grasunelor din galati ...va provoc !!!
buna grasunelor
,
tare mi-as dori sa ne facem un club al nostru , unde sa ne indemnam cu toatele sa mergem la o sala sa facem putina miscare
eu de exemplu as merge , dar mi-e cam rusine de cum arat , pe la sala sunt mai multe tinere slabute care fac gimnastica ca sa se mentina in forma.
poate ne intalnim vreo cateva si ne facem putin curaj , ce ziceti?
mama lui andrei(19 ani) si a dianei(8 ani)
gabi marin
Raspunsuri
Luna75 spune:
Teo,mult succes in dorinta ta de a scapa de kg.in plus.Sper sa ti se alature cat mai multe fete.Nefiind din Galati nu pot sa te ajut,insa imi permit sa iti dau un sfat in legatura cu mersul la sala.
Lasa complexele deoparte si mergi linistita la sala,fa-ti exercitiile regulat,cu constiinciozitate,si intr-o zi vei arata la fel de bine ca fetele care iti provoaca complexe acum.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
teo37g spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Teo,mult succes in dorinta ta de a scapa de kg.in plus.Sper sa ti se alature cat mai multe fete.Nefiind din Galati nu pot sa te ajut,insa imi permit sa iti dau un sfat in legatura cu mersul la sala.
Lasa complexele deoparte si mergi linistita la sala,fa-ti exercitiile regulat,cu constiinciozitate,si intr-o zi vei arata la fel de bine ca fetele care iti provoaca complexe acum.
poate daca as mai fi cu cineva , m-as ambitiona ma mult
gabi marin
Luna75 spune:
Mesajul tau e inca nou,s-ar putea sa gasesti pe cineva.Nu uita sa intri si la gruparea fetelor din Galati de la Prieteni dintotdeauna,poate gasesti pe cineva interesata de sport.
caminik spune:
Eu as FI INTERESATA dar ce ma fac cu timpul,ca in curand am sa incep serviciul sinu stiu ce voi face cu copii.Mama ma ajuta cat poate dar nu cred ca va accepta sa mai stea cu ei si ca sa merg la sala.Dar ne putem sustine si virtual,ca de cand am gasit grupul de suport m-am mai ambitionat sa stii.
teo37g spune:
quote:
Originally posted by caminik
Eu as FI INTERESATA dar ce ma fac cu timpul,ca in curand am sa incep serviciul sinu stiu ce voi face cu copii.Mama ma ajuta cat poate dar nu cred ca va accepta sa mai stea cu ei si ca sa merg la sala.Dar ne putem sustine si virtual,ca de cand am gasit grupul de suport m-am mai ambitionat sa stii.
mamica de Andra si Mariusica
si eu am copii , intr-adevar e mai greu , dar eu sunt convinsa ca daca am merge la o sala si ne-am stabili un program , nu cred ca e imposibil
virtual nu mi se pare o solutie , eu vreau pe viu ...daca ma intelegi
eu am ajuns la concluzia ca fara miscare nu poti slabi , am tinut o gramada de diete , dupa care ma ingrasam la loc , chiar am pus dublu
AM O CIUDA PE MANCARE de nu-ti imaginezi , vreau MISCARE
Macar o luna sa mergem , sa vedem daca obtinem ceva.
mama lui andrei(19 ani)
si a dianei(8 ani)
gabi marin
caminik spune:
Eu te inteleg ca si eu as vrea sa fac miscare sa pe viu cum spui tu ,dar nici nu stiu vreo sala asa mai pe buzunarul meu adica sa nu fie prea scumpa.Tu spui de copii tai dar sunt putin mai mari ,ce ma fac eu cu cel mic care are 1/8 luni,si nu pot sa-l las in casa cu cea mare, 10 ani,pt ca nu stau singuri.Da poate ma mai gandesc.
teo37g spune:
[red]caminik
nici eu nu dispun de bani multi , chiar ar fi trebuit sa specific chestia asta de la inceputul subiectului.
offf , e micut la 1,8 ani intr-adevar e o problema pt tine ,... dar cine stie poate ne vom intalni intr-o zi
sa-ti traiasca copiii!!!

gabi marin
caminik spune:
Multumesc si multa sanatate si la copii tai am vazut ca ai baiat mare .Da ,poate ne vom intalni,dar pana atunci"la cat mai multe kg date jos".Cum e sa ai asa copii cu o asa diferenta mare,eu imi faceam probleme ca la mine e mare?
teo37g spune:
buna caminika
intr-adevar e cam mare diferenta intre copii , dar baiautul m-ajutat foarte mult cand era diana bebe , nici nu m-am asteptat din partea lui.
baiatul e asa de linistit , ca trebuia sa fie fata
iar fata e asa de tacanita , ca ar fi trebuit sa fie baiat
ma bucur de ei ca invata bine .
salutari!!
gabi marin
caminik spune:
La mine e exact la fel dar numai ca am fata prima si nu prea am nici un ajutor de la ea.