Colectia de toamna-iarna 2005(116)
Raspunsuri - Pagina 13
xandra28 spune:
anda, sper ca ai vazut postarea mea, pt ca a fost exact inainte de a ta.
quote:
Originally posted by xandra28
anda, am inteles bine? faci iar astrograme?
poate nu ma uiti si pe mine (07.04.1977 ora 10.30). si daca nu-ti cer prea mult, poate mi-o trimiti si pe mail? please!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
anda77 spune:
cristina, am periat gmailul, jur ca nu gasesc mailul cu datele tale, dar stu ca mi-ai trimis! nu stiu ce naiba! trimite acu, chiar acu, pe andreea.tudor@gmail.com datele tale
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
cristinamh spune:
gata anda, ti-am trimis, hai ca astept... sa stiu unde dorm in noaptea asta...
la mine in pat sau la andrei
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Morgano spune:
Anda, as vrea sa stiu si eu de bb2, dc nu mai ai datele in gmail, cere ca sunt pe faza :)
Eu am fost azi la gine cu durerile mele, nu e ceva nasol, dar trebuie analize, iau duphaston 10 zile.... sa vedem. Analizele hormonale le fac vineri, de fapt fac toate analizele de sange, ca tot voiam. Si acum ma doare, desi mi-a facut eco si-a zis ca am ovulat fte recent, ieri probabil ![]()
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro
anda77 spune:
gata, cristina, am primit. mai, iti jur pe ce-am mai scump, ca tigancile, nu mai tineam minte ca ti-am facut astro. si lui barbata-tau! cand am citit mailul vechi pe care mi l-ai trimis, am ramas masc! ce naiba sa fac, nici nu stiti cate astro fac pe luna, toti prietenii si colegii imi cer toata zia, sunt varza cu memoria la astro! chiar ma intrebam de ce zici ca ti-am zis de bb3, ca io stiam ca nu ti-am vazut astro...cred ca sunt epuizata:) pe bune. oricum, sa stii (stiti) ca ma specializez every day. ca io citesc tot ce apare pe net cu privire la astro. in ultimele 5 luni n-am dat nicio predictie incorecta. nu e marfa?
hai ca ma uit acum pt baby. stai aici.
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Aoleu Ando pai ma demoralizasi complet

..odata la faza cu Baiatul...aici sper sa fi gresit nitel
, apoi la faza cu problemele, sarcina delicata..adik se poate s-o pierd?????? La ce te referi cand zici ca in urmatorii 2 ani nu-s perioade favorabile??? Adik daca nu e acuma, nu va mai fi decat dupa 2 ani? Sunt in ceata..
E clar, ce mi-era mie frica...acuma chiar ca mai aman..
Auzi..ca ziceai ca te-ai uitat si din urma...la sarcina cu Miruna tot asa aparea..in pericol, cu probleme...ca sa stiu la ce sa ma astept
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
roxisialexia spune:
anda ai primit PM-ul?
plizzzzzzzzzz
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
xandra28 spune:
anda, se pare ca nu numai eu ma rog de tine!
quote:
anda, sper ca ai vazut postarea mea, pt ca a fost exact inainte de a ta.quote:
anda, am inteles bine? faci iar astrograme?
poate nu ma uiti si pe mine (07.04.1977 ora 10.30). si daca nu-ti cer prea mult, poate mi-o trimiti si pe mail? please!
anda, mami de bb vladut
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
anda, mami de bb vladut
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
anda, mami de bb vladut
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
Morgano spune:
bombardament la Andaaaaaaaaa....
Ne-a inspirat plonjonu berzelor 
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro
anda77 spune:
madau, hai ca ma enervezi si bag 100% baiat. nu stiu,fata, ce iti pare dezamagitor. baietii sunt cool! si sunt mai apropiati de mama decat fetele, cel putin intr-un cuplu echilibrat.
am po intrebare la tine: pe miruna ati prgramat-o sau nu? vreau sa vad cum lucreaza planetele pt. tine. pt fiecare lucreaza cu o marja diferita. dupa manuale imi apare ca a fost on oarecare surpriza. sau nasterea a fost surpriza. ceva de genul asta. nu e sarcina nr. 2 neaparat ingrozitoare. si la miruna se tot baga uranusul (planeta socului, a surprizei, a lucrurilor neobisnuite) prin diverse locuri. nu am is avort! atentie! am zis atentie doar! nu avort.
mami de poet(09.12.2005)