Mamici din Arad...??? (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, mersi de oferta, ma duce Calin ca pe la 18 are si el drum in oras.
Eu ma gandeam acum ca duc un cozonac, cumpar de la brutarie, efoarte bun si proaspat intotdeauna. Ok Flavia?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Nu uitati sa duceti 1-2(sau cate vreti) jucarioare la copilasii mai mari!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sotia unui tip naste o fetita - si spre mirarea lui fetita se naste negresa - ei fiind amandoi albi. Suparat ii cere sotiei explicatii: aceasta ii explica ca ea cand era mica era prin Africa si mama ei nemaiavand lapte sa-i dea san - a dat-o la o negresa sa suga - si de aceea a iesit acum copilul negru. Sotul fericit ca a lamurit misterul si totul este ok - pleaca in vizita la parintii lui. Acestia, nerabdatori sa vada copilul cand il vad au un soc - sotul insa fericit le explica si lor explicatiile sotiei - la care mama lui ii spune: Adevarul ca si eu cand ai fost tu mic nu am mai avut san si am completat cu lapte de vaca dar nu credeam ca o sa iesi asa bou!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Fetelor, duceti ce vreti voi, daca vreti. Eu v-am spus ce am si voi faceti cum vreti, eu nu ma supar.

Ioana, super bancul.

Azi am vazut si eu ce inseamna sa adormi 2 copii odata. Nu ca am reusit, ca Lisa tot nu doarme, dar sta intinsa si il pazeste pe Bogdi cand se trezeste. Eu sper sa doarma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

No si noi venim cu jucarii si cu ceva muci , sper ca nu e o problema ?!

Aduc desene anmimate sa se uite teroristii, OK ?

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Eu vin numai cu Ioana ca Tudor e la bunici. Am fost dupa el la gradi, s-a bucurat tare cand m-a vazut dupa care a inceput sa miorlaie ca el vrea la bunica.Asa ca o sa stau mai linistita in seara asta ca fata-i cuminte.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

buna fetelor!
ma puteti ajuta si pe mine?asta daca v-ati intors de la intalnire....
caut urgent un hotel de 3 stele care sa arate f bine(primitor pt straini)ceva mai nou, sau recent renovat.numai numele daca il stiti e ok, ca am sa caut apoi pe net nr de tel.
multumesc

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Arleena eu nu stiu dar cand vor intra fetele sigur stiu ele .

sunt prima care m-am achitat de responsabilitatile materne ??? si sunt prezenta ? Flavia cred ca inca aduna dupa noi .
A fost ok , imi pare bine ca v-am revazut pe toate si ca le-am cunoscut pe fetele noi.Bblasii sunt adorabili si Mel a spus ca vrea si ea unul acasa .Diana Dudut a trecut pe locul II in seara asta, pe I au fost "suzetarii", ce sa-i faci , instinctul matern

Ana , chiar dupa ce ai plecat si-a amintit una dintre fete ca era ziua cuiva azi .Asa ca ne scuzi si accepti inca o data La multi ani !
Tocmai ma vorbeam cu Diana care spune ca Timeea a urlat tot drumul pana acasa si intr-un final a adormit , apoi s-a trezit si a mancat bine iar acum e fericita

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Arleena din cate am vazut hotelul Coandi de la Boul Rosu arata f bine....habar nu am cate stele are.Si Intercontinental....paote iti mai zic fetele ...

Fetelor eu m-am simtit super bine la intalnire!!!!!!Flavia tu cum esti dupa invazie?
Acum pun si poze....dar voua vi le trimit numai maine in email

Eu

Mergi la inceput

M-am achitat si eu de "responsabilitatile materne" (o citez pe Carmen) si acum ma relaxez.
Ne-am simtit si noi tare bine la intalnire, ma bucur ca ne-am revazut si vazut pe unele, sper sa ne vedem mai des mai ales ca si copilasilor le place sa se joace impreuna.
Bebelasii sunt scumpi de-ti vine sa-i mananci si mai ales cumintei .

Ana, chiar acum cand am deschis mi-am amintit si eu ca nu te-am felicitat, ti-am zis "La multi ani" doar aici pe forum, ne scuzi tu.

Flavia, mai poti, ai terminat cu stransul?
Am uitat sa te intreb (si am vrut) ce ti-a zis dr. din spital ieri cand ai fost cu Bogdi?

Arleena, ar mai fi de 3 stele Hotel President www.hotel-president.ro/" target="_blank">aici, Hotel Coandi de care zicea si Ioanawww.hotelcoandi.ro/ro/index.asp" target="_blank">aici, Hotel Iris www.rohotels.ro/hotel.php?id_hotel=351" target="_blank">aici.

Mergi la inceput