Mamici din Arad...??? (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ana!!!

Clau cand am vazut ca ultima postare e a ta am intrat repede-repede sa vad daca nu ne zici ceva de burtica.

Flavia am primit PM-ul cu adresa!

Na am fugit la treburi....va pe toate!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ne-am trezit, mergem sa mancam si apoi sa fac ceva mancare ca azi e Lisa la mine de pe la 1 ca merge mama mea la o inmormantare.

Mai aveti ceva intrebari?

Ce sa pun bine de pe mobila???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

GABIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IOana, doar am zis ca mai astept si saptamana asta sa vad daca nu cumva vin rusii

Flavia, din punctul meu de vedere nu trebuie sa iei nimic de pe mobila, Raul nu se atinge, n-are treaba cu nimic...sauuuuuu, mai bine ia ce e mai fragil, ce s-ar putea sparge. Copiii sunt imprevizibili

MAGDAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iar te ascunzi?? iar nu ne onorezi cu prezenta ta??

La cine am zis cati suntem diseara m-au intrebat daca proprietara apart stie ce face, daca e cu toate acasa Flavia??

Mergi la inceput

Cu toate acasa nu am fost niciodata, daramite acum cand nici nu dorm noptile klumea.

Am sunat-o pe Gabi si mi-a spus soacra ei ca ea e prin oras cu treburi si ca este racita de aceea probabil ca nu a intrat zilele astea. Eu sper sa fie ok si sa vina, probabil vorbesc cu ea mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salutare! M-ati dat disparuta?
Duminica am fost plecati la neamuri la Maderat iar ieri am stat toata ziua in pat... Am facut o criza de fiere si de rinichi, pe mine cand ma apuca ma apuca toate odata. Dumnica noaptea mi-a fost a tare rau si nu m-am linistit pana nu m-am fortat sa dau la ratze. Asa ca acum sunt sleita de puteri ca ieri nu am mancat mai nimic.. sunt si racita putin... ma primiti asa? Nu am nici masina , numa daca reusesc sa-l combin pe Cipri sa vina mai repede de la lucru.
Clau mama las ca iti aducem noi un test de sarcina , ce zici?

Poze

Mergi la inceput

Clau am vazut ca ai zis ca mai astepti si sapt asta si numai dupa aia iti faci testul....dar ma gandeam ca poate n-am mai avut rabdare......eu sigur nu as mai avea

Gabi imi pare rau ca te simti asa aiurea....gazda sa te primeasca, ca noi te primim

Eu

Mergi la inceput

Gabi, gazda te primeste .

Am fost la o inmormantare si acum ma duc sa-i dau la Bogdi sa mance.

Edit: LIsa ii spune Capra cu 3 iezi la Bogdi si il intreaba: Bogdi intelegi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Azi a fost Calin acasa de dimineata si am iesit si eu putin sa ma recreez. La coafor era cam liber si m-am gandit sa-mi intind parul ca nu l-am intins de mult, asa ca azi ma vedeti cu parul intins.

Gabi, nasol cu crizele astea de fiere si rinichi, ma bucur ca esti mai bine, sper ca ne vedem azi, noi te primim si daca esi bolnava.

Flavia, vezi sa nu te pui sa faci curatenie ca ar fi timp pierdut , maine ne chemi pe noi.

Clau, hai fa testul ca sa putem sarbatori diseara.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Multumesc de urarile pentru Dariuca mea. O sa vedeti deseara ce fetita frumoasa si cuminte am.

Ieri am avut o zi grea. Acum sunt un pic cam ametita de cap, cred ca mi-a facut vantu vraiste prin creieri.

Pana la urma ducem ceva la Flavia sau nu? Ca eu nu mai pricep nimic.

Alina M. noi cum mergem? Te risti la inghesuiala la mine in spate?

Waw Clau cum poti sta sa astepti? Eu as fi consumat deja 3 teste

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Miha Flavia a zis sa nu ducem nimic...eu tot duc un suc....deci fiecare cum vrea!

Eu

Mergi la inceput