Mamici din Arad...??? (60)
Raspunsuri - Pagina 14
flavia ramona spune:
Faine toate pozele.
Si de la mine poze aici
No somn usor ca ma duc si eu la nani.
arleena spune:
multumesc fetelor
COANDI am ales, ce fain arata in poze....sper sa fie si asa in realitate.
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
Claudelu spune:
Neata!
A fost super super super la intalnire. Trebuie sa repetam figura cat de curand La cine? La mine sau la Gabi? Alegeti
M-am bucurat sa va revad (pe unele), sa le cunosc pe cele mai noi, sa tin "suzetarii" in brate(daca le putem spune asa bebelanilor, ca "suzetar" e si Raul ...inca ).
Gabi, ai dreptate. O declaram pe Carmen, cea mai sexi aradeanca
Mai Diana pai Timeea a fost trista ca pleaca de la intalnire, nu ti-ai dat seama?
Ana, inca o data si mii de scuze pentur ieri: La Multi Ani fericiti
Flavia, ce harnica ai fost...ptiuu ptiuu
Alina.a, esti o gravidutza frumoasa Sper ca acum te simti bine
Ducky, imi pare rau ca n-ati mai ramas.
Miha, multumesc mult ca ne-ai dus acasa Stii ce mi-a zis Raul dupa ce ne-am dat jos din masina? "Mami bebe a lu Alex daca plange face pisu pe scaun"
Ioana, sa nu te mai aud ca Alesio e nu stiu cum. A fost cel mai cuminte dintre cei mai mari
Sor'mea nu mai merge azi la Szeged pentru ca au venit rusii in vizita Cu o saptamana mai devreme...probabil din cauza emotiilor. L-a sunat aseara pe medic si i-a spus...urmeaza sa-l sune vineri sa o reprogrameze
Fug sa vad si eu pozele. Le astept si eu pe mail. Pentru cine nu stie adresa mea e simonaclau@yahoo.com
maggda spune:
'Neata la mamici si copilasi!
Scrieti intr-un ritm ametitor.Va pup pe toate cu tot cu copilasi .
Magda si Bianca 8 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
Claudelu spune:
cat sunt de faine pozele Daca te uiti pe poze parca parca nu e chair asa mare dezastrul Declar "cea mai frumoasa gasca de pe DC"
V-am scris oare?? azi noapte Raul s-a trezit de cateva ori Tot imi zicea ca ii e nasu infundat. L-am auzit si ieri tusind de cateva ori. Am gasit la mami o sticla de Standacilin dar nu stiu cum sa-i dau, pe prospect scris limbi straine ptr mine Pe la 10 o sun pe pediatra sa vad ce zice si ea.
Ma apuc de lucru ca pana acum n-am facut nimic, doar m-am uitat pe poze
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by maggda
Iar te-ai sustras
X-ray spune:
fetelor a fost super! l-am inebunit pe sot acasa,nu mi-a stat gura deloc,mai ales ca eu sunt olteanca de origine,dar el e obisnuit deja
nu m-am uitat inca pe poze dar daca se poate va dau adresa de email a mea poate mi le trimiteti si mie alina_andresz@yahoo.com
ana cu mi de scuze la multi ani!cared ca ne-a luat valul pe toate....
abia astept sa vina vara sa veniti si la mine.si sa nasc si eu odata. acum nu ma simt rau,poetele maro au devenit bejulii asa ca e de bine zic eu...nu ma mai doare burtica.asa ca azi la tricotat fularu'!
arleena eu ti-am trimis email,dar subscriu la parerea generala despre coandi e fff fain.
flavia cred ca ne-ai pomenit aseara...
in concluzie sunteti toate niste dragutze si niste mamice de la care o sa invat o groaza de lucruri bune!
claudelu nu ne anunti totusi daca nasc numai eu si maria rubi anu' asta?
alina 14+
maggda spune:
quote:
Originally posted by Claudeluquote:
Originally posted by maggda
nici vorba!n-am mai citi pe aici de hahaaaa
acuma am vazut ca v-ati intalni dar crede-ma ca ,cu atatia copii mici eu dileam,Alinush ma stie;de ce crezi ca nu mai fac copii?
nici nu stiu nimic de fetele noi,scrieti intr-una si daca nu intru 1-2 saptamani gatati un capitol
oricum va puuuuup pe toate si copilasii vostri care sunt niste frumosihttp://community.webshots.com/user/danut1965
Iar te-ai sustras
pufymic spune:
Neata!
Flavia am uitat un elefantel verde!!!!Il aduci la urmatoarea intalnire, ok?
Deci repede ca-mi vine bebele de la vaccin: a fost super, am trimis email cu pozele ...cine nu l-a primit sa-mi zica!
Miha eu prelucrez pozele, de aia nu ies cu ochii rosii
Edit: Si eu vreau pozele de la Flavia si Miha!A mai facut cineva????
Eu
DianaR spune:
Neata la toata lumea!
Vladut s-a distrat de numa la intalnire, i-a placut sa se joace cu copii si a zis ca mai vrea... Timeea a urlat pana acasa, apoi a adormit intr-un final si cand s-a trezit a mancat cum n-am mai vazut-o cu gura larg deschisa si fara sa murdareasca deloc babetica...
Flavia, ursuletul nu-i al nostru, doar Timeea s-a jucat cu el ptr ca eu uitasem sa-i iau jucarii cu mine... Tare cuminte Lisa si Bogdan la fel...
Da chiar asa Ana, inca o data la multi ani si din partea noastra!
Foarte faine pozele, cel mai mult mi-au placut ale Flaviei... Mai astept si pozele Anei.
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica