Nou stil de viatza (124)
Raspunsuri - Pagina 22
szivarvany spune:
Salut si eu fetele, dar pe scurt ... mai tin azi lactate, adik un iaurt + oleaca de telemea, daneza nu am inceput o ca nu am cumparat nimic, dar am decis ca urmez minim 3 zile legume/fructe. Asta sunt in stare momentan. Insa merg greu cu apa, asa ca aici tre` sa mi revin.
Va pup pe toate-toate, sper sa pot intra mai des ...

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
leeloo2004 spune:
Dordia, dupa mine e egal daca pui, cum spune si Delidana, puncte acum si procentajele la sfirsit sau daca vrei sa pui direct procentajele - de fapt, daca ma gindesc mai bine, cred ca e mai simplu sa urmarim cu procentajele si atunci raportul ar arata asa:
Echipa neagra: 21% (adica 3.7 kg din targetul de 18)
Echipa violet: 18%
Echipa rosie: 24%
s.a.m.d.
Eu zic ca asa raportul arata cel mai bine - voi ce spuneti??
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
andre_ea spune:
Hai ca am descoperit si eu cauza scaderii spectaculoase in greutate: au venit rushii. In conditiile astea nu m-as mira daca peste o saptamana as avea tot 57kg.
Mia, sanatate multa lui Roli. Asa sunt barbatii astia, nu te mai supara.
Puskin, da-mi si mie un forward la PM cu retete Monti.
Eu am mancat dimineata graham si o cafea fara zahar, la pranz un iaurt de baut, cateva felii de salam si cascaval, seara gratar cu muraturi. Si probabil o gustare din fructe.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
andre_ea spune:
Da, si mie mi se pare cel mai usor de urmarit in procente.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Dordia, am dat raportul, scrie si la mine te rog 68 kg!!!
Eu zic sa ramina cu punctele si calculam procentele la sfirsit. Cred ca asa e pe intelesul tuturor.
La mentinere, modifica la Roxana: Roxana - 1.73 m :57.5kg (59 kg - 57.5 kg)
Vad ca echipa verde a pierdut 4.8 kg si Khristin inca n-a dat raportul! Felicitari, fetelor!![]()
Scuze, dar...asteptam si alte fete la raport...de ex:Mik si celelalte din care nu sunt in concurs. Asa ca sa nu intru dupa fiecare postare sa modific.
Cat despre echipa verde...mie mi-au iesit 3.8 kg!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
mephala30 spune:
Atunci procente sa fie, mai fetelor!
Dordia, acum poti calcula linistita procentele. Multumim pentru modificarile facute. 
An-k, ce se mai aude cu diploma?
Delia, ce mananci azi?
S.K ai mai citit in ultimul timp?
A, ....niste poze noi n-ai? Nu musai cu tine...ci locuri, obiceiuri, traditii...imi place sa casc gura la poze artistice
Tzuni, inca astept poza...si portzia de 'haiosenie' pe ziua de azi.
Si acum, mesaj special:
Inflacaratelor (Zuzilici, Sigrid, Nastad si subsemnata), mai cu viatza si...cu spor! Nu trebuie sa uitam cat ne-am propus sa slabim. Fiti tari!!! 

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Delidana spune:
Asa e, Dordia, 3.8 kg pierdute la echipa verde. Vorba profei mele de romana din scoala generala, matematica si carnea de porc, astea sint grele. ![]()
Modifica te rog si la Roxana, vezi mesajul meu anterior pentru detalii.
Asta e, cind esti serifa modifici lista aproape incontinuu, cel putin in zilele de raport. De aceea a zis si Carmen la inceput, pentru voluntare la post, aveti grija ca pentru "slujba" asta trebuie sa aveti timp la dispozitie.
Eu zic sa pui informatia pe masura ce o ai, ca s-ar putea mai incolo sa uiti (mi s-a intimplat si mie).
Si intr-un final, procente, puncte, pune-le acolo sa le vedem si noi.
Meniul:
MD: 1 banana, citeva capsune, cereale cu lapte de soia
P: o farfurie de supa de pui, 2 crenvusti mici
C: cam 200g carne porc prajita, 1 cartof fiert, salata, masline verzi.
Intre mese: 1 cana de ceai rosu cu aroma de vanilie, 1 portocala.
Azi mi-a fost frig toata ziua, am cam clantanit din dinti. Au fost 23 de grade foarte uscate si vintoase. A trebuit sa-mi scot geaca de blugi de la naftalina. ![]()
Hai echipa verde! 
Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Zuzilici spune:
Buna dimineata! Si eu la o
mare si neagra.
Ruxilici multumesc pentru retete.
Cred c-o sa ma gandesc din ce in ce mai serios la aceasta dieta. 
Carmen multumesc frumos!
Isabella e mofturoasa la mancare cam cum era maica-sa. Mi-aduc aminte ca si acum ca nu mancam decat zeama de la ciorba si aceea strecurata. Ce bine daca ramaneam asa. Sigur eram acum la mentinere. 
In rest ce sa-ti zic mananca foarte bine din biberon lapte si fructe pasate. Cand e vora de lingurita doar daca-i este foarte foame papa vreo 3-4 lingurite si gata.
Sunt putin suparata de situatia asta ca la varsta ei ar trebui sa manace mult mai mult si mai diversificat.
Doina scuze, n-am remarcat raportul tau.
Se pare ca eu am slabit cel mai putin saptamana trecuta asa ca de azi inainte sunt pe baricade mai in forta ca niciodata. E musai sa nu-mi fac ekipa de ras. Violetelor imi cer scuze pentru faptul c-am ajutat ekipa atat de putin saptamana aceasta si sper sa recuperez mai bine pana luni. Tre' sa iau meditatii de la ZisaCami. ![]()
Sigrid te pupic.
Esti bine? Rezisti eroic?
Fetele plec cu patrupezii afara si revin.
[b]
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
Delidana spune:
Carmen, am poze noi dar timp nu prea am. In martie voi avea concediu si atunci sper sa le pun. Te-ai uitat la semnatura mea la "Fotografie"?
In momentul de fata citesc "Cellular", o carte scrisa de S.K anul trecut. Drept urmare azi noapte am visat numai zombi. 
Am mai citit o carte foarte draguta zilele trecute: "Tuesdays with Morrie" de Mitch Albom, o recomand cu caldura, poate gasesti o traducere pe net....are niste lectii de viata care m-au pus pe ginduri....
Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie