Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)
Raspunsuri - Pagina 16
pojogam spune:
HELLO...
Dana sanatate mamei... si fetelor
Madishor succes pentru pasul urmator;Flaviu face in timpul zilei pipi la olita, doar seara mai fige la WC sau cand sunt eu acasa sa-i amintesc mereu ca e barbat si ar trebui sa faca la WC.
Eu sunt fericita ca acum vreo 3 luni am reusit sa renuntam si la canita de seara cu lapte si ma refer la canita cu cioc, si am trecut la o canita normala cu laptic pusa langa pat si daca i se face sete in timpul notii se trezeste si bea de acolo fara sa mai faca scandal... Oricum am constat ca la el merg exemplele proprii lui mame...; daca ii spun "uite mami la varsta ta bea laptic din canita...si dormea singurica la pranz" A vrut sa doarma si singur la pranz si dupa ce l-am lasat o data e venit si a spus ca somnul nu vrea sa vina la el! Observ din ce-mi spun parintii ca si-a scurtat perioada de somn la pranz, dormind maxim 1 ora si asta numai daca e cineva sa-l struneasca, caci altfel nu ar pune geana pe geana...
In martie ai mei pleca la sora mea in Munchen si va trebui sa stau 2 sapt acasa la Bacau cu el; de abia astept dar sunt sigura ca va dura sa ma reobisnuiesc sa fiu o mama normala si aici ma refer la oboseala...
Cu gradinita se descurca binisor, adica ii plac copii dar mancare nu prea...invata multe si in mod special invata de la altii si bune si rele; se pare ca nu-i plac cuvintele urate, ca mereu imi face observatie daca aude la desene ceva urat gen "prost, gretos..."
imi spune ca nu e frumos! A ramas acelasi vesnic aparat a mamei lui, nu poate ridica nimeni vocea la mine in preajma lui
Astept primavara asta atat de mult... si probabil ai mei il vor implica la lucru in gradina ca sa vrea sa mai stea pe afara, pentru ca in general fuge de frig...
La telefon vorbim dar destul de rar... ieri mi-a spus ca "imi e asa dor de tine , mami..."
Despre mine ce s ava mai spun: cam calatoresc si nu am avut f mult timp la dispozitie, dar am mai citit ce scrieti; trebuie sa-mi reiau cautarile de casa pentru ca in aprilie la sfarsit imi expira contractul de inchiriere; Momentan sunt in stadiul de ROBOTEL si vreau sa ies cat mai repede in asta!
Va doresc numai bine si pupici la toate burticile cu sanatate!
Cu drag!
amik spune:
alinuta, ce m-a intristat ce ai povestit! tu, care esti mereu asa de tonica si dulce, acum te-au ametit hormonii... putere multa iti doresc in continuare.
eu cred ca nu mai fac copil curand.ma gandesc foarte serios sa reincep anticonceptionalele.macar pana ma apuca iar dorul de bebelus. poate pana atunci ne si mutam...dar cum vrem sa facem un bloc, probabil va mai dura, si asta implica diferenta mare intre copii...nici nu stiu cum e bine.
Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)
anamaria spune:
ok, hai sa incepem o listutza cu cele care suntem de acord sa semnam scrisoarea pt reinnoirea contului gaby:
1_ anamaria
2_ madic
.................
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
gio spune:
1_ anamaria
2_ madic
3_ amik
4_ gio
fetele, imi pare rau sa aud atatea probleme.
va pupam pe toate
Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica
anamaria spune:
a, si am uitat, poate una dintre voi care aveti tel ei, sa vorbiti cu gabi sa vedeti daca ea e de acord sa i se redeschida contul - ma gandesc ca poate si ea e suparata cumva si poate nu e momentul (inca)?!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
Cornelia spune:
1_ anamaria
2_ madic
3_ amik
4_ gio
5_cornelia
...daca este si Gaby de acord, bineinteles.
Multa sanatate tutturor! Alinutza, multi pupici Alexandrei pe manuta!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
alexandrueduard spune:
1_ anamaria
2_ madic
3_ amik
4_ gio
5_cornelia
6_ magda(alexandrueduard)
Edit:Am primit acordul lui Gaby.
Magda si Alex(3 ani si 6 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
Marox spune:
1 _ anamaria
2 _ madic
3 _ amik
4 _ gio
5 _ cornelia
6 _ magda(alexandrueduard)
7 _ marox
In schimb as sugera sa asteptam un pic, sa se linisteasca apele. Nu stiu daca ati mai intrat recent la sectiunea cu probleme tehnice, dar se pare ca sint mai multi care au trimis spam-uri in aceeasi perioada. Aia trimiteau spam-uri ca sa faca reclama la nu stiu ce produse/magazine, nu e cazul lui Gaby, insa ma gindesc ca starea de spirit a adminilor n-o fi cea mai nimerita acuma. Si cred ca inainte sa trimitem noi cererea ar fi bine s-o faca si Gaby mai intii.
Multa sanatate copilasilor bolnavi! Claudya, mult curaj, tinem pumnii, o sa fie bine!
Cornelia spune:
Se ofera cineva sa formuleze cererea de redeschidere a contului?
Stiti ca peste cateva luni ne strangem "bagajele" de la "Clubul scutecelor" si ne mutam la "In floarea copilariei"???
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze