sarcina sau nu
Raspunsuri
bibyrox spune:
Da! Eu! Din pacate am pierdut-o acum cateva saptamani...![]()
Daca banuiesti ceva, fa un test! Mie mi-a iesit imediat pozitiv facut chiar seara!
In asteptarea...fetitzei mele

Biby

poxeta spune:
Eu am avut ciclu mai inchis la culoare 2 zile apoi mai abundent 2 zile ,dar ma dor sanii foarte tare.La tine cum a fost?De ce ai pierdut sarcina?
bibyrox spune:
Poxeta
daca banui ceva de ce nu faci un test? iti va confirma banuielile.. sau nu.. Oricum cel mai sigur e testul de sange Beta HCG, pe care eu oricum l-am facut desi stiam sigur ca e sarcina datorita testelor de urina pozitive!
La mine ciclul a fost normal... a inceput pe 1 ianuarie cu o sangerare usoara maronie iar pe 2 deja era ciclu in toata regula. M-a tinut pana pe 4 ianuarie! Repet: a fost foarte normal, nimic nu mi-a dat de banuit, desi eu imi doresc enorm un copil!
Pe data de 8 ianuarie au inceput sangerari... la inceput maronii apoi din ce in ce mai rosii.. si s-au terminat pe 15 ianuarie.
Din pacate nu stiu de ce am pierdut sarcina!
Se intampla uneori sa fie ceva in neregula de la inceput si organismul sa nu accepte.
Eu iti tin pumnii, in cazul in care iti doresti un
, sa fie!

Biby

tzuca74 spune:
Mie mi-a venit ciclu cand trebuia ,la 28 de zile dar mai ciudat,mai maro si mai putin .Am facut a-3a zi un test care a iasit pozitiv+HCG avea deja val de 98.Din pacate a fost extrauterina care s-a oprit in evolutie .La 8 sapt de sarcina am fost operata laparo,nu stia nimeni ce se intampla,intre timp am fost curetata ,crezand ca a fost sarcina intra oprita in evol.
bibyrox spune:
Tzuca
ai avut cumva dureri sau sangerari? Cum s-a descoperit pana la urma extrauterina?
Ca si pe mine m-au suspectat de seu dar sangerarile au incetat deja de aproape 10 zile si nu mai am nici un simptom de sarcina... Mi-e cam frica!

Biby

rusimo spune:
buna si bine v-am gasit.
as avea si eu o intrebare. de pe 20 ian am o asa-zisa menstruatie, usoara, nefireasca
prin durata cu totul diferita de cea regulata.aseara am facut 2 teste de sarcina si surpriza au iesit pozitive ambele.
s-a mai confruntat cineva cu asa ceva? sunt tare confuza si nu stiu ce sa fac sa ma bucur sa ma ingrijorez.pot testele arata eronat o sarcina? multumesc
nushulica spune:
rusimo se intampla destul de rar ca testele sa se pozitiveze si sa nu fie sarcina...eu cred ca esti insarcinata dar ar trebui sa mergi urgent la medic ca sangerarea pe care o ai nu e in regula de atatea zile...urgent la medic asta e sfatul meu
INGRID
rusimo spune:
fost la medic, facut scan, e destul de devreme cica sa dea un raspuns clar. e posibil sa pierd sarcina. imi fac mierscuri iar analize la singe. pt 6 saptamini nu s-a dezvoltat suficient,asa ca nu ma iluzionez prea tare. 
ella_mirica spune:
Rusimo ia utrogestan 2-4 pe zi pana nu pierzi sarcina Ar fi pacat de Dumnezeu
Elena