Mamici din Arad...??? (60)
Raspunsuri - Pagina 30
Claudelu spune:
Alex 
Carmen, io-s o vesnica neregulata
Da acum chiar mi-a intarziat mai mult si chiar traiam cu impresia ca-s gravida. Si Clau a fost necajit, ne faceam planuri deja
Intr-o seara chiar a fost un scump. Mi-a ridicat bluza si s-a pus cu urechea pe burta sa auda daca e bebe sau nu...atunci mi-a zis ca n-aude nimic 
Alina, da am facut dobos ca m-ati innebunit ieri cu el. Prima halta a fost Billa sa-mi cumpar cascaval
Mie mi-a iesit destul de mult si mi-a ramas cam jumate din el, asa ca are al meu acum de mancare pe 2 zile, ca eu trebuie sa merg si azi si maine la ai mei (avem un deces in familie si trebuie sa mearga la priveghi)
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI ALEX
Clauasa sunt si eu cu ciclul vesnic imi vevea aiurea ,dar de cand am nascut vad ca s-a mai reglat,dar inainte nu stiam niciodata cand imi vine ,intr-un an chiar mi-am calculat cum e mai bine sa mergem in concediu la mare sa nu fiu bolnava si surpriza mi-a intarziat mai bine de 10 zile si fix la mare mi-a venit ,

Tot asa si cand am ramas insarcinata mi-am facut testul dupa vreo 2 saptamani dupa ce trebuia sa-mi vina ,de teama sa cumva sa fie vreo alarma falsa ,dezamagirea era prea mare ,dar David nu s-a lasat asteptat a actionat repede ,din prima luna cand ne-am propus sa facem un bb.
Bafta pt bb2 ,sa vina atunci cand va doriti
Ildi
flavia ramona spune:

ALEX 

Salutari,
Nu dormeam la ora aia Alina, da ma uitam la TV.
Azi nu am chef de nimic, am pus sa fac o supica da atat, altceva nu mai fac.
X-ray spune:
clau nu te lasa mai ai timp sa nasti anul asta
!
multumesc pt inf despre gegi dar ideea cu luatul de la sot e geniala!
eu din pacate sper sa ajung maine la szeged,de vineri dr e in concediu,ca durerile mele au deveni persistente si nu mai dorm nici noaptea...sunt un pic cam speriata...
alina
15+ 
Claudelu spune:
Alina.a, imi pare rau ca nu te simti bine 
Ildi, io cand am ramas cu Raul n-aveam ciclu de 2 luni, asa ca nu m-am agitat, dar Clau m-a disperat ca-s gravida, ca-s gravida si mi-a luat un test...care binenteles a iesit cu 2 liniute ![]()
Sa stii ca si eu de fiecare data cand schimb clima ma trezesc cu rusii dupa mine
Chiar si anu asta, la nici o ora de la cazare au venit
Traiasca "supozitoarele" 
Flavia, ce e cu tine??
Alina, ce bine doarme Adelina. Imi amintesc ca asa dormeam si noi...mi-amintesc ca o data am dormit de la 22.00 pana a doua zi la 11.50 cand nu ne-am fi trezit daca nu sunt vecina sa ma cheme la cafea. la 12.00 i-am dat laptele la Raul si la 13.30 dormea din noi
flavia ramona spune:
Clau, nu-i nimic cu mine, adica eu sper ca nu m-apuca ceva, da asa m-am trezit fara niciun chef.
A reprogramat-o dr pe sora ta?
Alina.aimi pare rau ca nu esti ok. Tin pumnii sa fie totusi bine.
Alina, Adelina de cate ori se trezeste noaptea?
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
alinamoro spune:
Flavia, Adelina se trezeste pe la 3 (daca ma culc eu la 2 o pun sa pape atunci) si la 6,30-7 dimineata, apoi iar pe la 9-10 si doarme iar. Mananca dormind, o pun in patut si nu se trezeste.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
flavia ramona spune:
Asa si Bogdi. El se trezeste da adoarme repede inapoi. La noi deosebirea e ca de multe ori de pe la 3-4 doarme langa mine
.
Am vorbit cu Ioana la tel si e posibil ca vineri sa aiba net. Zicea ca inca nu s-au obisnuit.
Claudelu spune:
Flavia, s-a programat pe 21. Ieri seara l-a sunat pe medic. Cand ne intalnim trebuie sa-ti dau cartea de vizita. 
Din cate citesc Raul a fost campion la somn...de la exact 2 luni nu s-a mai trezit noaptea...12 ore doarme ca popa ![]()

gabitzica spune:
Ziua buna!
eu ma sint asa bine, dupa o ora de masaj... ca imi vine sa dorm acum...
No, in legatura cu intalnirea, joia viitoare la ora 18 e ok?
Alina.a imi pare rau ca nu te simti bine, sper sa fie totul ok.
Trebuie sa fac si eu dobos, ca m-ati inebunit. O sa il fac cu piept de gasca.
Poze