PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Lushk Sanatate multa lui Mihaitza ..si hai cu noi la o sa te mai inviorezi putin .
norocuta Vreau si eu reteta de tortulet de mere ...PLEASE.
Anemarie06Vam vazut pozele. Mai...mai... da ce printesa frumusica cu bonetica ai . Aaaa..si am vazut si filmulete ...Ce ciuf simpatic are !! Are cumva si gena japoneza .
Vezi ca a pus Stefan ochii pe ea .Ii trimite multi .
adina nicole Uleiul de somon l-am luat de la farmacia de vis-a-vis de policlinica TITAN si a costat 18RON.Este vechea farmacie TITAN..dar cred ca il gasesti si in alte farmacii ca e distribuit de cei de la MEDIPLUS.
Si te asteptam mai des pe aici ...bineinteles dupa te "resuscitezi" cu ulei de somon .
mamaluidavid Abia acum am reusit sa citesc si din urma ..mai da ce matinala e ta...5.38 dimineata ..cite era ceasul la voi ??
letitzia,crissa Sa stii ca mai cam pus pe jar..HEMATOM ??..Mie mi-a diagnosticat asa ceva cu 1/2 de ora inainte sa nasc ..si mi s-a zis ca e imens..asa am ajuns la cezariana...cu toate ca 9 luni de sarcina nu l-a vazut nici un ecograf..Eram cit pe ce sa-l pierd pe Stefan din cauza lui..Dupa operatie ..m-am refacut foarte greu ..dar nu am mai simtit dupe aprox.2 luni..dar nici la doctor nu am ajuns.
Cred ca ar cam fi cazul sa ajung si eu la doctor
maryion Eu cu banana ...am o mare retinere..e foarte grea pentru ficat...dar ..daca a tolerat-o alta data nu stiu ce sa zic ...Eu nu i-as da marul crud decit cu putin orez .Mi se pare cel mai inofensiv...totusi sucul de mar si la adulti e destul de acid .Dar fiecare copil e diferit.
crissa Noi folosim Milupa ..deocamdata doar orez. Apropo ..am citit de curiozitate ce contin cutiile de cereale de la alte marci ..si m-am ingrozit..sunt o groaza de adausuri pe acolo..pe cutia noastra scrie clar : doar faina de orez si vitamina b1..la fel si pe cea cu 7 cereale ..doar faina de cereale si vitamina B1.

Mami de Stefan-Eduard (21august2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

crissa, nu te lasa pt ca nu esti logata; logheaza-te inainte de a scrie mesajul; la mesajul tau iti apare sus o foaie cu un pix, intra pe ea, si poti schimba mesajul;stai linistita ca nu e nimic;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Muuh pai nu merge asa ca m-am gandit si eu.La pranz mananca normal,ii dau pana nu mai vrea.Dupa care ii mai dadeam lapte la 4 si adoarme.Acum nu mai tine faza.Aaaa,pranzul era la 11-12.De cateva zile,am inceput sa-i dau un iaurt pe la 5 si il haleste imediat,iar cand se termina plange ca mai vrea.Aseara cand am mancat eu si cu taica-su se uita in gura noastra ca nici n-am mai putut sa mananc.Si bea foarte mult lapte in comparatie cu cat obisnuia sa bea inainte.
crissa71 daca nu mai face diaree eu zic ca poti sa incerci inca o data cu piept de pui dar pune-l in piureul de legume si vezi cum reactioneaza.
maryion nu stiu ce sa zic,mi-e nu mi s-a intamplat niciodata asa.
bulinutza27 spor la treaba!

Andromeda si Aina(05.07.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

Buna dimineata mamici si piersicute. Noi am facut febra si habar n-am de la ce. Nu ne curge nasucul, nu tusim, papam bine, usor maraiti, dar suportabil. Dintisorii de jos au iesit unul duminica, unul luni. Credeti ca mai poate fi de la dintisori? Dupa-amiaza mergem la dr. sa se uite si in gat. De asta imi era cel mai groaza. Nu am fost niciodata cu febra pana acum si nici altfel de boala nu am avut. Sunt putin speriata. Sper sa fie totul bine.
LA MULTI ANI pentru pirsicutele care serbeaza azi!!!!!!!
Pupici si sanatate multa la piersicute si mamici!!!
Ionela mamica de Vladut scumpic rau (04.08.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=eb6are2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crissa71

quote:
Originally posted by mamidestefan

Vreau si eu mail-ul comun si parola ...PLEASE

mamiciiulaug2006, parola este .......
pupici

crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Merci mult crissa ...
Sa stii ca se poate ..am testat si eu pe un mesaj de al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Leistra, multzumesc pentru incurajari, am inceput sa-l mai las si eu sa planga, insa mi-e frica sa nu faca hernie.dar eu chiar nu am de ales.

Lushk, cum va mai simtzitzi?

Legat de biscuitzi, de ce datzi Petite beurre? stiu ca au zahar si gluten. nu sunt prea mici puiutzii pt asta?

Darius nu accepta marul cu branza, papa cateva linguritze dimineata mai mult fortzat, dar de 2 zile am renuntzat sa-i mai dau si i-am dat san. Imi putetzi spune cu ce as putea sa-i inlocuiesc masa asta?

Crissa, mai incearca sa stergi parola aia.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Antonia

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Mai e cineva la , sau e prea tarziu?

Azi-noapte am dormit ingrozitor de prost, sculat din ora in ora, chiar si de cateva ori intr-o ora, dormit pe bucatele. Zici ca aavea ceas, la si 12 min se trezea la fiecare ora. L-am controlat de dinti dar nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

crissa trebuie sa fii logata ca sa poti face modificari. Este un icon cu un creionas pe el apesi pe el si iti stergi mesajul. Oricum este prea tarziu acum dar oricum nu avem mare lucru in adresa comuna asa ca...

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oncicu

Mai e cineva la , sau e prea tarziu?

Azi-noapte am dormit ingrozitor de prost, sculat din ora in ora, chiar si de cateva ori intr-o ora, dormit pe bucatele. Zici ca aavea ceas, la si 12 min se trezea la fiecare ora. L-am controlat de dinti dar nimic...

Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
www.dropshots.com/oncicu" target="_blank">filmulete

Eu inca beau din cafeluta de mai bine de o ora...
ce bine ca Stefan inca doarme ..si l-am culcat la 10

Mergi la inceput