PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

save,si pt voi, sa nu faceti varicela;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by elyia

LA MULTI ANI!ANTONIA,LILI
Multumim tuturor care ne-au urat sanatate si la multi ani.

LUSHK,sanatate lui Mihaita
SAVE,sa dea domnul sa nu faca bb varicela si celui mare insanatosire grabnica
CONSI,sa isi revina Luca
MAMALUIDAVID,asa e ...a luat virusul noro,de unde nu stiu.Am trimis retetele cu tofu(sunt foarte simple)

Am fost ieri la doctor si am primit din nou medicamente,sper sa fie bine.Mai nou,nu mai doarme nici zi ,nici noapte...se trezeste din jumate in jumate de ora.Dintii nu mai ies odata..cand or trece toate astea,nu stiu

PUpici dulci tuturor si multa sanatate!

mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd

Multumim! Azi suntem ok! In sensul ca nu a facut febra! Dar in rest agitatie multa! Lipsa pofta de mancare, lipsa dinti care ne chinuie.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Save sa scapati de varicela.

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by norocuta

mamidestefan
quote:
norocuta Vreau si eu reteta de tortulet de mere ...PLEASE.

Tort de mere cu frisca

5 oua
5 linguri de zahar pudra
4 linguri faina
1 ½ kg mere
un pachet de frisca praf pe care o prepar cu 125ml lapte
putin unt

Sirop:
-o cana de apa
-2-3 linguri de zahar

optional:
scortisoara (un varf de cutit), zahar vanilat dupa gust
pentru ornament: ceteva (10-12) boabe de visine din dulceata si/ ori ciocolata rasa ori bombonele colorate, etc.

-Merele se curata de coaja, li se scoate mijlocul cu aparat special si se pune in fiecare cate un dop de unt si la celalalt capat se umple cu zahar, apoi al II-lea capac de unt;

-Se aseaza cu grija intr-o cratita so se baga la cuptor pana se inmoaie merele (eu le tin cam o ora la 200C).

-In timpul asta fac un sirop din 2-3 linguri de zahar pe cere il caramelizez innainte de a pune apa si las la fiert cca.10min. (foc mic). Il dau la rece.

-Prepar compozitia cu mixerul cateva minute din: oua, zahar, faina, zahar vanilat si o pun peste merele la cuptor. Se lasa astfel inca cca.1/2 ora pana compozitia se coace ca un chec obisnuit.

-frisca o fac cum scrie pe pachet si o dau la rece;

-Se intoarce totul pe un platou numai dupa ce se raceste.

-Se insiropeaza, se orneaza cu frisca si cu visine din dulceata sau ciocolata rasa dupa gust.

Pofta buna!

PS: imi cer scuze ca nu l-am pus la culinare...dar nu am timp ...fug...

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

tweety, la parinti intreaba este un subiect ata de sub limba;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Tweety iti tin si eu pumnii maine sa fie bine
Save sper sa scape Radu de varicela asta pacatoasa.
Eu nu am facut varicela cand eram mica. Cand o sa faca Robert o sa iau si eu nu? Aveti idee cum se manifesta la maturi? Am auzit ca destul de nasol

Eu deja am intrat in panica cu epidemia asta de viroze. Ati vazut la tv ce este prin spitale? Mi se zbarleste parul...Sper sa scapam cat mai repede de ele si piersicutele noastre sa fie cat mai puternice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Salutare!
Eu va citesc zilnic, dar nu avem cu ce sa ne laudam. Nu papa numai tzitzi, am incercat cereale de mai multe feluri, nu vrea sa deschida gura si plange, morcov la fel, desi le fac cu lapte de la mine. Ieri i-am dar squash, nu stiu cum se traduce, e un fel de bostan, din asta parca a mancat cateva linguritze. As vrea sa incerc cu piersica, a mai incercat cineva? La mar se stramba si il scuipa, e tare pretentioasa. Se trezeste noaptea de multe ori, nici nu le mai numar, nu vrea sa adoarma singura, am incercat cu lasatul sa planga, dar o apuca crizele de isterie si apoi nu mai pot sa o potolesc. Poate ar trebui sa incerc si eu ulei de somon ca imi vine sa imi iau campii.
Va pup pe toate.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Mai fetelor, zau ca ma intristez cand citesc de puiuti bolnaviori pe aici, tweety si noi suntem alaturi de voi, sper sa nu fie dureroasa operatiunea, offffffff, mi-e mila de scumpica Clara, save, sa speram ca si voi veti fi bine, sincer imi doresc sa stau si eu pe aici mai mult insa nu prea reusesc, de aceea o felicit pe mamidestefan ca ne invita in fiecare zi la o cafea buna ca sa ne mai trezim un pic!

mai si cat sunt eu de multumita ca draga balenica papa tot, absolut tot, ii plac si legumele si fructele, acum sunt in ceata ca poate nu fac bine ca ii dau mar crud si banana nu prea coapta, nici eu nu mai stiu, cu sunca nu am incercat

au si sa va spun ce mama denaturata sunt, azi dimineata am luat-o pe balenica la mine in pat, aproape tot patul era la dispozitia fundului ei mare de balenica si am adormit, iar dansa s-a rostogolit si ................a cazut din pat! pai nu va zic cum m-am trezit, abia acum ce mi-am revenit un pic! asa ca de acum in colo nu mai pupa la noi in pat!!!!!!!!!

am uitat sa va spunem ca zicem acum si papa, nu numai mama, adica tata vreau sa spun

larissa, foarte buna decizie

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

A spus si Luca MAMA - in timp ce manca. Cred ca se gandea la papa. Dar ce mai conteaza s-a auzit clar MAMA. A fost chiar de mai multe ori. Dariana si am si eu un martor.

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Tweety sa scapati repede maine si fara dureri. Va tinem pumnii. Sanatate multa.
larissa, she wolf branza ii cumpar. I-am facut doar prima si a doua oara (lapte Dorna cel mai gras pus la fiert si cand a fiert am stors o lamaie si s-a stsrans branza, strecurat prin tifon) a iesit o mizerie - Alexei se stramba la ea. Dupa aia i-am cumparat, sunt atenta sa nu aiba smantana (in general alea dietetice nu au) ii pun borcanelul sau fructe si le dau un pic in blender. Iese foarte bun si cremos.
larissa la stat vaccinul antipolio se da pe gura la sase luni. Cele cu plata se fac injectabile.
save tin pumnii sa scapati de varicela. Bebelusii sunt protejati transplacentar pana la sase luni. Daca tu ai avut cel mic are sanse sa scape.
mamidestefan revin cu explicatia despre banana putin mai incolo.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput