Iasule, mandra cetate (49)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

ps: oricum... unora nu o sa le pice tocmai bine ce ai scris tu mai sus

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by ralnied1

ps: oricum... unora nu o sa le pice tocmai bine ce ai scris tu mai sus

da' cum de tocmai tu te-ai legat de chestia asta???

Poze 24.01.2007-IASI: http://good-times.webshots.com/album/557201329vRuARi
Filmulet 24.01.2007: http://community.webshots.com/album/557199438qPHHkY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

quote:
Originally posted by simo_al_jaafari

se fac undeva in iasi exercitii(gimnastica, aerobic) pentru gravide

D-na dr Nichita de la maternitatea Elena Doamna incepe saptamna viitoare un nou modul de cursuri pt gravide. Revin cu amanunte dupa prima sedinta. Ti-am trimis pe PM nr de tel al d-nei dr.

Miki68 eu sunt foarte multumita de Teofana si Teodora (surori gemene)de la salonul TEO din Alexandru cel Bun. Eu treuie sa ma rog sa nu ma tunda cu tepi sau foarte asimetric. Poti incerca si nu cred ca vei fi dezamagita. Am avut niste suvite rosii minunate pe parul meu negru.

kiss

31+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Raluca draga...nu stiu sa citesc printre randuri...

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

quote:
Originally posted by kisstherain999

quote:
Originally posted by simo_al_jaafari

se fac undeva in iasi exercitii(gimnastica, aerobic) pentru gravide

[purple]D-na dr Nichita de la maternitatea Elena Doamna incepe saptamna viitoare un nou modul de cursuri pt gravide. Revin cu amanunte dupa prima sedinta. Ti-am trimis pe PM nr de tel al d-nei dr.

31+
[font=Comic Sans MS]Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

ms mult. am sa sun totusi sa intreb din ce luna pot incepe si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Daca mergeti la d-na Nechita o recomand ca o persoana minunata. Am facut si eu cursuri cu ea, nu le-am terminat ca a avut o problema in familie, dar cit am facut, a fost super. Imi zicea ca ii pun 100 de intrebari pe ora. Dar eu eram asa de curioasa.....
Transmiteti-i calde multumiri de la o fosta cursanta !!!! O sa vin si la al doilea copil.
Si fetelor, vreau si eu un dr. pediatru fain, spuneati adineaori ca are cabint in Alexandru si la Pol 1. Dar vreau sa aiba cabinet particular ca oricum platesc si la dr de fam. asa ca mai bine ma simt daca merg la particular si platesc legal.....

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Raluca draga...nu stiu sa citesc printre randuri...

Miha

nu te mai stramba, ca nu-ti sade bine:))
oricum, nu e cazul sa te simti, ca nu e vb de tine...:))

Poze 24.01.2007-IASI: http://good-times.webshots.com/album/557201329vRuARi
Filmulet 24.01.2007: http://community.webshots.com/album/557199438qPHHkY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Hello hello...
Apar si eu dupa un car de ani...si ce vad?Nu m-ati uitat si mi-ati spus "La Multi Ani!".Va multumesc mult...chiar ma simt mai bine cand isi mai aduce cineva aminte de mine(cum bine a zis Danna).
Sa va spun 2 vorbe despre noi:Stefan creste mare si voinic,avem deja 5 luni..poze sunt la semnatura daca aveti timp sa aruncati un ochi.
Eu am inceput serviciul de la inceputul lunii...e cam greu pt.inceput si cu servici si cu casa si cu bebe..dar o sa ma obisnuiesc..
Va doresc tuturor sanatate ...cine stie cand mai apuc sa intru.
P.S:A venit mama la mine in week-end de am reusit si eu sa mai stau putin la calculator :)))

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si eu si eu cu engleza... am studii de specialitate... stau mai prost cu timpul insa...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ramonika, cand am vazut semnatura, chiar am zis "wow, uite o mamica curajoasa - cu 4 copii!".
Pisicutele Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor, erau CHIAR niste pisici, asa ca mai mi-am revenit din uimire.

Fetelor din Iasi, stiti cumva un medic ortoped? Lara mea a inceput sa schioapete azi de dim., asa dintr-o data. Nu pare sa aiba dureri, ca topaie de colo-colo, insa atunci cand merge isi cam trage piciorul dupa ea. Nu stiu ce-o avea, si nu stiu ce sa fac, daca sa mai astept, sa vad cum evolueaza sau sa merg maine deja la medic?!
Noi stam in Pacurari, deci, va rog, daca stie cineva un doct. ortopede prin zona (particular sau nu), sa-mi dea si mie un sfat.
Multumesc!

o zi frumoasa
Adriana si Lara

Mergi la inceput