Mamici din Arad...??? (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Hai mai Magda ca astea-s pretexte Treaba ta, tu stii, nu te obliga nimeni sa ne onorezi cu prezenta. Oricum eu iti spun ca am obosit sa tot strig dupa tine de fiecare data cand e vorba de o intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
'Neata la mamici si copilasi!
Scrieti intr-un ritm ametitor.Va pup pe toate cu tot cu copilasi .

mai, mai ... apari si tu dupa cate o intanire.
Eu cred ca ti-e frica sa nu te trezesti cu toate la tine la usa...cred ca sigur o sa-ti pui akita pe noi
Faine, faine pozele.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

quote:
'Neata la mamici si copilasi!
Scrieti intr-un ritm ametitor.Va pup pe toate cu tot cu copilasi .

mai, mai ... apari si tu dupa cate o intanire.
Eu cred ca ti-e frica sa nu te trezesti cu toate la tine la usa...cred ca sigur o sa-ti pui akita pe noi
Faine, faine pozele.

Poze

La vara va astept cu tot dragul ca au puiutzii pe unde akerga pe iarba.
Si cu fetele de la faculta facem o intalnire pe an vara la mine acasa la gratar.
Da sa mor daca am intrat pana azi si am vazut poze de la intalnire.Sincer nici nu stiu unde v-ati intalnit ca nu am citi am vazut doar foooooarte multi copii in poze
Apai Gabitzico acu chiar sa pun cutzulacii pe voi nu fac .
La vara sau ma rog cand e cald de stat afara sunt dispusa la intalnire la noi ca,copiii pot zburda linistiti pe iarba.

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Flavia, a fost tare fain, sper ca ai reusit sa aduni in urma noastra, ca am fost cam multi...Tare cuminte e Lisa si ce are grija de Bogdi...
Ana, La multi ani !
Aseara fetele mele au cazut rupte, s-au trezit ieri devreme si nu au dormit de amiaza...
Alina, bine ca esti mai bine.
Ioana, multumesc pt poze, acu ma uit pe ele.
Gabi , si tu ai rude la Maderat? Si eu am multe, tatal meu era din Maderat.
Revin,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

quote:
Gabi , si tu ai rude la Maderat? Si eu am multe, tatal meu era din Maderat.

O verisoara primara de-a tatalui mei sta in Maderat iar acum s-a mutat si sora tatalui meu acolo. La ei am fost acum pentru prima data.
Colega mea de banca din liceu e tot din Maderat.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Gabi, hai ca m-ai facut curioasa, desi nu pot sa spun ca stiu lumea de pe-acolo, cum o cheama pe colega ta de banca din liceu?

Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

quote:
Gabi, ai dreptate. O declaram pe Carmen, cea mai sexi aradeanca

Mey sa fie , ce fac o pereche de ochelari si o trupa de gagici simpatice foc !
Va pomeniti ca pe cand ma intorc la scoala si ma vad copiii o sa se apuce de invatat de dragul meu

Mel pomeneste tot de Bblasi , imi tot spune ca mai vrea la ei.

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ioana multumesc am primit pozele,sunt super! acum le salvez pe calculator.
nu am baut cafelutza de dimineata,mi-am zis ca poate trag un somn acum.dar ma doare capul....cum nu beau cafea cum ma doare capul de mor si probabil iar am tensiunea mica!
flavia am poza cu bogdanel,atat e de faina...

alina 15+

Mergi la inceput

quote:
Gabi, hai ca m-ai facut curioasa, desi nu pot sa spun ca stiu lumea de pe-acolo, cum o cheama pe colega ta de banca din liceu?

Cristina, Anca aron o cheama pe colega mea, acum e avocata iar mama ei a murit de vreo 4 ani. Iar nemaurile mele (alea cu vechime acolo) stau pe prima strada la dreapta , aia asfaltata si le zice , adica la varu-meu Ghita al lu Mangu. au ceva magazin acolo si la piata Mihai viteazul au standuri. A.. si se mai ocupa cu albine ...multe... sper ca te-am dumirit acum.
Inca un amanunt: varu-meu si Anca sunt spate in spate cu casele, pe strazi diferite.

quote:
Va pomeniti ca pe cand ma intorc la scoala si ma vad copiii o sa se apuce de invatat de dragul meu

Mi-am mai amintit ceva ce am uitat sa va zic despre Cipri... In liceu l-a indragit o profa tinerica de bio sau geogra (nu mai stiu exact numa daca il intreb)incat a venit la el acasa sa-l ceara de la parinti sa mearga cu ea la Bucuresti

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, am primit pozele, mersi, acum le descarc.
Astept si de la Miha si Flavia.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput