Iasule, mandra cetate (49)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by Adriana_78

lcarmen2003, buy back, inseamna ca voi ati dat masina voastra mai veche si ati primit un Renault nou, nu? Sau?

o zi frumoasa!
Adriana si Lara

Da, asta inseamna. L-am luat in 04.2005 si il dam in 02.2007... il dam ca avans la masina noua iar diferenta cash.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by kisstherain999

Miki68 eu sunt foarte multumita de Teofana si Teodora (surori gemene)de la salonul TEO din Alexandru cel Bun. Eu treuie sa ma rog sa nu ma tunda cu tepi sau foarte asimetric. Poti incerca si nu cred ca vei fi dezamagita. Am avut niste suvite rosii minunate pe parul meu negru.[/font=Comic Sans MS]

kiss[/purple]

Si eu tot la ele merg si sunt f. multumita. Sunt super OK, si asta dupa ce 10 ani am mers numai la Mavion. Merita schimbarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

LA MULTI ANI, sa cresteti mari, frumoase, istete si cuminti, sa va bucurati parintii si sa-i ascultati intotdeauna!!!
RAISA - STEFANA (alipiticot)
si
IOANA - CATALINA (anymony)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Si eu vreau sa ma tund..si pe Catalina.Noi unde sa mergem?
Nu vrem sa facem mare lucru,doar sa scurtam din lungimea exagerata..:)ca pana la urma tot legat ajung sa-l tin.Nu mi-ar displace niste suvite multicolore..dar nu stiu cine se baga la parul meu..

Carmen,eu vreau s-o duc pe Catalina maine la gradinita,are o saptamana si juma de cand sta acasa si nu mai pot,vreau o pauza.Sper sa nu fie copii bolnavi la gradi,de fapt am s-o duc mai tarziu si-am sa studiez situatia..

Am mai facut doua tortulete,am pus poze la semnatura.

CA restaurante ,votez cu cele enumerate de Carmen.
La Cucina Casalinga (sau Perseveranta)-in spate la Moldova Mall au cea mai buna pizza din oras(dupa gustul meu) dar si mancare buna,iar tortul casei este cea mai dulce si ciocolatoasa prajitura din tot ce am mancat eu prin oras.
Va pup si va doresc o saptamana buna.

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La multi ani Raisa!
LA multi ani Ioana!
Sa cresteti mari,sanatoase frumoase si norocoase!

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

ce minunatie de tort! Jos palaria! Si mie chiar imi trebuia o idee de un tort super, e drept, am nevoie abia in iulie, dar pana atunci ma inspir ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI RAISA!

LA MULTI ANI IOANA!

Multa sanatate si numai bucurii!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

La multi ani! Raisa-Stefana si Ioana Catalina! sa cresteti mari si sa fiti sanatoase, frumoase si norocoase!

La multi ani! Anasol, cu sanatate si bucurii alaturi de ai tai cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata

stie cineva cand are progr. la cabinet, dr. Gotia, ca am cautat pe forum si am gasit discutii despre doct. acesta. Am sunat acum, nu raspunde nimeni.
Am mai citit de dr. Aprodu si dc. Gavrilescu. Imi trebuie insa niste nr. de tel., ca sa nu merg de pomana cine stie unde si sa nu gasesc pe nimeni.
Ma poate ajuta cineva cu niste informatii?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Adi, am aruncat un oki la torturile tale. E mortal calculatorul ala, cu toate firele lui!Iar ultimul e ca o gradina cu flori si fluturi, piscoturile aduc a gardut, e cu adevarat deosebit! Esti de groaza!!!

Am vorbit cu Soni aseara, in legatura cu sora cumnatei tale. Voia sa stie daca ati vorbit cu ea si accepta articolul in ziar. I-am promis ca o sun diseara sa ii spun, da-mi te rog un semn pana atunci.

Mergi la inceput