Nou stil de viatza (124)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai mai fetelor, azi e abia marti si deja va cocotati pe cantar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele cucuietele!
M-am uitat curioasa in listutza si vad ca inca nu s-au afisat rezultatele raportului de ieri - eram tare curioasa ... Dordia, te ajuta mai tare daca ne calculam cit am pierdut pe echipa si iti raportam?
Pentru off topicul Miei - nu inainte de a-i ura sanatate lui Roli! - noi dormim cu Stefan in pat, asa ca ar fi cam greu sa nu-l auda/simta daca i se intimpla ceva...oricum depinde si de cit de adinc doarme - mi s-a intimplat ca Stefan sa se simta rau, sa ma scol noaptea sa-l schimb si sotul sa nu se trezeasca, doar dimineata sa-mi spuna - ce s-a intimplat, parca v-am auzit aseara??? asa ca...
Anca - sanatate multa Biei - sa-i treaca repede rosul in git!
Tzuni - iti intorc si multumesc de informatia cu luna - si soacra-mea ma bate la cap cu asta, dar pina acum nu m-am gindit ca ar putea sa-mi si foloseasca...

Meniul de azi:
MD: banana
Gustare: 1 mar
Prinz: pui cu muraturi
Gustare: 1 mandarina
Cina: peste (cod) la cuptor cu conopida la abur

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

andreea, nu obisnuiesc sa ma cantaresc seara, dar cum cantarul e in dormitor, langa pat, am mai bagat un ochi...

miag, sanatate lui Roli, sper sa fie ceva trecator! La intrebare nu-ti pot raspunde, dar iti pot spune (si sa nu razi ) ca in toamna, cand Pisu a facut rosu in gat si a trebuit sa ia niste injectii cu antibiotice (tusea tare de tot si ramanese fara voce) eu am stat la capataiul ei, de veghe, cateva nopti. Ca atunci respira mai greu. Ziua era mai bine! Si nici nu stii cu cata recunostinta ma privea...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Merci Tzuni.
Am vorbit cu mama si Roluc este bine,a papat foarte bine, nu a mai varsat si acum sunt afara la plimbarica, asa ca nu voi chema pediatrul.
..legat de a veghea 'cupilul tau pisicos', si eu am vegheat 'copilul meu catelus' acum vreo 2 ani si eram panicata de tremuram ca varga sa nu pateasca ceva.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Dordia, am calculat pentru PANTERELE NEGRE: -3.7 kg!

Hmmm... suntem cam in urma vad pentru ca trebuia sa slabim in medie cam 4.5 kg...dar recuperam noi!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004
Pentru off topicul Miei - nu inainte de a-i ura sanatate lui Roli! - noi dormim cu Stefan in pat, asa ca ar fi cam greu sa nu-l auda/simta daca i se intimpla ceva...oricum depinde si de cit de adinc doarme - mi s-a intimplat ca Stefan sa se simta rau, sa ma scol noaptea sa-l schimb si sotul sa nu se trezeasca, doar dimineata sa-mi spuna - ce s-a intimplat, parca v-am auzit aseara??? asa ca...
Anca - sanatate multa Biei - sa-i treaca repede rosul in git!
[Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)

John D. Rockefeller, Jr.

Multumim de urarile de sanatate.
Legat de tatici somnorosi, eu chiar m-am suparat azi nopate ca incercam sa-l trezesc pe al meu sotz sa-i spun ce se intampla si sa ma sfatuiesc cu el si tati nu vroia sub nici o forma sa se trezeasca. Dimineata am primit aceeasi intrebare:'s-a intamplat ceva? Trebuia sa insisti ca ma trezeam eu'

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Miag, al meu sot doarme dus, nu aude nik.
Dar: daca e ceva grav sau am nevoie de el, sa-l mai legene pe cel mic cat imi storc eu sanii la baie, il trezesc si ma ajuta.
Fara sa comenteze...caci stie ca nu-l trezesc decat atunci cand nu mai pot....

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Delidana nu eu am facut regula dar...asa am inteles si eu initial dupa care s-a stabilit cu procente. In cazul procentelor...eu nu vad rostul calcularii punctelor. mai bine calculam direct procente...formand clasamentul provizoriu.
Daca doriti altfel..cu puncte...eu asa calculez numai sa imi spuneti!

Tzuni eu am papat dimi niste branza cu castavete verde, pranz niste carnitza la gratar cu salata iar seara fructe sau o salata chioara!

Miaq sotul meu ma ajuta...si se panicheaza mai rau ca mine.Sanatate lui Roli!

Leeloo pe mine m-ar ajuta daca...v-ati hotara sa imi ziceti si mie ce si cum calculez. Plsss poate mi-a scapat mie dar...cum calculez cu puncte sau cu procente. Plus ca asteptam si rapoartele de azi!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...Kristin si Mik ...va rog sa dati raportul ca sa putem pune clasamentul in listutza.

Eu am calculat asa::: echipa neagra = 3.7 kg/pct
echipa violet = 3.5 kg/pct
echipa rosie = 4.6 kg/pct
echipa portocalie = 5.5 kg/pct
Celelalte 2 echipe asteptam.

O sa calculez si procente si o sa pun ce a iesit.! Daca am gresit....pls corectati-ma!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Dordia, am dat raportul, scrie si la mine te rog 68 kg!!!
Eu zic sa ramina cu punctele si calculam procentele la sfirsit. Cred ca asa e pe intelesul tuturor.
La mentinere, modifica la Roxana: Roxana - 1.73 m :57.5kg (59 kg - 57.5 kg)

Vad ca echipa verde a pierdut 4.8 kg si Khristin inca n-a dat raportul! Felicitari, fetelor!
Khristin, te asteptam la raport!

Miag, un pentru Roli si multa sanatate.

Tzuni, ce sa fac si eu, daca "necolorat" nu se "vede"?

Carmen, salutare! Parca "lipseste ceva" la subiect de cind intri mai rar.

Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Eu tot la 52,0kg sunt. Deci inca n-am pierdut kile/grame.

Va pup pt toate si mai trec.

Cele mai teribile : Tzuni, Dordia, Anca, Mik

Mergi la inceput