Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (145)
Raspunsuri - Pagina 10
Denisam spune:
Moni- pai ce Emma nu face si ea la fel cu cabluri, jaluzele si masini eventual, pe linga cartzi animale si jucarii si ce mai pica, dc atzi vedea ce arsenal de juarii avem pt masa, de la suruburi si surubelnitz ala lanterna, elastice, pensule, etc.
Bombo- fa si tu niste salate din alea rapide 15 min fiecare- cum ar fi de vinete, peste ciuperci si arunc ao friptura in cuptor cu niset cartofi linga si muraturi si fa o placinta si ia un tort- LA MULTZI ANI PT ADI!
Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
AZAZ mie mi-a placut poza cu Maria cu ursul din drop
Gata ,plec la nani!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
aZaZ spune:
Apropo draga Carla sa cresti mare si frumoasa
Multa sanatate si fericire
mama Mariei
http://dropshots.com/aZaZ
Denisam spune:
Moni- esti norocoasa ca Dia nu baga bucateel mic in gura, ca Emma dupa ce demonteaza uneori vrea sa incerce ce gust au, nu mereu dar o ai tenteaza, cred ca si din cauza maselelor.
Bombo- lasa mai ca ii trece cu betigasele si cu bagatul a tot in urechi.
Noapte buna,merg si eu la emma si sa mai lucrez ceva-pupicei dulci.
Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Am fost in oras, a fost si ingrid, a fost misto ce mai.
Anas i-am dat bani lui Ingrid sa puna la banca si pt. mine.
Astery, or fi ei frati, dar sper ca nu impart aceeasi gagica, nu?
Denisa super fain prima zi de cresa. cred ca iti vei aminti toata viata.
Moni, al meu cupil nu a facut mare lucru azi, si-a bagat mainile in wc, mi-a maturat toti peretii, sertarele, etc.
Maraki am vazut si eu pozicile cu super Fulga si cu Angelo tuns.
nu maoi stiu la cine ce vroiam sa zic, ca mult ati mai scris.
Eu am fost la gradi cu program prelungit: de la 2 ani.
am fost super rea, eram tot pe mese, bateam, tot, baietoi ce mai.
Fug si eu sa strang de pe aici si sa ma bag in patut.
mai intru maine, vas pe toate.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
aZaZ spune:
eu ma duc sa fac un aus fierbinte si ma intorc sa va spun cat de bine s fost
mama Mariei
aZaZ spune:
gata si dusul.a fost super extra FAIN.Va pupici si ma duc la culcare langa maria mea ca mor de somn si miine dimineata la 7 se da desteptarea(doar ea e sefa)
mama Mariei
Florinini spune:
Fetelor dragi,
Sunt tare fericita si vad ca Dumnezeu imi implineste toate dorintele:
Sunt insarcinata
Am avut confirmarea de vreo 2 spatamani dar am vrut sa fiu sigura ca acolo e un samburica....incertitudinea a venit datorita varstei mele am 36 de nai si fibromului care e bine mersi...prima data am crezut ca e o intarziere aiurea a CM...dar cand am vazut ca se ingroasa randul zilelor de intarziere...am facut teste de sarcina si au iesit pozitive...asa ca alte emotii sa vedem daca si bb2 e acolo inde trebuie si abia astazi am fost la medic si l-am si vazut...are 1,7cm si e scump si dragut si are 8 saptamani. Incerti1tudi1nea1 motivata si de faptul ca exact in perioada conceptiei dar inaint`e de nidatie
am luat antibiotice ptr. o infectie urinara...si mai mult de atatDavid stiti a facut rubeola...deci numai stres...si inca nu s-a terminat pana nu-l vad si pe asta in brate urland .
Deci atata despre mine...scriu rar dar...
Va pup pe toate
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
anasebe spune:
DOAMNE FLORINA! FELICITARI!
SA AI O SARCINA FRUMOASA SI UN BEBE SANATOS!
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
T_Ioana spune:
FELICITARI NINA! sA AI O SARCINA USOARA SI PLINA DE MOMENTE MINUNATE IAR NASTEREA SA FIE USOARA! TINEM PUMNII SA FIE BINE TOTUL SI SA ITI STRANGI LA PIEPT MINUNEA SANATOASA SI FRUMOASA!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"