sarcina sau nu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

la cat timp de la concepere ar fi concludent un test de sarcina? dupa 2 saptamani, sau merge si mai devreme?

inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

am si eu aceeasi intrebare. si ma framanta rau de tot.
pe unele teste de sarcina se specifica faptul ca trebuie facute cel mai devreme la 20 de zile dupa ovulatie, asta insemnand ca trebuie sa depasesti data la care ar fi trebuit sa iti vina.
as avea si eu o intrebare: poti sa ai simptome de sarcina din primele zile?
cred totusi ca sunt prea nerabdatoare...

claudinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Fetelor, eu am folosit testul Surecheck, care se poate face in prima zi de intarziere. Bine, eu am facut 3 teste in primele doua zile, ca sa fiu sigura. Asa ca eu zic sa incercati si cu asta, nici nu e scump.

Claudinna, mie mi s-a largit talia si mi s-au marit sanii in primele doua saptamani dupa ce trebuia sa-mi vina CM, asa ca, da, se poate sa ai "simptome" foarte devreme.

BBPuck
17+

Mergi la inceput

BBPuck: cred ca se referea la primele zile, chiar inainte de data cand trebuia sa-ti vina.

claudinna: te inteleg perfect. cred ca din cauza nerabdarii mi se nazare ca am tot felul de simptome...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

sa fim totusi optimiste. poate avem noroc sa nu fie doar niste inchipuiri. eu am ceva simptome, care se accentueaza si mentionez ca mi-am facut anlize si nu-s bolnava. trebuie insa sa avem rabdare si credinta ca vom aveam BB in curand.
am citit si la alte subiecte de pe forum si simptomatologia se potriveste. nu spun ca nu se poate sa fie din cauza dorintei prea intense, dar asha mare sa fie forta mintzii?! deja sanii nu-mi mai incap in sutien si au devenit ff sensibili. sa nu mai spun de starile de oboseala si greatza, durerile de cap...sper sa fie vesti bune:). nu mai e mult si ar trebui sa-mi vina, dar nu-l astept(CM). oricum, e bine ca putem schimba impresii si va multumesc fetelor pentru raspunsuri.
underqueen, tu cum te simti?

claudinna

Mergi la inceput

clau, eu am niste stari de somnolenta teribile. dorm pe mine. si fac crize de plans. din nimic. din orice. nu prea mi s-a mai intamplat. cred ca mai astept cateva zile si-mi fac testul. desi ard de nerabdare sa aflu odata...

Mergi la inceput