Veste buna pt. cunoscatori
Cica ar veni Rolling Stones la noi. Sincer, eu nu vreau sa fie concert gratuit; as vrea sa fie cat mai scump biletul.
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=171375
mamica de rockerash
Raspunsuri
tinatache spune:
quote:
Initial creeata de moniboni
Cica ar veni Rolling Stones la noi. Sincer, eu nu vreau sa fie concert gratuit; as vrea sa fie cat mai scump biletul.
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=171375
mamica de rockerash
aaa, nu m-am prins... de ce sa fie scump??
Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de
moniboni spune:
Sa nu vina toata lumea....au avut concert gratis la Rio de Janeiro si a fost jale: 1 mil si ceva de oameni...iti dai seama ca ar veni toata Europa.
mamica de rockerash
klato spune:
Asta mi se pare rautate... Sa vina, da' sa fie scump, dom'le, sa nu-mi impletesc eu rasuflarea cu a aluia de langa mine care n-ar pupa asa concert nici intr-o suta de ani daca n-ar fi gratis...
Pe bune, acuma, cu ce va deranjeaza daca va fi concert gratuit?
moniboni spune:
Klato, la asa un concert, nu m-ar deranja sa "imi impletesc eu rasuflarea cu a aluia de langa mine " - cum spui tu, dar nici sa vina prea multi oameni care n-au auzit in viata lor de RS...C
um am mai spus, la Rio au fost 1 milion si jumatate de oameni si a fost haos. La noi nu cred ca ar incapea undeva atatia oamnei.
Poate sunt egoista, dar la unele evenimente ar trebui sa asiste numai cei care apreciaza cu adevarat ce e acolo, pe scena.
Atat
mamica de rockerash
klato spune:
Moniboni, cumva inteleg ce zici tu. Dar mai stiu si ca exista oameni care nu si-ar permite pretul unui bilet la un astfel de concert si pentru care un concert Rolling Stones gratuit e o sansa nesperata. Si nu cred ca cei care nu au auzit de RS in viata lor vor veni la concert - vor avea alte lucruri mai importante, vreo telenovela ceva sau un chef cu manele.
Apoi, sa nu comparam mere cu pere. Rio de Janeiro are vreo 14 milioane de locuitori, mai mult de jumatate din populatia Romaniei, au avut de unde sa se stranga 1 milion jumatate de iubitori de Rolling Stones. Cred ca in Bucuresti lucrurile vor fi diferite iar pe mine ma bucura faptul ca un astfel de concert va fi disponibil cu adevarat iubitorilor de RS si nu iubitorilor de RS cu bani.
Dar, uite si pentru tine, fiindca numai pasiunea pentru RS te face sa-ti doresti un concer cat mai exclusivist.
moniboni spune:
He he, klato, tocmai cand ma gandeam ca o sa ma cert si eu prima oare pe forum, esti asa de dragutza.
Ai dreptate, sunt un fan RS (si orice muzica buna, in general),un fel de si, dupa cum spuneam, putin egoista.
Oricum, nu cred ca se pune problema sa cante gratis si la noi. Eu asa zic; e o formatie destul de scumpa si nu stiu cati sponsori ar putea sa stranga organizatorii.
Acum simt o puternica dorinta sa ma apuc sa vorbesc despre manele/manelisti , dar ma abtin
mamica de rockerash
klato spune:
Moniboni
N-avem de ce sa ne certam. M-am inflamat eu putin la inceput, dar am revenit la sentimente bune rapid.
La urma urmei, vestea e intr-adevar buna. Daca va fi sau nu concertul gratis devine un amanunt secundar in comparatie cu importanta evenimentului.
Numai bine!
klato spune:
Nanna, m-ai facut sa rad
Nu se stie nimic sigur deocamdata, se preconizeaza ca vor veni in primavara 2007 si ca vor concerta pe unul din stadioane (National sau Ghencea).
Daca mai aflu ceva, spun tot.