Ingineri fosti, viitori....(9)
Raspunsuri - Pagina 11
aime spune:

Fetele am intrat in ultimile pregatiri de audit de recertificare
...sa-mi tineti pumnii
la toate
aime si
Vladimir
katik spune:
buna ziua inginerele!
gabi, parca o descri pe fii-mea. tot asa, la gradi papa tot, si cite doua portii, acasa mai pauza! trebuie dusa munca de lamurire. chiar mai inainte am stat o ora la povesti pina a mincat de prinz. n-am dus-o la gradi ca-i curge un pic nasul si tuseste un pic. vad cum e miine si o duc, nu cred ca e mai racita decit multi altii de la gradi.
aime, tinem pumnii, cum sa nu!!! si robi ii tine tare , tare strinsi!
de abia pot sa-i deschid de multe ori pumnisorii![]()
anca, ai draga un program infernal. vezi numai sa nu clachezi la un moment dat. promiti sa fi cuminte si sa te odihnesti mai mult?![]()

aurora felicitari pt. program! sincer, te admir!!!
mona, pe unde esti? poate mai iesi dintre trebi si ne mai scri despre tine!pls!
linusa, hai ca te pomenim de zor!!!!
ioana, nu te-am vazut demult, nici pe aici, nici pe la piersicutze! sper ca sunteti bine cu totii!!! pupici la vladimir cel mare si mai treci si pove un pic!
otilia, am vazut ca la voi e iarna in toata regula!vreau si eu un pic de zapada, krisztina ma intreaba in fiecare zi cind facem om de zapada, ca saraca n-a vazut decit in desene
. o sa incercam sa mergem o zi la munte, aici la noi pe semenic sa vada si ea zapada, sper sa reusim.
alina, ce mai face puiutzul rares?
dana, voi ce faceti? cum va descurcati cu virozele astea?
gabri-andrei,????
celelalte chimiste ce faceti voi?
na hai ca am strigat catalogul!![]()
![]()
![]()
![]()
va pup, sa aveti o saptamina usoara!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
lunna27 spune:
hello
Katik eu ti-as recomanda sa tragi de undeva sau sa faci rost de baby enstein,sunt f educative,poate fetita e cam mare pt ele(cu toate ca nu cred) dar sigur te va ajuta cu Robi.Eu ii pun Anei la amiaza un filmulet din ala si ii dau linistita sa manance,ca e tare incantata...Un filmulet dureaza cca 40 de min...si exista vreo 16-17 astfel de filmulete 
Noi deocamdata am scapat de viroze,eu ma confrunt de vreo 3 zile cu o durere de cap,mai ales la tampla dreapta,ca nici cu pastile nu trece...cred ca e un soi de sinuzita.
Dana 
iepumic spune:
Katik, prefer sa nu promit nimic, deoarece mie imi place sa ma tin de promisiuni si nu stiu sigur daca voi reusi....in ultima vreme am inceput sa devin "neserioasa", cred ca vreau sa fac prea multe lucruri si nu reusesc intotdeauna...dar am invatat un lucru de la bunica mea (care are 91 de ani acum!!): faci cat poti...cand nu mai poti...nu mai faci....asta e, sa cada toate, sa se darame...cand nu mai poti, nu mai poti....sa mai faca si altii...Problema e ca eu aplic regula abia cand sunt terminata de oboseala.....nu cand sunt daor nitel obosita....deci mai am de lucrat si la asta.
Gabi, sunt super Pilates!! Si eu am, sunt faine de tot....m-am tinut de el vreo 2 luni....o sa ma reapuc. Insa mie mi-ar trebui sa merg la o sala.....ca acasa nu ma tin de ele, mereu gasesc cate o scuza.
Si BABY EINSTEIN sunt super....prietena mea cu bebe este foarte incantata de ele. Bine, bebe are 1 an si 4 luni....cam asa.
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.
Ioana81 spune:
Buna inginerele mele scupe!
Pai sa va informam de lipsa noastra. Ne-am intrerupt abonamentul de la zapp deci fara net si am facut la vodafone acum. merge mult mai bine. E super.
In acest timp ct am fost absenti ne-au dat dintii. Avem 2 jos, si urmeaza sus ca-s tare umflate gingiile. Nopti albe, zile negre, si nervi multi, totul culminand cu strivirea degetului meu mic cand incercam sa fug dupa copil care plangea de zor. sresul este criminal. Acum nici nu mai pot merge. Va dati seama ca la spital nu am fost pentru ca culminam cu un ghips. Si asa acum stau si ma uit la Vladimir si ii arat cum m-am lovit
.
In rest suntem bine, asteptam sa treaca degetul. Adica sa revina la forma lui initiala.
Va pup si ne vedem maine ca o cafea![]()
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
Ioana81 spune:
Gata cafeau inginere!
Nici una pe aici? Rusinica ![]()
Ioana
nunta Vladimir Botez
katik spune:
buna dimineata inginerele!!!
ba da, cum sa nu fie nimeni la cafea!
e yammiiiii! acum o beau si eu, si inca una adevarata, nu decofeinizata (ca tocmai s-a terminat
).
ioana felicitari pt. dintzoci. ai baiat mare, ce mai!
inchei acum mesajul dar voi reveni, s-a trezit al mic!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
Ioana81 spune:
Te astept!
Incepem urmarirea?
Asta daca iti mai amintesti cum ne urmaream!
Ioana
nunta Vladimir Botez

vreau si eu Baby Einstein