Piticlonti de iulie - august 2004 (211)
Raspunsuri - Pagina 12
speel spune:
si eu fuguta in galerie:

.HAIDE LIVIU!!!!!!!
Noi tot behaiti,insa ca noutate,la Ricardo s-au intors mucii.Disperante sentimente ,avind in vedere ca niciodata n-am patit asa ceva ,adica raceala prelungita si reintoarsa .Nu mai stiu ce sa-i fac,pina la virsta asta n-a priceput cum e cu mucii,ca trebuie scosi afara,asa ca-i fornaie in nas si git iar eu mai am putin si plec de-acasa.Ca noptile sunt un chin.Am terminat si uleiuri de tot felul si siropuri si de toate,am capitulat.Mai ramane sa mor.
Serban e spre bine,i-a antibiotice si ceva siropuri,el oricum de asta toamna i-a saptaminal oscilococcinum si portocale 3-4 zilnic,plus lamaie cu miere si apa 2-3 pahare pe zi,noroc de maica-mea ca are mare grija de el.
Liliana,tre sa raspund la intrebarea ta:daca l-am duce in Olanda inca doua zile platim foarte mult,asa ramane 60 de euro in Olanda si 60 in Germania.zilele in plus de ceea ce ofera statul aici costa enorm de mult,nu face sa dau atitia bani,de asta am zis ca-l ducem si aici la gradinita.Daca nu-i placea,nu-l mai duceam deloc,insa e atit de fericit la gradinita!Si apoi daca v-a merge la scoala in Olanda,acolo obligatoriu v-a trebui sa invete germana.Deci cu atit mai bine.Daca v-a merge in Germania,iarasi e ok,acasa noi nu vorbim in germana si iar fi destul de greu sa mearga aici la scoala si sa nu stie limba germana.
Insa,noi,adica eu si Mario vrem sa ne caram de pe meleagurile astea pe la vara,deocamdata ideea e doar in stadiul de proiect.Macar pentru citiva ani,lasam totul aici asa cum e si eventual cind ne intoarcem nu vom avea probleme.doar ceva bani in plus de pe chiria firmei si a apartamentului.In primul rind o tara calda vrem,m-am saturat de clima asta,de faptul ca traiesc in pustietate,ca n-am pe nimeni apropiat aici iar Mario e dispus sa incercam sa traim in alta parte.Oricum,va tin la curent cu noutatile,sper insa ca proiectul nostru sa se materializeze si la vara sa va trimit salutari din Spania,spre exemplu,ca in Dubai am concluzionat noi ca e foarte cald.
philip spune:
bine ai venit pe lume andreeasi hai felicia, sper sa ai o nastere cat mai usoara si un liviu (numele tatalui meu) mancacios, cuminte si somnorici. pupici si iti tin pumnii
noi azi am fost la ziua unui baietel de 8 ani, pupi a fost in forma, a papat tort, bomboane cat incape si-acu-si descarca bateriile pe langa mine
va pupam, cu putin noroc intru maine desi am treaba buluc, trebuie sa las casa aranjata, asa ca spal, impaturesc, sterg, frec, gatesc...eh, mamica paranoica :)
philip
&andreea
polux spune:
Buna dimineata Romania. Inca nici o veste de la Liviu. Liviuuuuuu, hai iubitu ca uite cate mamici te asteapta nu numai una.
Oana tu esti o tipa super...e prima data cand vad poze cu tine, si imi placi foarte tare.
Roxi tot suparata? Pana la urma ce ai facut din bunatatile propuse?
Olivia da, ai avut dreptate , dau de baut , caci tu ai fost sursa. De nota 10 doamna V. Tu tot bolnaviora? Cum a fost sambata "date"-ul cu tati?
Ioana si tu esti cu corectatul? gata a inceput sesiunea....Pupam Maia cea mamoasa.
Adema Adeluta mananca in jur de 250ml pe zi de lapte, de obicei cu gris.
Alice mai dar ai soacra bunadaca gateste atatea ptr voi...a mea cand treceam pe la ei uneori ii dadea numai lui fiul sau sa manance. Nici nu ma dadeam eu in vant dupa ce gatea ea....dar asa de politete....
Dane, de fapt tu ai dreptate ca oricum copiii invata mai repede decat noi...asa ca bafta cu cele 2 gradinite, si cu proiectul tarile calde.
Andrea pupam burtica, cum mai esti?
Si tu Monica nu te-ai lasat de sporturi din astea....frecat covoare? Cand te duci la nenea doc sa ne spui ce este?
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
bozo spune:
Gagici, daca tot ii faceti atata galerie Feliciei, va spun eu scurt ca Liviu a sosit punctual la intalnire... si de buna voie (s-a declansat natural). 3,900!! La ora 7 a nascut, ieri. Mai multe detalii va da Felicia cand s-o intoarce, ca nici eu nu stiu f multe.
la mamici si pitici.
kro spune:
In sfarsit, avem vesti ...
LIVIU bun venit pe lume ! Bun venit in marea familie DC !
Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata !
FELICIA
sa va traiasca minunile si sa va aduca numai bucurii !
Laura multumim ca ti-ai facut timp sa ne dai vesti
...
papadie spune:
Bun venit LIVIU!!!
Felicia felicitari!!!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
philip spune:
bine ai aparut, liviu si refacere usoara si rapida, felicia, sa fiti o familie fericita si in format 4!
philip
&andreea
szivarvany spune:
Pako - felicitari, sa va traiasca feciorul ! Refacere rapida si mult laptic, iar Liviu sa fie mancacios si somnoros. Te asteptam ma ne povestesti !

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
cristalina spune:
Felicia, felicitari si refacere rapida!...
Sa va traiasca voinicul!
Bine ai venit Liviu, sa cresti mare, frumos, sanatos si voios !...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
bun venit, liviu! felicitari, felicia!
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,