*Aspirante optimiste >20 ani (46)*

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, mai spuneti ceva, ce poate fii?
is disperata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Olivia tu vrei ??? De ce ai facut testul asa devreme?? E si normal sa iasa negativ! Offff deloc nu ma asculti! Ia ca pup io fata sa treaca!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

quote:
Originally posted by olim

fetelor, mai spuneti ceva, ce poate fii?
is disperata

Poate fi un semn de sarcina.

http://tt.lilypie.com/V65pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Olim in primul rand trebuie sa te linistesti si in al doilea rand sa te duci repede sa iei un test de sarcina,daca e bb apar liniutele si te calmezi.
O sa fie bine ,nu dispera.
Olivia ,Biby eui in fiecare luna dupa ovulatie am avut temp peste 37 asa ca asta nu inseamna ca o sa fie bb

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Biby, m-am gandit ca o zi nu mai conteaza.....si daca tot ziceai ca vrei sa ma treci pe lista...dar n-a fost sa fie, poate altadata. Oricum nu-mi mai fac niciun test.

There's no certainty, only opportunity.
Asteptam barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kory spune:

Biby - eu mi-am facut test astazi , dar a fost negativ si tb este 37,1.Asa ca nu stiu la ce sa ma astept.
Irina tu cand faci testul?Am nevoie sa aud o veste buna.
Olim - eu zic sa faci un test, ca este de bine.Linisteste-te!

Mary
In asteptarea puiutului nostru
http://tt.lilypie.com/mSSBp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

BIBY ce bine ar fi sa mai ovulam inca o data ,dar in cazul meu nu are cum ca eu sunt z32 din 31.dar nu stiu ce o fi la noi cu astea(infectie zic eu ca nu poate fi ca am studiat-o mereu,nu miroase absolut a nimic)si inainte nu aveam eu asa ceva.RAMONELA uf fata mea,simptome...pai eu asa am simtit dar se pare ca imi juca feste capusorul,oricum iti zic ce simteam si ce inca mai simt eu.dureri de sani dar numai in lateral si sensibilitate foarte mare in zona sfarcuriloi(ca o usturime la atingere)niste dureri de burtik care s-au oprit acum cateva zile,o singura zi dupa ce am mancat mi-a venit sa vomit dar nu am facut-o(o sg zi)seara durere de cap dar surda asa nu tare ultima saptamana inainte de ciclu

http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Olim nu-mi vine a crede cand te vad asa...Pai asta e treaba? Te gandesti la doctori si la chiuretaje Ce chiuretaje? Daca e bebe alea sunt pete de la implantare, deci e OK Daca nu e bebe inseamna ca ai racit. Atat! Nu pierzi, nu nimic! Sa-ti faci maine dimineata un test de sarcina, ca si noi asteptam vesti si sigur vor fi bune

Poze Laura

Mergi la inceput

Kory temp este super ,chiar daca testul este negativ sansele sunt mari.
Irina tu ai simptome cu caru.
Haideti mai fetelor cu vesti bune ca avem nevoie

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Laurici tu ce faci?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput