Piticlonti de iulie - august 2004 (211)
Raspunsuri - Pagina 15
Dorsilia spune:
sa fie mai buna sper!
la noi problemele continua...acum Deuta mica are afte in gurita, de la tratamentul cu antibiotic. asa ca plange si nu poate papa, e agitata si eu nu mai trebuie sa ma descriu cum sunt. Oare cand o s-o vad sanatoasa pe deplin pe mititica noastra? dece trebuie sa sufere asa? Dani n-a avut nimic-nimicut pana la 16 luni si ea deja uite cate a avut
oricum, sanatate va doresc tuturor, mari si mici, felicitari Feliciei pt Liviu, sarcina usoara Monicai in continuare si LMA Emanuelei
leeloo2004 spune:
Mai nu rideti, ca astfel de "lese" pentru copii chiar exista! Pina acum mi se pareau ciudate, dar acum trecind prin ce am trecut, ii inteleg utilitatea si ma bate gindul sa iau si eu una...
Lia - parca am mai auzit de astfel de afte, nu mai stiu de la cine...saracutza! Ai intrebat dr. daca poti sa-i dai ceva? Pupici multi sa-i treaca repede! 
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
carmenp spune:
la multi ani, ema! tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!
gabi, uff, ce patanie
kro, azi l-am inscris pe ionu` la scoala cu dosar cu tot
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
amironeanu spune:
Salut!
Felicitari Felicia
[fo]
si bine ai venit LIVIU!
La multi ani ADEMA 
Lia, Daniel (nascut pe 14.11.2006)al surioarei mele a facut afte de la antibioticele luate de mami lui si dr. i-a dat glicerina boraxata cu stamicina. Dar vezi ca este valabila doar o saptamana de la preparare, dupa aceea nu este bune si trebuie sa iei alta. Sora mea s-a chinuit mult, aproape o luna pana a scapat de afte.
Gabi, ce intamplare! Si eu am un stres cu disparutul Stefaniei.
Am vazut poze cu Ilinca, Maria si Pupi si vineri am vazut si eu frumusetile Papadiei. Pupacim pe toti cu mare drag 
Roberta sa va fie de bine mini-vacanta, iar Andreea vacanta placuta.
Liliana, super ca ai luat bilete, vei vedea acum va trece mai repede timpul.
Noi suntem acasa, Stefi face de aseara febra, ii trece cu antitermice, dar numai pentru 3-4 ore. Din fericire, cand i-am dat pranzul era la 2 ore de la antitermic si a mancat un castronel de supa de pui cu taitei, bea ceai, lapte si suc de fructe, in rest este cam lesinata, dar cand nu are febra este chiar bine dispusa. Mie nu-mi place ca tuseste, este prima data in toamna/iarna asta cand raceala este insotita de tuse. Dupa-amiaza mergem la dr. de familie, iar maine avem programare la pediatra. Tocmai ce am citit pe forum ce se poate intampla de la o viroza si m-a luat cu fiori. Liliana, multumesc de intrebare, sunt ceva mai bine parca. Am reusit sa dorm ceva mai mult in week-end si parca mi-am mai revenit, cu stomacul nu stau prea bine, dar trece. Tot ce imi doresc acum este ca Stefi si samburica sa fie sanatosi.
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roberta04 spune:
GABRIELA, ce intamplare urata! Bine ca l-ati gasit repede!
LIA,subscriu si eu la glicerina boraxata cu stamicin, de la sine nu trec aftele! Eu am mai postat retata naturista- o crenguta de busuioc lasata la macerat in apa plata rece cateva ore, apoi strecori si cureti gurita copilului cu un tampon steril inmuiat in apa respectiva. Sanatate multa!
ANDREEA (M), sanatate multa Stefaniei! Eu i-am dat lui Matei sirop de muguri de brad, muguri de plop si propolis la ultima raceala si i-a trecut foarte tusea.
MONICA, si eu am avut azi o repriza de frecat covoare- Matei s-a trezit la 11, era terminat de oboseala dupa mini-vacanta, a mancat prea mult si mi-a vomat toata casa, inclusiv pe un perete
, asa ca te inteleg perfect.
M-ai ametit cu atatea preparate, chiar, nu i-ai provocat tu sotului indigestia??![]()
LILIANA, felicitari pentru bilet!
ROXI, La Multi Ani mamei tale!
CARMEN, scuze, nu ti-am raspuns saptamana trecuta referitor la invatatoare, nu stiam cum o cheama si sora mea nu era de gasit. Iti comunic impresii cum aflu.
Edit ca am uitat, am pus poze:
http://new.photos.yahoo.com/gabrielab_ro/album/576460762387386727
leeloo2004 spune:
Roberta - tare frumoase pozele si foarte frumoasa familie! O mentiune speciala pentru poza cu "carul cu boi" - misto poza!![]()
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
mitzura spune:
Buna seara fetele!
Felicia, felicitari, sa va traiasca mititelul si sa creasca mare sanatos si norocos!!!
Adema, la multi ani!
Dupa cum stiti noi am avut botezul ieri, am reusit sa incarc niste poze, daca vreti sa ne vedeti
http://family.webshots.com/album/557294027TXtGqU
Va pup pe toate si mai intru maine.
polux spune:
buna seara fetele.
Roxi eu zic ca stau bine cu alergatul sotului prin casa....nu stiu deocamdata ,dar se cerceteaza daca s-a alergat sau nu cu folos. Problema e ca m-au apucat ""probleme existentiale""...adica ma intreb daca nu o sa o iubesc pe Adela mai putin daca apare un nou bb, si alte prostioare din acestea. A si eu am ore de culcare din astea matinale, ca de daca incep orele abia dupa ora 1 ziua...dar si cine vine tarziu dupa 10 seara acasa, tot eu.
Caro si fetele care mai intrebati, da o aduc pe mama mea ptr un an, asa sper, si pe Adela ca sa stea, doar ca biletele dus intors erau mai ieftine decat cele one way, si i-am luat adelutei bilet round trip. Dar nu va mai pleca Adeluta, doar in vacanta cu noi.
Wow Monica curat dezmat culinar pe capul tau...si mai mananca si singura atatea bunatati. Apropo cate kg ai pus, ca nu ne-ai mai spus nimic.
Nora super bancul, asa si la mine...de trei ori pe zi, sapte zile pe saptamana , in toate directiile...a, dar eu nu merg cu British.
Robi vazut pozele. Pupam protagonistul principal.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
kim222 spune:
Felicia ..felicitari si numai bine va doresc!!
Refacere rapida..si te asteptam cu poze...
Andrea, sanatate Stfeaniei..sincer imi pare rau ca treceti din nou prin zile mai proste...
Robi ..vazut..placut..! Nu ati gasit cazare pe Valea Prahovei??? Tati mi s-a parut mie sau fuma intr-una din poze?![]()
Lia asa cum ti-a recomandat si Andrea...glicerina boraxata cu stamicin este ceea ce stiam si eu...Dr ce spune?
Monicutule..eu zic sa scoti covoarele..ca mai vine un vomitacios!
Roxi ..La multi ani mamei tale..chiar si intirziate!
Cuma fost weekendul?
Ma intrebati de date....Uka a fost super fericit..topaia de fericire.. Au facut prajituri..apoi s-au iutat in pijamale la un film..Era asa o atmosfera placuta cind l-am luat ...asa ca am hotarit ca asta sa se intimpe o data pe luna!
Date..nu a fost cum am planuit [t ca la filmul dorin..nu mai erau bilete..si noi planul B..nu-l facusem
Asa ca am vazut alt film la alt cinematograf...dar nu am mai avut timp si de o cina romantica..asa ca ..next time!![]()