nurofenul si efectele asupra sarcini

nurofenul si efectele asupra sarcini | Autor: zgubylory

Link direct la acest mesaj

cum afecteaza nurofenul sarcina,mai exact nurofen raceala si gripa si cam 8 pastilute luate ,saptamana 8 de sarcina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

in principiu ,nu este voie sa ia nici un medicament in sarcina pt ca poate afecta auzul ,vazul sau alte anomali grave la bb.
gripa iarasi este ff periculoasa.
sa inteleg ca a luat deja 8 nurofen? ,cu Dumnezeu inainte si va fi bine.

sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

In primul trimestru de sarcina se ia doar paracetamol pt. raceala sau dureri de cap, orice alte medicamente sunt interzise.
Citeste mai multe aici :

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=257

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Zgubylory de ce nu-l intrebi pe medicul tau? E simplu sa spui cu Dumnezeu inainte si va fi bine... eu una daca as citi asta m-as panica la culme... no ofense ...
Cred ca ingerarea medicamentelor in timpul sarcinii este o problema serioasa, iar efectul lor asupra sarcinii il cumosc mult mai bine medicii decat noi... asa la o cafea virtuala... Ca sa nu mai vorbim ca efectul unui medicament este marit sau micsorat de anumite circumstante (greutatea corporala, interactiunea cu alte substante samd.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=42821

gasesti aici niste discutii interesante legate de medicamentatia in sarcina.

In general se recomanda paracetamolul i primele luni de sarcina pentru ca e printre putinele care nu trece de bariera placentara.Mult curaj si sanatate

Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 5 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Eu am luat nurofen receala si gripa in prima luna de sarcina, fara sa stiu ca sunt insarcinata. I-am spus medicului si mi-a zis ca nu e nici o problema si ca pot pastra sarcina (copilul s-a nascut perfect sanatos). Numai ca eu am luat doar doua pastile, ci nu opt, asa ca ar fi bine sa consulti medicul.

Mergi la inceput