Mamici din Arad...??? (60)
Raspunsuri - Pagina 29
alinamoro spune:
Clau,
. Luna viitoare straduieste-te sa fie pozitiv.

Acum am dobosu' la cuptor. 
Doar eu salivez pe-aici ca (,)Calin a mancat in oras si nu i foame, dar il apuca pe el foamea mai tarziu. ![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
flavia ramona spune:
Ia uitati aici dobosul. Eu am facut dintr-un piept mic de pui de casa si mi-a ajuns doar pentru un rand, dar e de ajuns pt 2 persoane sa manance o data si noua chiar ne-a mai ramas putin ca nu suntem chiar asa mancai
.
flavia ramona spune:
Am facut azi niste poze aici.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
alinamoro spune:
A iesit super bun dobosul.
Calin chiar daca era super satul nu s-a rabdat sa nu manance.
Eu am pus 2 straturi, pe maine nu cred ca vom mai avea. ![]()
Flavia, ce fain sta Bogdi pe burtica, ce grasunel e!
Exact asa se tine si Adelina de picioare. ![]()
flavia ramona spune:
Alina, a fost super dobosul, ai dreptate.
Bogdi nu e prea mare amator de stat pe burtica, da eu il pun zilnic. De grasunel ce sa zic, nu e nici gras da nici slab, avea doar 6,7 kg acum 2 saptamani, da are falcute
. Ma distreaza ca se joaca tot timpul cu piciorusele. Inca nu le-a bagat in gura da mult nu mai are.
Clau
.
Cu intalnirea mie imi este ok oricand.
alinamoro spune:
Eu sunt prezenta, probabil tu te-ai culcat Flavia. ![]()
Am facut si eu poza cu dobosul.![]()
Claudelu spune:
Salut!
Ce credeti? am facut si eu dobos
Eu l-am facut dintr-un piept mare si mi-au iesit 3 randuri. A fost super super bun (ma rog mai e ca a mai ramas cam jumatate). Noi l-am mancat cu compot de piersica si vreau sa va spun ca e genial. E prima oara cand mananc ceva cu compot. A fost sor'mea la mine si cum am uitat duminica sa-mi iau niste muraturi de la mami, atunci ea a vrut compot si am incercat si eu. GENIAL
Io n-am poze cu el
Nu ca n-am avut intentia dar asa ne-am aruncat la el ca am uitat complet de poze.
Gabi si pentru mine e ok saptamana viitoare, asta in cazul in care organizati intalnirea dupa masa, daca nu, nu e nici o problema 
Azi merg in Vlaicu la Raul si probabil trecem si pe la Ioana. Ii transmit salutari de la voi
Melania 14 spune:
Salutari !
Mie nu mi-a mers netul ieri
, asa ca nu am putut intra.Ma bucur ca v-a placut dobosul , sunteti mortale cu pozele ![]()

, adevarul e ca si eu i-am facut poza dar cand le-am descarcat in calculator le-am sters .
Apropo de cantitati
, Mel nu a mancat niciodata cantitatea precizata pt varsta ei .Cand era de 5-6 luni manca la pranz un borcanel de 80g de piure de legume , eventual inca putin din altul si asta fara supa.
Flavia e super dragalas Bogdi, mi-aduce aminte de Mel , nu e slabut -nici gras , numai bine.Picioruse si manute grasune are, fericit e,de mancat mananca , asa ca ....nu ai de ce sa-ti faci probleme-asta daca-ti faci ![]()
Clau imi pare rau ca nu a iesit pozitiv testul, dar tit it se intampla sa-ti intarzie asa de mult ciclul ? sau nu-l ai regulat ? era prea frumos sa se intample asa pe neasteptate
se pare ca tre' sa munciti nitel
.Asteptam vesti de la Ioana .
Claudia vrem poze de la ziua Anei Maria ! sper ca nu asteptam dupa ele cat ati asteptat voi dupa ale mele ![]()

LA MULTI ANI !
Alex sa fii sanatos , voios si cuminte la parintii tai, Miha sa va traiasca feciorul !
Melania
(14.01.2005) si mama Carmen
poze
alinamoro spune:
Buna dimineata!
La multi ani Alex!

Clau, deci si tu ai facut dobos?! ![]()
Carmen, mersi de incurajari cu mancarea, imi face tare bine sa aud din experientele voastre. ![]()
Eu m-am trezit mai dimineata (la 9,30
)ca a venit cineva sa-i fac o injectie si acum pic de somn, Adelina nu s-a trezit inca.