Mamici din Arad...??? (60)
Raspunsuri - Pagina 24
anichka spune:
Buna seara ,fetelor!
Am ajuns si noi in seara asta acasa ,destul de obositi dupa atatea gratare si sporturi de iarna!
Ne-am distrat foarte bine!
Am schiat dupa o pauza de 4 ani si nu am cazut deloc ,sunt mandra de mine!
Di eu am incercat sa te mai incetinesc putin ,nu de alta dar in masina era si finuta mea asa ca....
Super filmuletele.
Flavia si Io multumesc pentru poze!
Maine promit ca va trimit pozele pe mail fetelor!
Io spor la mutat!![]()
Clau ti-ai facut testul?
Carmen permite-mi sa-ti amintesc ,ca fie-ta a plans foarte tare si cand a plecat de la Albert!
alinamoro spune:
Ana, ce super vacanta ati avut! 
Fratele meu sta in Oradea si merge foarte des la Arieseni, a fost la Craciun si la Revelion si a fost zapadaaaaa! 
Fetelor, am uitat sa va zic ca noi am inceput din plin diversificarea, sa ne tineti pumnii. ![]()
Miha, ia placut Adelinei lapticul
, il folosesc doar la orez, la cerealele de la milupa pun apa ca au lapte praf in ele.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
Melania 14 spune:
Ana ce faina zapada
, vreau si eu
.
Alina spor la diversificare 
Ioanate cred si eu ca esti obosita
, spor in continuare la treaba !
La multi ani Ana Maria !

Claudia sa va traiasca papusica si sa creasca mare , sanatoasa si cuminte alaturi de voi !
Mey ati facut careva dobosul meu de carne ??![]()
Melania
(14.01.2005) si mama Carmen
poze
flavia ramona spune:
Buna sara',
Na, noi nu dormim si dupa cum are chef de joaca nu stiucand vom dormi. S-a trezit abia la 10:30 acuma seara
.
Carmen, nu am facut dobosu, da il fac saptamana asta. Iti spun cand.
Alina succes la diversificare. Vreo reteta anume?
Ana, unde ati fost cazati? Noi de ziua indragostitilor avem 1 an de cand nu am fost la Arieseni. De cazat intotdeauna ne cazam la Pensiunea Iuliana. Ii cunoastem pe proprietari.
Soramea a plecat ieri spre Arieseni da din pacate nu au mai ajuns pt ca pe langa Tinca au iesit in decor datorita ghetii. Noroc ca nu au patit nimic, doar masina sifonata da au casco. Lisa dormea asa ca nu s-a speriat.
Maria cum mai sunteti? Te-ai obisnuit? Dar Adi?
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
alinamoro spune:
Carmen, Flavia, mersi de incurajari! 
Flavia, am inceput asa cum mi-a zis Marienut, cu mici modificari, adica ii dau pireu de legume inainte de pireu de fructe.![]()
I-am dat orez de la Nestle, cereale cu morcov si mar de la milupa (acestea i-au placut foarte mult), pireu de morcov cu patrunjel si urmeaza zilele urmatoare cartof, apoi suc de morcov si mar (astea le-am testat doar) si apoi mar razuit cu orez. Dr. mi-a zis ca mesele vor fi asa:dimineata lapte, la 10-11 pireu de fructe cu orez(dupa 6 luni si cu branzica), la 13-14 pireu de legume in care punem carne si galbenus dupa 6 luni (nu impreuna), apoi lapte si seara cereale. La mine astea sunt teorie, sa vedem cum va fi practica ca la Dragos niciodata nu au fost asa mesele, doar cum si ce a avut el chef, dar laptele a fost de baza.
Flavia, bine ca nu au patit nimic. Nu au mai mers la Arieseni?
Carmen, saptamana asta fac si eu dobosul.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
Claudelu spune:
Neata!
Noi am avut un week-end linistit. Vineri au fost la noi vecina de sub noi cu fetitza, sambata am lenevit toata ziua in pat, doar seara au fost soacra si cumnatica in vizita, iar ieri am fost la ai mei sa-l sarbatorim pe tata.
Nu mi-am facut testu pentru ca vineri seara l-am rugat pe Clau sa-mi cumpere unu si binenteles s-a luat cu altceva
, iar sambata mi-a fost dea dreptu lene sa ies din casa
Zilele astea candva ![]()
Uau Ana te invidiez de-a dreptu.
Schi? de 4 ani nu m-am urcat nici eu pe o pereche de schi
Daca-mi iese pasenta si reusesc sa-l conving pe Clau poate mergem o saptamana la Vatra Dornei.
Diana,
lui Vasile! Sa-ti traiasca inca 100 de ani fara reparatii!
Sanatate multa copilasilor 
Ana Maria
La multi ani puiut mic 
Alina, bafta la diversificare 
gabitzica spune:
La multi ani Anamaria. sa cresti mare si cuminte!Claudia ma da si tu un semn!
Ana faine pozele. Ce l-ati mai incotosmanit pe bietul copil!
Clau, vad ca iti place sa ne ti pe jar
Alina , spor la diversificare.
Poze
DianaR spune:
Neata, multumim de urari!
Ana, fain o fost, zapada din plin. Era acolo o poza intitulata ma vedeti? Noi il vedeam pe Albert, dar el sigur nu ne vedea pe noi...
A fost suparata Mela si cand o plecat de la voi dar trebuia s-o fi auzit sambata... Nici n-am crezut ca stie sa planga in halul asta...
Alina, succes cu diversificarea! Sa va mearga din plin!
Clau, punem mana de la mana curioasele targului de pe forum sa-ti luam un test?
Maaama, dar cum poti rezista fara sa-l faci, eu faceam deja minim 2...
La multi ani Ana-Maria!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
flavia ramona spune:

Ana Maria 

Claudia ne e dor de tine.
Clau, e peste puterile mele sa inteleg cum poti sta fara sa faci un test. Pai, cum zicea si Diana, eu as fi facut o duzina deja.
Noi cred ca vom incepe diversificarea peste vreo 2 saptamani. Ziceam ca incep la 6 luni, apoi la 5, ei acum zic ca pe la 5 jumate. Si am o intrebare, printre legumele de inceput se poate numara si telina?
Ma duc sa ma pregatesc ca iesim cu Gabi si Ioana. Va scriu mai tarziu.