Mamici din Arad...??? (60)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alex

Carmen, io-s o vesnica neregulata Da acum chiar mi-a intarziat mai mult si chiar traiam cu impresia ca-s gravida. Si Clau a fost necajit, ne faceam planuri deja Intr-o seara chiar a fost un scump. Mi-a ridicat bluza si s-a pus cu urechea pe burta sa auda daca e bebe sau nu...atunci mi-a zis ca n-aude nimic

Alina, da am facut dobos ca m-ati innebunit ieri cu el. Prima halta a fost Billa sa-mi cumpar cascaval Mie mi-a iesit destul de mult si mi-a ramas cam jumate din el, asa ca are al meu acum de mancare pe 2 zile, ca eu trebuie sa merg si azi si maine la ai mei (avem un deces in familie si trebuie sa mearga la priveghi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI ALEX

Clauasa sunt si eu cu ciclul vesnic imi vevea aiurea ,dar de cand am nascut vad ca s-a mai reglat,dar inainte nu stiam niciodata cand imi vine ,intr-un an chiar mi-am calculat cum e mai bine sa mergem in concediu la mare sa nu fiu bolnava si surpriza mi-a intarziat mai bine de 10 zile si fix la mare mi-a venit ,
Tot asa si cand am ramas insarcinata mi-am facut testul dupa vreo 2 saptamani dupa ce trebuia sa-mi vina ,de teama sa cumva sa fie vreo alarma falsa ,dezamagirea era prea mare ,dar David nu s-a lasat asteptat a actionat repede ,din prima luna cand ne-am propus sa facem un bb.

Bafta pt bb2 ,sa vina atunci cand va doriti

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

ALEX

Salutari,

Nu dormeam la ora aia Alina, da ma uitam la TV.

Azi nu am chef de nimic, am pus sa fac o supica da atat, altceva nu mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

clau nu te lasa mai ai timp sa nasti anul asta!
multumesc pt inf despre gegi dar ideea cu luatul de la sot e geniala!
eu din pacate sper sa ajung maine la szeged,de vineri dr e in concediu,ca durerile mele au deveni persistente si nu mai dorm nici noaptea...sunt un pic cam speriata...

alina 15+

Mergi la inceput

Alina.a, imi pare rau ca nu te simti bine

Ildi, io cand am ramas cu Raul n-aveam ciclu de 2 luni, asa ca nu m-am agitat, dar Clau m-a disperat ca-s gravida, ca-s gravida si mi-a luat un test...care binenteles a iesit cu 2 liniute
Sa stii ca si eu de fiecare data cand schimb clima ma trezesc cu rusii dupa mine Chiar si anu asta, la nici o ora de la cazare au venit Traiasca "supozitoarele"

Flavia, ce e cu tine??

Alina, ce bine doarme Adelina. Imi amintesc ca asa dormeam si noi...mi-amintesc ca o data am dormit de la 22.00 pana a doua zi la 11.50 cand nu ne-am fi trezit daca nu sunt vecina sa ma cheme la cafea. la 12.00 i-am dat laptele la Raul si la 13.30 dormea din noi

Mergi la inceput

Clau, nu-i nimic cu mine, adica eu sper ca nu m-apuca ceva, da asa m-am trezit fara niciun chef.
A reprogramat-o dr pe sora ta?

Alina.aimi pare rau ca nu esti ok. Tin pumnii sa fie totusi bine.

Alina, Adelina de cate ori se trezeste noaptea?

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, Adelina se trezeste pe la 3 (daca ma culc eu la 2 o pun sa pape atunci) si la 6,30-7 dimineata, apoi iar pe la 9-10 si doarme iar. Mananca dormind, o pun in patut si nu se trezeste.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Asa si Bogdi. El se trezeste da adoarme repede inapoi. La noi deosebirea e ca de multe ori de pe la 3-4 doarme langa mine .

Am vorbit cu Ioana la tel si e posibil ca vineri sa aiba net. Zicea ca inca nu s-au obisnuit.

Mergi la inceput

Flavia, s-a programat pe 21. Ieri seara l-a sunat pe medic. Cand ne intalnim trebuie sa-ti dau cartea de vizita.

Din cate citesc Raul a fost campion la somn...de la exact 2 luni nu s-a mai trezit noaptea...12 ore doarme ca popa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ziua buna!
eu ma sint asa bine, dupa o ora de masaj... ca imi vine sa dorm acum...
No, in legatura cu intalnirea, joia viitoare la ora 18 e ok?
Alina.a imi pare rau ca nu te simti bine, sper sa fie totul ok.
Trebuie sa fac si eu dobos, ca m-ati inebunit. O sa il fac cu piept de gasca.

Poze

Mergi la inceput