grasunelor din galati ...va provoc !!!
Raspunsuri - Pagina 2
viorica avram spune:
buna fetelor!
eu sunt din galati, fac sport de mult timp la diverse sali.preturile variaya intre 35 si 50 ron pe luna.
Teo, te inseli foarte tare in privinta fetelor care vin la sala.sunt foarte multe grasute care fac sport si bravo lor.nu au asa multe complexe si ai sa veyi ca mersul la sala iti face foarte bine din toate punctele de vedere. cat priveste timpul ti+l faci! parerea mea e ca intotdeauna trebuie sa+ti rezervi timp pentru tine.cel putino ora pe zi e a mea! si sotul sau bunicii stau cu fiica-mea.n-am renuntat niciodata la sala de la 22 de ani decat cate o luna pe an cand plecam in vacanta.nu arat fabulos, pot sa spunca sunt chiar plinuta dar stiu sigur ca nu m-am ingrasat mai mult de atat pentru ca am mers la sala.m-am ingrasat foarte tare in timpul sarcinii cu toate ca am facut inot la braila.luna aceasta merg la consult la un medic endocrinolg din buc sa vad dc slabesc atat de greu.
mergeti la sala.la insula va primeste si cu bebeii. eu acum merg la fight club in tiglina unde se face box si au aparate de fitness bune.
e greu la inceput dar in prima luna o sa slabiti imediat chiar daca faceti febra. pentru mine sala e ca un drog , nu pot renunta la ea.
va pup ca plec la sala!![]()
Viorica
poze
delphin spune:
Cu-cu!
Nu pot spune ca sunt grasuna si nici nu mai sunt in Galati acum, insa pot spune cu incredere ca sportul ajuta la mentierea unei siluete frumoase.
Pe langa sport, cum bine stiti, trebuie un regim. Evitat gatitul cu grasimi si schimbat stilul de gatit cu sosuri de faina prajita si etc.
De 3 saptamani am reinceput sa merg la sala, o data la fiecare doua zile si pot spune ca simt fiecare muschiulet lucrat si in plus se vede
. Va urez curaj si teo, poti incepe si cu plimbari mai lungi in ritm activat si cu urcatul scarilor de cateva ori pe zi, iar in loc de gantere poti folosi sticle cu apa de doi litrii. Asa bugetul nu va suferii.Vointa trebuie in schimb....multa vointa.
Daca aveti nevoie de sfaturi, cu placere. Voi incerca sa gasesc site-uri cu exercitii care dau rezultate facute acasa. Eu am o carte, se numeste "Exercitii pt. o linie frumoasa", nu stiu daca e si in Ro, eu o am in fr.E super buna! Daca reusiti sa o gasiti, sigur ve-ti fii multumite, garantez.
O duminica placuta! Si gatit cu cat mai putine grasimi![]()
poze si iar poze,
mamescu spune:
Pe unde stai Teo?Eu stau in tig II,asa ca mi-ar conveni sa merg la cea de la ceas,langa casa rosie ,unde am mai fost.Dar eu mai trebuie sa astept o luna ca am fost operata pe 4 ian(cezariana)si nici atunci nu o sa pot face multe,dar o banda sau o bicicleta tot voi avea voie.Mai vorbim,ok?
teo37g spune:
quote:
Originally posted by mamescu
Pe unde stai Teo?Eu stau in tig II,asa ca mi-ar conveni sa merg la cea de la ceas,langa casa rosie ,unde am mai fost.Dar eu mai trebuie sa astept o luna ca am fost operata pe 4 ian(cezariana)si nici atunci nu o sa pot face multe,dar o banda sau o bicicleta tot voi avea voie.Mai vorbim,ok?
Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian si Matei Cristian.
mamescu eu locuiesc in micro 20 , pt mine nu prea conteaza locul unde sa fac gimnastica , pot veni si la casa rosie daca vrei , ideea e sa merg cu cineva si sa ne indemnam impreuna , m-as simti mai bine , mai cu simt de raspundere
si sa-ti traiasca bebelul
, e capricorn ca si mine gabi marin
rall spune:
Salut 
si eu sunt din Galati si de mult tot zic ca trebuie sa merg la sala
. Anul trecut mi-am facut abonament la electrostimulare, si daca ma credeti, nici acolo nu m-am mai dus, am facut 2 sedinte din 10
. Acum m-am apucat insa de Monti si sunt ceva mai optimista
.
Eu zic macar sa ne intalnim, mai am si eu o prietena cu aceleasi probleme ca ale noastre, si poate asa, in grup, reusim sa ne miscam ![]()
caminik spune:
Da. Si eu as fi de parere sa na intalnim.Si chiar m-am gandit sa merg si la sala.Da trebuie o imbracaminte mai speciala?
rall spune:
Pai sa propuneti o zi/ora cand sunteti libere. Eu lucrez de acasa, deci nu am un program fix
Am vorbit si cu prietena de care va spuneam, si o sa vina si ea. Nici ea nu are probleme cu programul.
In ceea ce priveste imbracamintea pt sala... un pantalon in care sa te simti lejer + un tricou/bluza cred ca sunt ok ![]()
teo37g spune:
nici eu nu am probleme cu timpul , pt ca sunt somera acum , asa ca ...ce ziceti mai asteptam si saptamana asta ?, poate mai sunt fete care vor sa ni se alature .
gabi marin
rall spune:
Sa mai asteptam un pic ![]()
Ce ziceti, ne vedem intr-un parc, undeva, sau la o cafea/suc/apa ? ![]()
alinam spune:
Fetelor intrati voi la subiectul fetelor de Galati si diskutati acolo , adika http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90571&whichpage=15 aici.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze