Mamici din Arad...??? (60)
Raspunsuri - Pagina 23
gabitzica spune:
La multi ani Vasile!..ier chef si voie buna la voi in caritier
Carmen mie mi-a facut reducere suplimetara ca ii cunosc pe patroni. o geaca a fost 200(mi-a facut reducere 50) si una cu 50( in magazin redusa la 100lei)
Clau, ne-ai lasat cu ochii in soare...
Poze
flavia ramona spune:
Claauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Ma duc sa manc si revin. Gabi te sun mai tarziu.
X-ray spune:
diana sa-ti traiasca sotul,sa fiti sanatosi,sa va bucurati de micutzi,numai noroc in cariera si tot ce va doriti sa se implineasca!si distractie placuta !
la multi ani vasile!
hai mai fetelor ziceti-mi si mie de unde va luati gegici(a mea de iarna in curand nu-i mai pot inchide fermoarul,uuppppsss!) si unde ati vazut cizme ok.
flavia saptamana viitoare ma incerc si eu ca nu pare complicat si cu mult efort napolitana aia.
eu am un fishier pe hard numit "retete" unde copiez ce scriti voi pe aici ,mai tarziu cand pot ma apuc si eu sa incerc.
alina 15+
DianaR spune:
Multumim de urari si salutari din partea sarbatoritului.
Ne-am chefuit de numa, Mela a facut un scandal infernal cand sa plece acasa, saracuta... Eu sunt varza, Timeea si Vladut au muci si noapte trecuta n-am prea dormit.
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
Melania 14 spune:
Na hop si eu .Diana sa-ti traiasca ,inca o data sotiorul alturi de voi , multi ani fericiti !
Diana cred ca te-ai saturat de casa intoarsa pe dos.Acum ca ati terminat cu parchetul si sarbatoritii ,respirati usurati
Intr-adevar Mel a facut scandal monstru cand am plecat, de fiecare data face dar parca acum le-a intrecut pe toate .Culmea numai cand plecam de la Vladut e crizata.Cred ca a fost si obosita si trece printr-o faza de impunere a personalitatii ca nu o mai scot la capat cu ea : ea tre' sa se incalte singura , sa se dezbrace , sa urce si sa coboare din masina si scaunul de masa si asmd si daca nu o lasi e sfarsitul lumii.
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze
alinamoro spune:
Diana, sanatate tie si la copilasi!
Deci v-ati chefuit fain!
Noi am fost la Cicir.
Am vorbit cu Ioana la telefon, s-au mutat si mai au de aranjat, a zis ca e tare obosita.
Imi merge foarte greu netul, ma mut imediat la laptop, nici acolo nu e grozav ca e conectat cu Zapp, dar tot e mai bine ca aici, nu stiu ce are de cateva zile, trebuie sa sunam la rds. Foarte greu se deschide si nu se incarca bine pagina, nu-mi merge nici un emoticon.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
La multi ani Vasile! si multa sanatate puiutilor.
Flavia, am primit pozele. Mersi! Tocmai vroiam sa-ti cer si eu reteta pt foile de napolitana, dar am vazut ca le-ai scris deja.
Clauuu?
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
alinamoro spune:
Salutare!
Ce liniste pe-aici!
Diana, am vazut filmuletele, super sunt, ce rapida e Timeea si ce-mi place cum se ridica!
Clau, ne mai tii pe jar? Fa o data testul ala!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2