Fetelor, am o problema si am nevoie de ajutor de la o fata din Franta.
Uitati ce am patit:l-am pierdut pe Toto, catelusul de plus al lui Matei, jucaria de care el era cel mai atasat, cu care dormea, care era prietenul lui cel mai bun. Cine are copil stie ce inseamna o jucarie de care copilul este atasat emotional, nu doarme fara ea, este trist tot timpul. Pentru el e ca si cum si-a pierdut cel mai bun prieten... Asa arata:
Toto
Papadie a gasit pe e-bay un catel leit Toto, numai ca are culorile schimbate, dar trebuie sa-l cumpere cineva din Franta si apoi sa mi-l trimita in Bucuresti. Dau link la e-bay:
e-bay
Va rog din suflet, ma poate ajuta cineva?
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
quote:
Originally posted by olim
caprioara nu se poate deschide poza cu TOTO
Cu licitatia incearca sa ma ajute Medeea. Ea are o sora in Franta. Vineri va licita.
Pana atunci, totusi va mai intreb daca ati vazut undeva de cumparat in Franta un Toto cu culorile ca cel pe care l-am pierdut, adica bej cu rosu, nu rosu cu bej ca cel de pe e-bay. E de la firma:
http://www.vertbaudet.fr/catalogues/default.aspx
care insa nu-l mai are la vanzare. Daca apare unul identic cu Toto cel pierdut pana Vineri la pranz, atunci il luam pe acela, bineinteles daca nu costa cu mult mai mult ca cel de pe e-bay.
Va interesati va rog? Sau poate chiar il aveti voi si va puteti dispensa de el, eu sunt dispusa sa il cumpar.
pup you,
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud