Ceai verde Oolong

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

4. China-ceaiuri semi-fermentate (oolong)
4.1. Se-chung; Pret: 19 lei
4.2. Qi Lan Bio; Pret: 18 lei
4.3. Flori de Portocal; Pret: 17 lei
4.4. Tzigane (7 citrice); Pret: 16,5 lei

astea sunt pe situl acela. Oare care este mai bun?

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Hai ca citeam un alt subiect si am dat de ceva pe net si m-am gandit sa pun linkul: http://19.seattle.highspeedrails.com/metropotam/La-zi/2006/12/art5962730538-De-unde-cumpar-ceai/
Eu am sa merg in cautare de oolong cred ca pe la Lipscani. Par preturile ok, adica 6-9 lei pentru 50g de ceai. Mai vedem care slabeste si care nu. Macar sa dea o stare de bine si energie ca e nevoie oricum.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam spune:

[quote]Initial creeata de lorelaim

Absolut intamplator, "ratacind" pe internet in cautare de stiri am gasit un articol ce vorbea despre binefacerile ceaiului verde Oolong. M-am dus la un magazin naturist si mi l-am cumparat.
Se prepara in felul urmator:
pui 4-5 grame de ceai intr-un ibric de portelan, torni 400 ml apa clocotita peste el, pui capacul, il lasi 1 min sa se aseze, apoi agiti ibricul usor de cateva ori, mai astepti 1-2 min dupa care torni ceaiul in cana/pahar/bol si-l bei
aceasta operatiune o poti repeta de inca 3 ori in decursul zilei, folosind aceleasi frunze
in total poti sa bei aprox 1l si 600ml de ceai verde folosind doar 4-5gr de frunze
Efecte: energie (disparitia starii de oboseala - eu nu ma am nevoie de cafea de loc!), calm (nu ma mai enervez), si - cel mai important - slabesti aprox 200-300gr/zii fara absolut nici un regim alimentar.
[/quote]

Tot nu m-am lamurit care ceai e ala cu care slabesti, va rog frumos puneti o poza cu cutia respectiva, ca sa stiu de care cumpar !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

incearca sa cauti la orice supermarket...eu asa am gasit aici si inainte nu-l vazusem...si sunt mai multe firme care-l comercializeaza, deci ambalajul poate arata oricum...si e ieftin rau, ca deh, made in China...

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen123 spune:

fetelor care e treaba cu ceaiul oolang??????????? la gasit careva? unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu am gasit ceai Oolong la Ceainaria Rendez-Vous,

Str. Tudor Stefan nr. 7-9, (zona Dorobanti), tel: 0721 280 415
Str. Edgar Quinet nr. 8-10 (zona Universitate), tel: 0723541998
Calea Floreasca 102 (Piata Floreasca), tel: 0720 070 286

Magazinul online prezentat mai sus nu functioneaza, in schimb mi-au dat aceste adrese si eu am gasit la cea de pe Tudor Stefan. Eu am luat unul cu flori de portocal si unul cu citrice.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Caro, cat ai dat pe ele? si ce cantitate erau?

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Carolina, si cum e? Ti-a placut? L-ai preparat dupa reguli?

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Am luat pungute de 50g si au costat aprox 20 RON fiecare, cred. Nu sunt sigura, ca si-a mai luat si barbatu-meu alte ceaiuri de 2 feluri si a costat 80 RON/4 pungute a 50 g fiecare.

Este delicios!!! Eu am preparat dintr-o lingurita de ceai vreo 3 cani, asa cum zice lorelai, am pus de 3 ori peste aceleasi frunze. Azi am primit o cana de ceai de 1.2 l, asa ca de luni ma descurc mai bine.

M-a confuzat un singut lucru: scrie ca se bea dupa-amiaza. Ma rog, eu mi-am inceput ziua cu el si a fost OK.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

carolinah, ai putea sa ne faci poze cu ambalajul ? eu am lua tun ceai chinezesc verde dar nu cred ca e cel care trebuie :(

multumesc
D

Mergi la inceput