Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (145)
Raspunsuri - Pagina 9
Bombonicaaaa spune:
Eu i-mi storc creierii ce meniu sa fac pe maine ca avem party , a fost ziua sotzului si maine am invitazti iar eu am o lipsa totala de chef sa gatesc oare sa comand pizza nu se poate ?
Moni bine ca a invatzat Dia animalele si dupa plusuri , a mea nici cu alea nu are treaba , ea e cu flori , mobila , cabluri si masini
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
doina_laila spune:
Azaz schimba urgent parola la adresa de mail de pe yahoo. Ai facut imprudenta s-o spui si acum oricine poate intra sa-ti citeasca mail-urile.
Am vazut-o pe spiridusa Maria. Si al meu e tare facos. La multi ani! Am vazut ca ati petrecut frumos. Sa fie sanatoasa si norocoasa.
Fetelor as mai sta la o vorba cu voi dar sunt rupta de oboseala. Va pup pe toate. Noapte buna!
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
Bombonicaaaa spune:
Moni super program vinerea si noapte buna fetelor care au mers sau merg la nani
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
monica70 spune:
Da' ce Diana nu-i si cu cabluri? Plus calorifere,jaluzele,mai pap si frunze cand o apuca Si cotrobait prin gunoi pot sa mai adaug Sau in
Surori,ce mai
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
Acum seara,am vazut un pic de muci,i-am pus ser si am pregatit betisoarele de urechi,cu care operez si in nasuc.Dar a iesit mucul singur si am mers la baie sa ma spal.Cand m-am intors,Diana se curatza tacticoasa in urechi cu betisoarele
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Bombonicaaaa spune:
OOOO pai astea nici nu le-am mai zis jaluzelele le-a stricat deja , a smuls vre-o 3 fashii de alea , geamurile sunt zabalite toate , iar in gunoi deja e o abisnuintza sa caute , parca e urs de ala boschetar ce vine seara la gunoaie
POZE
Bombonicaaaa spune:
Ma si eu am o frica cu urechile ei , tot ce prinde baga in ureche , hartii ,creioane , i-si indesa si o unghiera ieri si strig l aea ca nu e voie ii distrag atentzia dar mare importantza nu-mi da , se duce intr-un colt al camerei unde crede ca nu o vad si i-si reia activitatea Asta daca seamana cu tac'su e jale , ca si el i-si baga toate prostiile in ureche cand era mic , chit de geamuri , fasole si grauntze cu astea din urma a fost cel mai grav ca nu au putut dr sa-l scoata pana nu a incoltzit in ureche si l-a tras afara de firicelul acela verde
POZE
monica70 spune:
Eu astept din moment in moment sa trebuiasca sa schimb geamul de la usa dintre camera de zi si hol.Tare mi-e ca o sa il sparga curand,cum da in el cu pumnii sau cu diverse
Si azi a izbucnit in plans cand a plecat ghitza paan jos,dar nu cred ca dupa el,ci de ciuda ca nu o scoate si pe ea ...
monica70 spune:
Nasol cu urechile Diana in schimb demonteaza si ce nu banuiam ca poate demonnta si tot la doua zile o gasim cu diverse piese minuscule la ea Noroc ca nu le inghite
merg si eu sa ma culc,in sfarsit a adormit si ea de tot ...
Noapte buna
aZaZ spune:
Stai calma draga doina_laila ca deja am revenit la parola mea veche.Asta a fost asa un pic ca sa o vedeti pe maria pana am un pic de timp sa selkectez poze si sa le pun si eu pe net.Dar merci pt grija.
mama Mariei
http://dropshots.com/aZaZ