Colectia de toamna-iarna 2005(117)
Raspunsuri - Pagina 16
lavi02 spune:
Corap sanatate multa Andreiului!!! Bine ca i-ai dat antibioticul daca febra nu ceda.. o fi vreo infectie pe undeva.
Meems soacra-mea s-a luptat ani de zile cu o infectie urinara (in cele din urma din fericire se pare ca a scapat de ea); facea niste crize f urate cu dureri ingrozitoare, frisoane, etc. (Nu doar ureri de urinat, alea-s parfum). Cateva zile cand avea criza era scoasa pe tusa, vba Taniei.
La ea a fost nasol ca a fost infectie cu microb luat din spital, care e rezistent la taote medicamentele. Pana la urma l-a dovedit cu ceva vaccin de stimulare a imunitatii + naturiste.
Bulucel obligatoriu sa-l vada daca e asa molesit saracutul. Incearca sa-l hidratezi, dar putin cate putin ca daca ii dai mult o data si varsa iar - n-ai facut nimic.
Anda si Silvia a vorbit mai tarziu si parca si acum are o intarziere de vocabular/pronuntie/etc. In schimb e bazata la matematica si muzica.
Nati - si ea are vocabular cam restrans:
-mama, ham-ham (inseamna orice animal, inclusiv vaca de pe iaurt), brrrrum (orice mijloc de transport - masina, tricicleta, etc), ai-ai-ai e o papusa (chinezarie stupida dar amandoua se dau in vant dupa ea) care are un cantec stupid care incepe cu ai-ai-ai , caca azi iar m-a dus la baie zicand caca (atunci cand chiar era cazul); mai zice pa si face cu mana - daca are chef; tata si da a zis ocazional.
Si atat.
Alina Amalia spalatica! Silvia m-a pus sa dau de doua ori filmuletul cu Amalia si ar mai fi vrut sa-l pun dar am trimis-o totusi la culcare
corap spune:
ce faci, lavi ? ca de mult nu ne-am mai intersectat. vad ca tot la ore mici pe-aici.
mie mi-a cam pierit somnul ... dar ar trebui sa ma culc, ca sa fiu maine odihnita pentru andrei....
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07
cristinamh spune:
hai anda, ca se voia incurajare in toate regula, sa vezi ca se poate si mai rau, dar e loc si de muuult mai bine!
uite fi-miu nu vorbeste, dar are o memorie vizuala extraordinara! altfel nu pricep cum un copil care nu stie sa citeasca iti poate deschide un calculator, umbla in meniu, prin explorer si dintr-un folder cu 100 de cantecele sa-l puna fix pe-ala pe care i l-ai cerut inainte sa apese pe power... si da, nu vorbeste.. ce sa fac acum?!
tot ce pot sa-l ajut. si-o sa vorbeasca, sper ca nu la 5 ani ca ta-su!
ps. in disperare de cauza.. exista alternative in medicina traditionala...
Daca nu vorbeste: da-i sa bea apa din clopotel.
Daca ii dai peste unui copil pana nu incepe sa vorbeasca va fi mut ca pestele.
Daca copilul vorbeste tarziu trebuie purtat intr-un sac pe ulitele satului.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
lavi02 spune:
Anda mare dreptate ai cu I&M si cu ce ai putea face daca ai avea gramezi de bani. Eu una nu m-am uitat niciodata la emisiunea lor de pe B1 dar i-am mai vazut pe la stiri, carcotasi, etc. Nu inteleg de ce-s ei asa interesanti.
corap
Eu ma relaxez seara pe DC si dupa aia, dimineata ma scol cam obosita
anda77 spune:
corap, dk mai esti, baga repede, chiar pe forum, datele lui andrei. parca trebuia sa-i fac astro, nu? mi-a venit cheful de o astro de bebei, nu de adulti, k sa ma linistesc. voi nu stiti, eu chiar sunt suparata ca e "de-ala" care va vorbi la 3 ani..nu ma dau mai lovita decat sunt. baga datele si deschid harta imediat.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
cristina, aoleu, nici acum nu vorbeste andrei?
e clar! clar ca buna-ziua. numai din datele din seara asta: decretez ca asta se mosteneste de la tati: uitati-va la copiii nevorbitori sau slab vorbitori de aici: numai din seara asta: tata lu' nichita, tata lu andrei al tau, tata lu' rianna, tata lu'andrei al lui corap...HA?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
DA DA DA Anda please please please fa-i astro lui ginerica!!!!
M-ai scoate din starea asta tampita. Fa-mi si mie un bineeee
daca nu-i corap online iti caut eu datele in arhiva
Poti sa te uiti si tu pe unul din primele subiecte de la scutece de ex.
meems spune:
Lavi, multumesc. Sper sa nu se tina scai de noi infectiile urinare... Eu n-am avut in viata mea, nimeni de la mine din familie n-a avut vreodata... N-am nicio experienta cu asa ceva. Vreau sa fug acum pana la un magazin naturist sa-i cumpar si ceva pt. sistemul imunitar si ceva specific pt. infectii urinare (daca gasesc).
dordia2000 spune:
Buna fetele!!!
Se schimba subiectul??? Ca de Columbeni....bleah!!! Si nu e invidie...ci pur si simplu scarba.
Feli maaama ce de mai stie nor'mea. Hai ca imi place ca e isteatza foc. Stefan...recunoaste catelul si zice "cutu,cutu" si cam atat. In fiecare zi incerc sa il invatz cum fac diferite animale...dar pur si simplu ma ignora si se duce si face altceva. Cand e vb sa invete ceva...nu e atent deloc dapai sa mai si repete... Asa ca....la noi mai greu!!!
Anda stai mama linistita. Stiu cum e cand vezi pe altii mai avansati dar...asta nu inseamna ca al tau e mai putin istetz sau...stiu eu cum. Nu e cazul sa iti mai zic de baiatul prietenei mele care a fost prin medici, vraci, babe, etc, baut cin clopot,tra-la-la si tot la 2 ani a vb. Asa sunt unii copii care se urnesc mai greu la vb. si...cand ai chef si-ti trece un pic supararea....vreau si eu bb2 si ...o asto ceva...sa vad cam ce mi se prezice...! si
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
lavi02 spune:
Ginerica Andrei-ardei de Corap - 14 noiembrie 2005 23:21 Bucuresti.
Daca nu ne-a mintit corap