Mamici din Arad...??? (60)
Raspunsuri - Pagina 15
Claudelu spune:
Hai mai Magda ca astea-s pretexte
Treaba ta, tu stii, nu te obliga nimeni sa ne onorezi cu prezenta. Oricum eu iti spun ca am obosit sa tot strig dupa tine de fiecare data cand e vorba de o intalnire 
gabitzica spune:
quote:
'Neata la mamici si copilasi!
Scrieti intr-un ritm ametitor.Va pup pe toate cu tot cu copilasi .
mai, mai ... apari si tu dupa cate o intanire.
Eu cred ca ti-e frica sa nu te trezesti cu toate la tine la usa...cred ca sigur o sa-ti pui akita pe noi
Faine, faine pozele.
Poze
maggda spune:
quote:
Originally posted by gabitzicaquote:
'Neata la mamici si copilasi!
Scrieti intr-un ritm ametitor.Va pup pe toate cu tot cu copilasi .
mai, mai ... apari si tu dupa cate o intanire.
Eu cred ca ti-e frica sa nu te trezesti cu toate la tine la usa...cred ca sigur o sa-ti pui akita pe noi
Faine, faine pozele.
Poze
La vara va astept cu tot dragul ca au puiutzii pe unde akerga pe iarba.
Si cu fetele de la faculta facem o intalnire pe an vara la mine acasa la gratar.
Da sa mor daca am intrat pana azi si am vazut poze de la intalnire.Sincer nici nu stiu unde v-ati intalnit ca nu am citi am vazut doar foooooarte multi copii in poze
Apai Gabitzico acu chiar sa pun cutzulacii pe voi
nu fac
.La vara sau ma rog cand e cald de stat afara sunt dispusa la intalnire la noi ca,copiii pot zburda linistiti pe iarba.
Magda
si
Bianca 8 anisorihttp://community.webshots.com/user/danut1965
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Flavia, a fost tare fain, sper ca ai reusit sa aduni in urma noastra, ca am fost cam multi...Tare cuminte e Lisa si ce are grija de Bogdi...
Ana, La multi ani ! 
Aseara fetele mele au cazut rupte, s-au trezit ieri devreme si nu au dormit de amiaza...
Alina, bine ca esti mai bine.
Ioana, multumesc pt poze, acu ma uit pe ele.
Gabi , si tu ai rude la Maderat? Si eu am multe, tatal meu era din Maderat.
Revin,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
gabitzica spune:
quote:
Gabi , si tu ai rude la Maderat? Si eu am multe, tatal meu era din Maderat.
O verisoara primara de-a tatalui mei sta in Maderat iar acum s-a mutat si sora tatalui meu acolo. La ei am fost acum pentru prima data.
Colega mea de banca din liceu e tot din Maderat.
Poze
cristinacsa spune:
Gabi, hai ca m-ai facut curioasa, desi nu pot sa spun ca stiu lumea de pe-acolo, cum o cheama pe colega ta de banca din liceu?
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
Melania 14 spune:
quote:
Gabi, ai dreptate. O declaram pe Carmen, cea mai sexi aradeanca 
Mey sa fie , ce fac o pereche de ochelari si o trupa de gagici simpatice foc
!
Va pomeniti ca pe cand ma intorc la scoala si ma vad copiii o sa se apuce de invatat de dragul meu 
Mel pomeneste tot de Bblasi
, imi tot spune ca mai vrea la ei.
Melania
(14.01.2005) si mama Carmen
poze
X-ray spune:
ioana multumesc am primit pozele,sunt super! acum le salvez pe calculator.
nu am baut cafelutza de dimineata,mi-am zis ca poate trag un somn acum.dar ma doare capul....cum nu beau cafea cum ma doare capul de mor si probabil iar am tensiunea mica
!
flavia am poza cu bogdanel,atat e de faina...
alina
15+ 
gabitzica spune:
quote:
Gabi, hai ca m-ai facut curioasa, desi nu pot sa spun ca stiu lumea de pe-acolo, cum o cheama pe colega ta de banca din liceu?
Cristina, Anca aron o cheama pe colega mea, acum e avocata iar mama ei a murit de vreo 4 ani. Iar nemaurile mele (alea cu vechime acolo) stau pe prima strada la dreapta , aia asfaltata si le zice , adica la varu-meu Ghita al lu Mangu. au ceva magazin acolo si la piata Mihai viteazul au standuri. A.. si se mai ocupa cu albine ...multe... sper ca te-am dumirit acum.
Inca un amanunt: varu-meu si Anca sunt spate in spate cu casele, pe strazi diferite.
quote:
Va pomeniti ca pe cand ma intorc la scoala si ma vad copiii o sa se apuce de invatat de dragul meu
Mi-am mai amintit ceva ce am uitat sa va zic despre Cipri... In liceu l-a indragit o profa tinerica de bio sau geogra (nu mai stiu exact numa daca il intreb)incat a venit la el acasa sa-l ceara de la parinti sa mearga cu ea la Bucuresti

Poze
alinamoro spune:
Ioana, am primit pozele, mersi
, acum le descarc.
Astept si de la Miha si Flavia.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2