Colectia de toamna-iarna 2005(116)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ai dreptate ripley.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

xandra, am vazut.

cristina, cand e nascut andrei? vreau sa vad cum lucreaza planetele pt tine la o eventuala sarcina. la iris m-am uitat. mai vreau sa-l vad si pe andrei.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

of ma anda, mor aici...

andrei , 2 aug 2003, ora 15.12

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda nu te enerva...ca asa cu 90% sansa de baiat..tot mai ramane 10% ptr fata...

Miruna a fost super programata..adica in martie a fost prima luna de "prestat" si atunci am si ramas gravida.

Asta cu atentia...tre sa-l informez pe don' doctor...da' mai bine nu-i zic...ca destul s-a chinuit cu mine...ma da afara din cabinet

Hai ca astept sa-mi zici concluzia finala dupa ultimele detalii...sa lasam locul si altora

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

anda, si amandoi programati, doriti, munciti, iris a fost neasteptat de repede, cel pierdut acum 2 ani, si atunci am muncit... surprize nu avusei niciodata...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

anda daca tot ai ceva timp vin cu o mare rugaminte.... pt o prietena draga... pentru astro... mama ei are mari pb de sanatate, ea are 34 de ani si nu e inca maritatta si are tot felul de relatii pasagere. Acum e prinsa int-o relatie ... poate fi de viitor.
datele ei sunt Bacau, 10 septembrie 1972, ora 12 ziua. Daca se poate si nu cer prea mult. A avut o viata grea si tare as vrea sa o vad fericita.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Cat asteptam..va invit la o scurta vizionare de cateva poze noi

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

mai...mare belea cu berzele astea
eu una nu vreau bb acum, nici nu stiu daca voi mai putea avea bb vreodata, dar nu asta ma framanta acum.
Anda poate o treci si pe Mateea mea pe lista de asteptare la astro. E nasuta la Bacau, pe 7 dec2005. ora 15,35. Multumim anticipat.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cristina, o sarcina vei avea sigur in perioada de azi inca un an. nu stiu dk o vei tine. adik e problema de liberul tau arbitru. sarcina apare. chiar dk o tii sau nu, este cu baiat vreo 75 %.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Cristina vine bb3...io zic sa parasesti patul conjugal..pana vine CM

Mergi la inceput