repede ca e tare ciudat sa ma uit la ea si sa o vad cu nasul ala rosu.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ajutati o biata mama dezordonata: am prostul obicei sa arunc prospectele de la medicamente, dupa ce le citesc, ca ma enerveaza ca, din cauza lor, incap greu recipientele in cutii, adik nu au manevrabilitate buna Bineinteles ca uit la ceva timp ce scria in prospecte...
intrebarea: dintre nurofen, panadol, peritol si ambroxol (le tin in camera) trebuie vreunul dintre ele tinut la frigider si, in consecinta, trebuie sa-l arunc din cauza ca n-am respectat asta?eu tin la frigi doar antibioticele lui nic, cat e sub tratament, p-orma arunc ce a ramas, la sfarsitul tratamentului.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput