Piticlonti de iulie - august 2004 (211)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

HAI LIVIU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Nici nu stiu ce sa spun mai intai!
Felicitari Lia pt. mica Printesa ! Sa fie sanatoasa si norocoasa! Asteptam poze cat mai repede!
pako, nastere super-usoara si pupicei micutului Liviu!
papa, ti-am admirat Printesele! Am notat si reteta de Tiramisu, dar vroiam sa intreb daca dati copiilor cu albusul crud...?!
Am vazut si Noriceii si pe smecherasul lui Alice si pe printesa Elodie (Rodica am admirat site-ul excelent realizat si....locatia superba in care stati...)
polux, ma bucur ca ai rezolvat cu biletele!Incepe deci ...numaratoarea inversa!
mitzura, ai incercat sa bei ceai de chimen si anason?! Stimuleaza lactatia.
mamagiuliei, unde baga Printesa ta atata mancaricaaaa?????

Intrebare: cat lapte mai beau copiii vostri/zi??

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Is in pauza de corectat asa ca scosei si io pampoanele pentru Felicia si Liviu
HAI LIVIULICA!!!
Merg sa citesc si revin
Edit ca am revenit,mai intai Papadica mama, la ce fatza are de pe acum mezina, nu te vad prea bine peste un an cand incep crizele, mooamaa are o fatza de smechera,Mielu va lua lectii de la ea!Sa-ti traiasca si sa ai putere sa te tii dupa ele!!
Olivianici a mea nu mananca de la tacsu cand sunt acasa pentru ca"vreau de la mama,ca de mama imi place,ea este prietena mea" in schimb daca-s singuri acasa(cum sunt si azi)n-are incotro,si o mituieste cu discoteca daca mananca tot,dau drumul la muzica tare si danseaza cu Pluto si Micky!!
Meiii,unde-i dreptatea io prestam aseara si curatenie si mancare ca sa stea linistiti puii mei azisi voi iar va destrabalatzi,vorba lu'Noricica cred ca asteptati sa plecam noi ca sa va dezlantuiti!
Hai ca ma cheama datoria, sunt in zona

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Felicia!!
L I V I U!...haaai Liviu!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Felicia, sa-ti inchipui un elefant cu pampoane facandu-l pe L ...pe I...si tot asa....:)))
Si la sfarsit si un spagat in aer...hihihi

Adema, Maria bea intre 500 si 600ml.

Cateodata, o buna parte din el se regaseste sub forma branzita pe covorul din sufragerie...ca de exemplu azi dimineata!
(cu care ocazie mai avema putin si il anuntam pe John ca io imi fac bagajele si plec la mama!)
O zi frumoasa la toata lumea, ma intorc la oalele cu mancare.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Adema noi fix 250 ml si numa dupa ce adoarme,pentru ca "nu me place"
Cristalina io zic sa mai astepti un pic cu plecatul la mama,stai sa vina si samburica sa vezi atunci naveta

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si de la mine pentru Felicia !!!!!
La noi in dupaamiaza asta se stringe familionul la ciorba de burta, fasole cu cirnati si palinci si berici si "ingerasi" cu zahar ca face socrela !! Aaaa, si comandam si mincare chinezeasca, asta ca poate ce am scris mai sus nu ajunge !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

LIVIU

La Oradea ningeee, ningeee si e frig.
Azi ma simt excelent pt ca am ales noul coltar in camera Giuliei, sper sa ne ajunga in vreo 3 saptamani, mi se pare modern, fain, antijeg (am ales albastru cu crem) si incepem proiectarea biroului, tralalalaaa, sunt supe foarte incantata. Toate astea pentru ca anul asta implinim 3 ani si e cazul sa schimbam oleaca decorul

Gata, fug sa frec alea-alea cat doarme pitzurina.

Un we frumos sa aveti, astept vesti despre Felicia si Liviu.

Am uitat: Adema - nu stiu unde intra, dar dispare ca la cantar avem 12 kg juma`. Noi ink s`tem bebelusi si bem de 3 x 150 ml lapte in cutii albastre, toata mercile disponibile.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

intrai sa vaz de liviu da` nici o veste
brei, aveam creerii pe moate aseara de n-am zis de gagicile lu` papa, pupam mindrele, papa pleca sefu` al de vine numa` vinerea?
adema, si ilinca si ionu` dimineata si seara cite-un biberon respectiv cana. mai nou cica ilinca s-a pus pe mincate, zice maica-mea c-a prins falci si gusha, sper sa le prind si io simbata cind ma duc;))
citeva poze noi http://entertainment.webshots.com/album/556829750voGguJ

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

carmen, mor de nerabdare sa vad falcile si respectiva gusa! Sa le prezinti si tu aici intr-o poza!:)
alice, tu oi fi ruda cu Giulia! La fel zic si de tine:unde ascunzi mancarea aia ca nu se vede?! (in paranteza fiind spus, stricati ciorba de burta cu mancare chinezeasca)

Adema&Codrut

Mergi la inceput